Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiony Pieci
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Piecia
Otóż stworzyłem w Rhino Stadion X lecia (wersja sprzed jakichś 35 lat, żeby w miare ładnie wyglądał), ale mam pewien problem z wgraniem go do Pesa. Otóż ściągnąłem Stadium Importera Gwidona i tutorial, ale pliki w moim folderze TEMPLATE różnią się od tych które Gwidon ma w swoim tutorialu. Otóż, u mnie nie ma folderów 3dsRB oraz Other, za to są BINs, CRWDtoBin, Source.

Może ktoś wie co z tym fantem począć?

pozdrawiam
Piecia
Mocno wstępna wersja stadionu X lecia. Stadion robiłem wspolnie z walczu...
screeny:

IPB Image

IPB Image
siano
zacna inicjatywa:)
a moze by tak wrocławski Stadion Olimpijski?
swego czasu na mecze Śląska chodzilo tam po 50 000 ludzi.
walczu
A tak nasz stadionik wygląda w Rhino wink.gif
IPB Image
Gienia
No stadion sie ładnie prezentuje, czy otrzymam infromacje co do pojemności ?? triangle.gif
Piecia
Stadion miał pojemność na 71.008 widzów, jednak w takie święta jak otwarcie stadionu czy dożynki tysiąclecia państwa polskiego to frekwencja dochodziła do 100-110 tysięcy. Powód prosty. Nie było krzesełek tylko ławki i zawsze to sie dało upchnąc.

pozdrawiam smile.gif
alpha_wolf
Hm, jak go już zabudują, odrestaurują i zrobią porządne oświetlenie... stadion 85k w stolicy... rolleyes.gif

będzie wreszcie co wysadzać ph34r.gif
Riki101
Stadion ładnie się prezentuje smile.gif
Piecia
Dzisiaj dodałem jeszcze ławki rezerwowych i trzeba jeszcze zrobic parę detali i już będzie fajnie. Niedługo dam jakieś screeeny.

pzdr
alpha_wolf
Dla realizmu powinien być handel na koronie stadionu, jak ćwiczymy na zajęciach UW na płycie, to fajnie to wygląda ph34r.gif
Piecia
Jak już mowilem jest to wersja sprzed 30 - 35 lat, tak więc bud jarmarcznych nie będzie.

pzdr
walczu
Poniżej prezentuje stadion Olimpijski we Wrocławiu. Są to screeny z rhino. Jest to collab mój i Pieciacha. Jak poprawimy kilka rzeczy to jutro pokażemy screeny z gry. To, że teraz "wspolpracuje" Pieciachem oczywiscie nie znaczy, ze nie wydam samodzielnie tych stadionow ktore zapowiadalem wczesniej wink.gif Pozdrawiam

IPB Image

IPB Image

IPB Image

Ps. Teksture słupów od jupiterów kiedyś dostałem od Przemka
Ps2. Nie zwracac uwagi, ze jupitery sa za blisko trybun bo to juz poprawione!
tsw.michal
No normalnie bomba!
prutek
Nie wiem czy się da, ale spróbuj poprawić okna na łuku patrząc na pierwszym zdjęciu na lewo (nie wiem czy mnie zrozumiałeś), bo to tak dziwnie wygląda, jak by nachodziły na trybuny, ogółem stadion Ok.
Piecia
Tak to jest z Rhino. Czasami jak nie pod odpowiednim kątem ustawisz kamere to wychodzą takie cuda z nakładaniem się tekstur. smile.gif

pozdrawiam, Piecia czy tam Pieciach, jak kto woli smile.gif
Bartezz
Juz nie moge się doczekać. Mam nadzieje ze murawa, bedzie lepsza niz jest teraz. biggrin.gif
walczu
QUOTE(Bartezz @ Aug 19 2006, 19:30:48) [snapback]85118[/snapback]

Juz nie moge się doczekać. Mam nadzieje ze murawa, bedzie lepsza niz jest teraz. biggrin.gif

Bedzie biggrin.gif
norek
Świetne projekty. Tak 3mac panowie.
!HarrY?
Brawa wielkie cool.gif Mam nadzieję, że efekt końcowy będzie oszałamiający tongue.gif No jak poprawiliście już murawę to moim zdaniem wszystko będzie OK wink.gif Nie wiem jeszcze jak wam wyszły ławki rezerwowych.. ale po robocie jaką dotychczas zrobiliście to myślę, że dobrze biggrin.gif Pozdrawiam smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.