Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Mecz Z Kibicem Którego Nie Grałem
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
Fanatyk
Kibic.Ksg.SA rosja 3:1 słowacja Fanatyk

fragment dialogu:

<kibic<<rank>>> te nie pierdol tylko potwierdz mecz
<kibic<<rank>>> bo gralismy
<kibic<<rank>>> a jak nie to pisze maila do admina
<Fanatyk <spar & maybe rank>> nie przypominam żebym grał dziś ranking...ani wczoraj
<Fanatyk <spar & maybe rank>> net mi siada
<Fanatyk <spar & maybe rank>> cud że wogóle na ewro wlazłem
<kibic<<rank>>> to wypierdalaj

po pierwsze niezależnie od tego czy ten desperat miałby racje czy nie,to takie gadki są niemiłe, a te ''a jak nie to pisze maila do admina'' to po prostu śmiać sie chce....net mi szwankuje...od 2 dni grać normlnie nie moge a nawet sie zalogować na serwer(żaden),w końcu sie udało wejść na ewro a tu prosze -już w progu miła niespodzianka sad.gif niewiem człowieczku może ten kto sie ważył użyć mojego nicka tak cie zanerwił....ale JA Z TOBĄ NIE GRAŁEM. prosze o usunięcie wpisu bo pan ''kibic'' chyba nie kapuje jak ma wyglądać te ''potwierdzanie tożsamości'' co to na powitanie w ewro wyskakuje..jak na mój rozum to powinien zagadać do mnie na gg przed meczem

swoją drogą to wystarczy spojrzeć.....nielicząc pierwszego dziwiczego tygodnia n00b grania grywam w ranku TYLKO Polską

smutne czasy nadeszły....wszędzie matactwa wszelakie...to zapewne sprawka niedobitków z WSI tongue.gif
Kibic.ksg
Dobrze przepraszam ale ty tez swoje powiedzialeś i tu tego nie wpiales.I wiem że grałem z Fanatykiem niewiem czy masz brata czy nie ale nie kłamałem .No wynik i tak wycofałem a wiec Sorki .I jak na drugi raz jak piszesz skargi to pisz wszystko a nie połowe,.Pozdro sad.gif dry.gif

A i jeszcze i nawet w skardze sie żle wyrażasz "NIEDOBITKóW ZE WSI"!!!!!!!!!!! I co kto jak się wyraża,ja ciebie miastowy nie nazwałem i niedobitkiem też.Pozdro rolleyes.gif mad.gif

A na gg pisałem i teraz nie zmyślaj co wskoczy ci do głowy żeby tylko bardziej obwinić drugiego !!!!!!!!!!!!!!!Narazie mad.gif

Nie zmyślaj więcej"po pierwsze niezależnie od tego czy ten desperat miałby racje czy nie".A gadka to swoją drogą bo ty też coś swojego dodałeś.Narazie !!!!!!!!!!!!!!Pozdro dla wszystkich z ISS
whan
STOP! Temat zamykam a panów ostrzegam ostatni raz...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.