Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zepsulem 0_text.afs?
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
maciekm
Na poczatku sie przywitam. Czesc wszystkim, jestem maciek. smile.gif

Mam wlasnie taki problem zwiazany z instalacja twarzyczka w pesie. przez kitservera nie udalo mi sie jej wgrac, wlaczylem GameGraphicStudio, otworzylem 0_text.afs, znalazlem twarz ronaldo (unnamed_1604) i kliknalem modify reserved space, zmienilem na 30720 i zapisalem 0_text, teraz chce go otworzyc i pokazuje sie komunikat Unable to load a file. Pes tez sie nie chce wlaczyc ;/ da sie to jakos naprawic? pomozcie. Dzieki. ph34r.gif unsure.gif Jezeli taki temat byl, to przepraszam.
Karol Johnn
Chyba sie nie da tez takie cos mialem... musialem zainstalowac od nowa pesa. Pewnie po powiekszeniu rozmiaru bina i wytworzeniu kopii 0_text.afs pojawilo sie pytanie(nie pamietam jakie) i pewnie wcisnales "YES" a trzeba "NO"
pzdr
whan
QUOTE(maciekm @ Aug 11 2006, 09:09:03) [snapback]83737[/snapback]
Na poczatku sie przywitam. Czesc wszystkim, jestem maciek. smile.gif

Mam wlasnie taki problem zwiazany z instalacja twarzyczka w pesie. przez kitservera nie udalo mi sie jej wgrac, wlaczylem GameGraphicStudio, otworzylem 0_text.afs, znalazlem twarz ronaldo (unnamed_1604) i kliknalem modify reserved space, zmienilem na 30720 i zapisalem 0_text, teraz chce go otworzyc i pokazuje sie komunikat Unable to load a file. Pes tez sie nie chce wlaczyc ;/ da sie to jakos naprawic? pomozcie. Dzieki. ph34r.gif unsure.gif Jezeli taki temat byl, to przepraszam.

Dlatego zawsze warto zrobić kopię. Teraz to już tylko reinstall pomoże.
maciekm
No nic, zabiore sie za to pozniej. Dzieki bardzo za pomoc!. smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.