Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Przyśpiewki kibicòw...
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
ruben
Zakładam nowy teamt, poniewarz nie moglem tego znaleźć, choc pewnie byl on juz gdzies poruszany.

Chodzi o przyspiewki kibicow, a wlasciwie ich dodawanie. Najwazniejsze pytanie brzmi czy w ogole mozna je dodawac dla konkretnej druzyny, czy mozna tylko zastepowac te ktore juz sa.

Druga sprawa to czy da sie je zaimportowac afs'em i jaki ma byc ich format?...moze .adx?

No i w koncu jezeli mozna w ten sposob dodawac przyspiewki, to w skad mam wiedziec jak je dodac konkretnej druzynie. Ja akurat chce je zaaplikowac Valencii...

Aha i jeszcze jedno...mozna gdzies znalezc hiszpanski komentarz? Nie bede ukrywal ze nie mam oryginalnego pesa i niestety jest ten beznadziejny angielski jedynie :/

Bede wdzieczny za odpowiedz. Pozdrawiam
StraY
co do hiszpana masz chyba 2 opcje:
1 -> kupić(lol) wersje dvd;
2 ->poszukać na innym forum wink.gif

ps. niech cie nie zmyli wyraz "kupić" wink.gif
ruben
No faktycznie chyba masz racje.....bylem juz w trakcie 'kupowania' wersji dvd, ale gdy dowiedzialem sie ze jest wersja ponad 2 razy 'tańsza' zdecydowalem sie na nia....teraz mysle ze to byl blad wink.gif

A narazie pocieszam sie komenarzem japonskim, ale to nie to samo...
Diablo
Ma ktoś linka z przyśpiewkami kibicòw Wisły Krakòw :?:
Smagi
[quote=Diablo,Apr 16 2005, 22:30:12]
Ma ktoś linka z przyśpiewkami kibicòw Wisły Krakòw :?:
[right][snapback]21926[/snapback][/right]
[/quot

Dział "AUDIO"
http://soccer-pl.xt.pl/
culles
QUOTE(ruben @ Dec 10 2004, 14:22:50)
Zakładam nowy teamt, poniewarz nie moglem tego znaleźć, choc pewnie byl on juz gdzies poruszany.
Chodzi o przyspiewki kibicow, a wlasciwie ich dodawanie. Najwazniejsze pytanie brzmi czy w ogole mozna je dodawac dla konkretnej druzyny, czy mozna tylko zastepowac te ktore juz sa.
Druga sprawa to czy da sie je zaimportowac afs'em i jaki ma byc ich format?...moze .adx?
No i w koncu jezeli mozna w ten sposob dodawac przyspiewki, to w skad mam wiedziec jak je dodac konkretnej druzynie. Ja akurat chce je zaaplikowac Valencii...
Aha i jeszcze jedno...mozna gdzies znalezc hiszpanski komentarz? Nie bede ukrywal ze nie mam oryginalnego pesa i niestety jest ten beznadziejny angielski jedynie :/
Bede wdzieczny za odpowiedz. Pozdrawiam
[right][snapback]5068[/snapback][/right]

- Można zastępować tylko te,ktòre już istnieją, tym sposobem nie zrobisz ich np. dla rep. Polski ...
- Format to adx.
- Musisz je po prostu poznać ze słuchu.. niestety, no chyba, że ktoś zrobił listę... proponuję przeczesać forum soccergaming.
- Wgraj sobie packa z przyśpiewkami ktòrego wykonał Solidus (Solidus_J2K_AIO_v3_PES4_PC_Port), niestety po zlikwidowaniu stronki pes-pcfiles będzie o niego raczej trudno....
baski18
Ja gram na komentarzu Włoskim i uwazam ze jest w nim najwiecej energii smile.gif ktora komentatorzy przekazuja nam podczas strzelonej bramki !! Goooooooooollll

Pozdro
bits
QUOTE(culles @ Jul 18 2005, 14:30:13)
- Można zastępować tylko te,ktòre już istnieją, tym sposobem nie zrobisz ich np. dla rep. Polski ...
- Format to adx.
- Musisz je po prostu poznać ze słuchu.. niestety, no chyba, że ktoś zrobił listę...    proponuję przeczesać forum soccergaming.
- Wgraj sobie packa z przyśpiewkami ktòrego wykonał Solidus  (Solidus_J2K_AIO_v3_PES4_PC_Port), niestety po zlikwidowaniu stronki pes-pcfiles        będzie o niego raczej trudno....
[right][snapback]30215[/snapback][/right]

http://soccer-pl.xt.pl - dział download "Audio" znajdziesz trochę przyśpiewek.
Viperdiesel
sad.gif Nie no mnie to już wkurwia, ludzie czy ktoś by mogł wytłumaczyć jak zrobić od podstaw plik z muzą do PESa np. do menu. Mp3 mam już przerobioną na wav, teraz pozostaje mi tylko przerobić ja na format adx, ale nie wiem jak to zrobić tzn wiem ale nie mogę znaleźć programu ktòre by to umożliwiały. Gdzie mogę znaleźć Adx tools albo Dkz Studio 0.59(chyba 0.59, a może 0.58). Posiadam Dkz Studio 0.89 ale niestety tam nie da rady przerobić z wav na adx, co prawda jest taka opcja, ale podczas konwertowania wyskakuje błąd a plik pozostaje bez zmian. PROSZ
Dj_Dario
QUOTE(baski18 @ Jul 20 2005, 10:01:10)
Ja gram na komentarzu Włoskim i uwazam ze jest w nim najwiecej energii smile.gif ktora komentatorzy przekazuja nam podczas strzelonej bramki !! Goooooooooollll

Pozdro
[right][snapback]30365[/snapback][/right]

Zapodaj linka do wersji włoskiej, bądź do innej niż angielska smile.gif pozdro i czekam smile.gif
..::SHADOW::..
Viperdiesel
Moze znowu okaze sie pomocny
Link do Adx ToolsKliknij Tutaj
Viperdiesel
Nawet nie wiesz jak jestem wdzięczny, jeszcze raz dziękuję SHADOW smile.gif smile.gif
Viperdiesel
Kurde no i nie wyszło czy ktoś mògłby przesłać mi BG_MENU_01.adx to jest ten plik z głòwnego menu, bo przez przypadek go uszkodziłem, a zapomniałem zrobić kopii, jeśli ktoś pomoże, będę zobowiązany. smile.gif
Hehe jednak ma się tą głowę, już plik z muzą nie jest potrzebny... laugh.gif laugh.gif
JBP
niech ktos da liste ktore kluby maja wlasne przyspiewki prosba smile.gif) pzdr
Viperdiesel
JBP już gdzieś była taka prośba i została ona spełniona poszukaj na forum, napewno gdzieś to będzie, bo już taki topic widziałem smile.gif
lukasso
http://forum.polevo.pl//index.php?showtopi...&hl=przyspiewki
poszukaj tu
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.