Informuje żebyście nie umieszczali grafik w podpisach, siano jakiś czas temu zablokował tą funkcję forum.
Przepraszam że tak późno ta informacja jest udzielona.
Szkoda. Ciekawe dlaczego taka decyzja
maciek_ssi
Aug 8 2006, 17:59
Z różnych powodów, np. dbałość o przejrzystość.
po prostu w pracy mi sie za dlugo laduje, wiec z graficznymi sygnaturkami spierdalamy na inne fora.
poki co ograniczenie jest do 100b, do konca tygodnia wypieprze z bazy wszelkie obrazki.
Szkoda, ale to chyba jednak dobry pomysł. Forum będzie szybciej hulało...
Rivaldinho
Aug 8 2006, 20:18
Dobra jest, po co te grafiki :0 ? Tylko się stronka dłużej ładuje:)
lazy_bum
Aug 9 2006, 19:54
Jako szyderczy penis proponuję jeszcze wywalić avatary, pisać skrótami i skrócić nicki do 3 znaków. <-;
PS. Nie ma wersji low-q? Kiedyś chyba były w standardzie....
Capitan Tsubasa
Aug 9 2006, 19:58
QUOTE(lazy_bum @ Aug 9 2006, 20:58:36) [snapback]83541[/snapback]
Jako szyderczy penis proponuję jeszcze wywalić avatary, pisać skrótami i skrócić nicki do 3 znaków. <-;
Jestem za !!
Z grafikami tez racja spalic i wyjebac w pizdu
rozumie blokade grafiki, ale żeby kurwa niemożna było krótkiego zdania napisać(na 20znaków) to już szczyt naprawde... :|
snake zapomniałeś o tym, dopisz w pierwszym poście :/
bo nie mam czasu w tygodniu 
jutro sie tym zajme.
A takie pytanie, może głupie [jeśli tak to proszę o głupią odpowiedź].
Jeśli likwidowana jest grafika itd. to czy temat 'Photoshopowe Improwizacje' ostanie się na forum ;p ?
kostek
Aug 11 2006, 17:12
A jaki to ma związek? Jezeli by był zamykany temat Ptotoshopowe Imporow. do wszystkie tematy z mordami, stadionami chyba tez. O ile się nie myle, zostaje likwidowana grafika, wyłącznie z sygnaturek.
Dzięki za oświecenie, o mordach nie pomyślałem. Pozdro Murzyni ;p
Kriss91
Aug 12 2006, 09:19
A czemu miałyby zniknąć te tematy?? Można przecież dawać same linki do screenów itd.
Akcja "anti sig" przeprowadzona.
Brutalnie wyresetowalem wszystkie sygnaturki zawierajace grafike (wybaczcie, teksty tez poszly sie kochac
).
Obecnie limit znakow to 128. Milego uzytkowania 
QUOTE(siano @ Aug 8 2006, 19:21:48) [snapback]83386[/snapback]
po prostu w pracy mi sie za dlugo laduje, wiec z graficznymi sygnaturkami spierdalamy na inne fora.
...

Gdy przekroczyłem limit [4kB/s] to zawsze tak robiłem, pomaga
to byla tylko przykrywka
p
tak naprawde usuniecie grafiki ma posluzyc zwiekszeniu przejrzystosci i trafficu, jaki robi nasze forum
Beny13
Aug 13 2006, 12:23
Szkoda ale jak to ma poprawic prace forum ot jestem za! I tka tego nigdy nie uzywalem
Węgluś
Aug 13 2006, 23:28
QUOTE(siano @ Aug 13 2006, 13:15:50) [snapback]84126[/snapback]
Akcja "anti sig" przeprowadzona.
Obecnie limit znakow to 128.
troche dla mnie nie zrozumiale jest to, że w panelu synaturki mam powyzej 128znaków, w postach jest to ok.20 i musze skracać. czy limit 128 nie powinien być dla wyświetlania?
kostek
Aug 14 2006, 19:40
troche dla mnie nie zrozumiale jest to, że w panelu synaturki mam powyzej 128znaków, w postach jest to ok.20 i musze skracać. czy limit 128 nie powinien być dla wyświetlania?
Zgadzam się.
vego21
Aug 15 2006, 09:30
A może główną przyczyną wycofania sigów były reklamy w grafikach ? Kto wie...
A nie sądzisz że to dobrze??
PS
U was na forum nie ma ani sigow tekstowych ani graficznych i jest dobrze bo śmiem twierdzić, że mielibyście wysyp ronaldinhow i henrych w podpisach a to przecież śmietnik robi. Jeszcze oglądać twarz tego katalońskiego... tfu
vego21
Aug 15 2006, 09:35
QUOTE(whan @ Aug 15 2006, 10:37:58) [snapback]84435[/snapback]
Jeśli to prawda to nic mi do tego. Musieliście się jakoś zabezpieczyć, więc dla Was chyba dobrze

PS kto mi to dopisał ''Reklam nie będzie bo siana dopadła grypa

'' ??
QUOTE(vego21 @ Aug 15 2006, 12:39:43) [snapback]84436[/snapback]
PS kto mi to dopisał ''Reklam nie będzie bo siana dopadła grypa

'' ??
vego21
Aug 15 2006, 09:39
QUOTE(whan @ Aug 15 2006, 10:42:17) [snapback]84438[/snapback]
I wszysko jasne...
Dzięki tego mi brakowało
Tak na prawdę to decyzja siana. Jednie się z nią zgadzają inni nie. Minie tydzień, dwa i nikt już nie będzie pamiętał o takich pierdołach...

Liczy sie treść posta a nie to jak bardzo ktoś ubustwia danego piłkarza... itp
vego21
Aug 15 2006, 09:46
QUOTE(whan @ Aug 15 2006, 10:37:58) [snapback]84435[/snapback]
PS
U was na forum nie ma ani sigow tekstowych ani graficznych i jest dobrze bo śmiem twierdzić, że mielibyście wysyp ronaldinhow i henrych w podpisach a to przecież śmietnik robi. Jeszcze oglądać twarz tego katalońskiego... tfu

Tu się z Tobą całkowicie zgodzę. Też przeszkadzało by mi oglądanie ''tego katalońskiego... tfu''
To posuniecie nie mialo nic wspolnego z reklamami. Reklamy mozna przeciez zamieszczac w odpowiednim forum.
Moja decyzja miala na celu zwiekszenie przejrzystosci forum i pacniecie dzieci w leb.
Jednoczesnie apeluje do wszystkich, ktorzy przywracaja swoje graficzne sygnaturki.
Panowie, panuje zakaz umieszczania grafik w sygnaturkach.
W domu bede okolo 20, kto sie nie dostosuje, straci konto.
Milego popoludnia.
Korzonek
Oct 29 2006, 20:10
Chyba dobry pomysł ze zniszczeniem sigów bo smiga spox :]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.