Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gniewkoo Chyba Sobie żartujesz !
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
kocur1988
grałem z graczem gniewkoo mecz wpisalem on potwierdzil i niby wszystko ok a tu pozniej chce wynik innego meczu wpisac i musze jakis wynik potwierdzic z meczu ktorego nie gralem a to gniewko wpisal nowy wynik nie wiem skad on go wzial. moze sie pomylil i wpisal wynik z tamtego meczu co gralismy ale to nie mozliwe bo potwierdzil i wpisal nowy inny wynik a przed meczem umawialismy sie na serwerze ze ja wpisze wynik. pozniej gralismy 30min 2meczu wynik (kocur szwajcaria)0:0(gniewko słowacja) lost connection wszyscy gracze dostali z tego co gadalem z ludzmi na serwerze pozniej zero znaku zycia od gniewko nawet na gg nie moge sie skontaktowac bo nie moge wejsc w jego profil a zeby to zrobic musze ten wynik meczu ktorego nie gralem potwierdzic a tego nie mam zamiaru robic
gniewkooo
jesli ktos "przypadkiem" ma lost conection kiedy jest rzut wolny z 25 m, to jest walkower. stad 2-0. a na gg jestem caly czas od 10.
kocur1988
niby jestes na gg napisales do mnie ale jak ja juz tobie odpisuje to zero odp. a co do tego co piszesz to lost connection mialem jak reszta graczy na serwerze rozmawialem odrazu z ludzmi po tym loscie i tez mieli podabna sytuacje i to troche dziwne ze na okolo 20 osob wszyscy status idle i pisza co sie dzieje a ty wpisujesz wpisujesz sobie wynik ni z gruszki ni z pietruszki. a jescze jedno dzieki ze mnie informujesz ze wolniaka miales bo ja nawet o tym nie wiedzialem mialem losta i mi gre rozlaczylo to chyba proste do zrozumienia?? bym zapomnial nie strasz mnie banem na gg bo nie masz takich praw a przedewszystkim podstaw
kocur1988
sprawa zalatwiona gniewko anulowal wynik
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.