Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nawet Nie Grałem W Iss Dzisiaj!
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
Czaki
Kiedy siadłem do kompa o 12 napisał do mnie (szybki) zebym potwierdził mecz !!! blink.gif ktory odbył sie o 10:04 a ja o tej godzinie jeszcze spałem ......... Wiec nie wiem czy kto¶ grał pod moj± ksyw± i przegrał mecz unsure.gif a (szybki ) dał sie chyba komu¶ oszukać ... a poza tym ja nigdy nie grałem jeszcze Szwajcari±!!!!!
Aros
QUOTE(Czaki @ Aug 12 2006, 10:29:20) [snapback]83932[/snapback]

Kiedy siadłem do kompa o 12 napisał do mnie (szybki) zebym potwierdził mecz !!! blink.gif ktory odbył sie o 10:04 a ja o tej godzinie jeszcze spałem ......... Wiec nie wiem czy kto¶ grał pod moj± ksyw± i przegrał mecz unsure.gif a (szybki ) dał sie chyba komu¶ oszukać ... a poza tym ja nigdy nie grałem jeszcze Szwajcari±!!!!!

Mam pro¶bę, zadbaj o to, by Szybki odpisał na mojego posta.

Szybki, czy umawiałe¶ mecz (2006-08-12 10:04:19 szybki (Korea) 2:1 Czaki (Szwajcaria)) przed jego rozpoczęciem na GG?
szybki
QUOTE(Aros @ Aug 12 2006, 11:33:32) [snapback]83951[/snapback]

Mam pro¶bę, zadbaj o to, by Szybki odpisał na mojego posta.

Szybki, czy umawiałe¶ mecz (2006-08-12 10:04:19 szybki (Korea) 2:1 Czaki (Szwajcaria)) przed jego rozpoczęciem na GG?

nie umawiałem sie na gg. umuwili¶my sie tylko na serwerze. dobrze ja tam wynik moge usun±ć ale i tak wiem , że z Tob± grałem. nara.
Aros
Wynik usuniety. Jeden z ostatnich, które usun±łem, a które zgodnie z pkt 8 Regulaminu nie kończ± sie banem.
To jest wersja lo-fi głównej zawarto¶ci. Aby zobaczyć pełn± wersję z większ± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.