Grałem z graczem o nicku jak w temacie była 34 minuta kiedy był oss przy stanie 2:2. Wchodzimy do gry spowrotem ugadujemy się na 10 minu gramy...gramy i była dokładnie 9:53 wychodziłem z zajebistym kontratakiem (pewnie zamienionym na bramke ,chociażw tej grze niczego nie można być pewnym )a kolega wyszed z gry! Jest to zachowanie nie fair powinien dać mi dokończyć akcje!!
whan
Aug 12 2006, 13:16
QUOTE(justyn @ Aug 12 2006, 14:15:42) [snapback]83986[/snapback]
Grałem z graczem o nicku jak w temacie była 34 minuta kiedy był oss przy stanie 2:2. Wchodzimy do gry spowrotem ugadujemy się na 10 minu gram...gramy była dokładnie 9:53 wychodziłem z zajebistym kontratakiem (pewnie zamienionym na bramke )a kolega wyszed z gry! Jest to zachowanie nie fair powinien dać mi dokończyć akcje!!
cóż miałeś pecha, trzeba sie było dogadać na dogranie np połowy. jakoś nie wierze ci w te 9.53.
mackal83
Aug 12 2006, 13:17
Że co,ja zatrzymałem mecz na 10 minucie i 17 sekundzie,a potem wyszłeś z gry. 1 raz spotykam się tutaj z tak perfidnym oszustwem(zobacz na ilość moich meczy-tylko raz próbował mnie ktoś wykiwać i ani jednej skargi od nikogo-a to o czymś świadczy).To,że jesteś 4 w rankingu nie znaczy,że musisz wszystko wygrywać.. Lepiej potwierdź ten wynik i nie rób z siebie błazna.
justyn
Aug 12 2006, 13:18
gadałem z nim żeby zagrać całą połowe lub mecz! Wierzyć nie musisz ! Ale tak było dokładnie bo aż z ciekawości lukłem na zegar odmierzający czas!
Prosze cię, nie obrażaj mnie!Błazna poszukaj w rodzinie!
ps. na mnie nie było żadnej skargi!jeżeli zamierzasz się licytować...
lucio
Aug 12 2006, 13:30
Haha Mackal widze że miał dosyć porażek u nas i sie przeniósł na net:) i widzę że nadal robisz wałki:D
Aros
Aug 12 2006, 14:26
Sprawa trudna do osadzenia, nie ma screenow, zostaje 2-2, wynik zautoryzowany!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.