Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mackal
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
justyn
Grałem z graczem o nicku jak w temacie tongue.gif była 34 minuta kiedy był oss przy stanie 2:2.
Wchodzimy do gry spowrotem ugadujemy się na 10 minu gramy...gramy i była dokładnie 9:53 wychodziłem z zajebistym kontratakiem (pewnie zamienionym na bramke tongue.gif,chociażw tej grze niczego nie można być pewnym tongue.gif )a kolega wyszed z gry!
Jest to zachowanie nie fair powinien dać mi dokończyć akcje!!
whan
QUOTE(justyn @ Aug 12 2006, 14:15:42) [snapback]83986[/snapback]
Grałem z graczem o nicku jak w temacie tongue.gif była 34 minuta kiedy był oss przy stanie 2:2.
Wchodzimy do gry spowrotem ugadujemy się na 10 minu gram...gramy była dokładnie 9:53 wychodziłem z zajebistym kontratakiem (pewnie zamienionym na bramke tongue.gif )a kolega wyszed z gry!
Jest to zachowanie nie fair powinien dać mi dokończyć akcje!!

cóż miałeś pecha, trzeba sie było dogadać na dogranie np połowy. jakoś nie wierze ci w te 9.53.
mackal83
Że co,ja zatrzymałem mecz na 10 minucie i 17 sekundzie,a potem wyszłeś z gry.
1 raz spotykam się tutaj z tak perfidnym oszustwem(zobacz na ilość moich meczy-tylko raz próbował mnie ktoś wykiwać i ani jednej skargi od nikogo-a to o czymś świadczy).To,że jesteś 4 w rankingu nie znaczy,że musisz wszystko wygrywać..
Lepiej potwierdź ten wynik i nie rób z siebie błazna.
justyn
gadałem z nim żeby zagrać całą połowe lub mecz!
Wierzyć nie musisz !
Ale tak było dokładnie bo aż z ciekawości lukłem na zegar odmierzający czas!

Prosze cię, nie obrażaj mnie!Błazna poszukaj w rodzinie!

ps. na mnie nie było żadnej skargi!jeżeli zamierzasz się licytować... tongue.gif
lucio
Haha Mackal widze że miał dosyć porażek u nas i sie przeniósł na net:) i widzę że nadal robisz wałki:D
Aros
Sprawa trudna do osadzenia, nie ma screenow, zostaje 2-2, wynik zautoryzowany!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.