Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Regionalne El. Do Me...
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Matesao
Na stronie www.issonline.pl pojawił się niedawno news o tym, że odbędą się regionalne eliminacje do ME... Było tam podane kilka miast w tym Katowice i chciałem się wybrac na te eliminacje... strona issonline.pl napisała, że poda adres strony, na której można się rejestrować i na której znajdzie się regulamin... pierwsze zawody w polsce mają odbyć się 12 sierpnia, a strony tej jak nie było tak nie ma... mało tego... na stronie cdprojekt'u, na której miał się pojawić oficjalny news nie ma nic na temat tego turnieju... Chciałem się dowiedzieć co się dzieje? Może mi ktoś rozjaśnic sprawę? Dzięki z góry :] Pozdrawiam :]
maciek_ssi
Niestety, stronka miała ruszyć w poprzednim tygodniu, ale jak na razie nic nie ma. Z tego, co wiem, nie trzeba się będzie rejestrować na żadnej stronie, tylko w dniu turnieju już na miejscu. Do tego: czerwone strzałki + kamera Long.
Matesao
A jak jeśli chodzi o pady... Z tego co czytałem na Mistrzostwach Wa-wy trzeba było mieć własnego pada, ja nie mam do PS2, bo gram na kompie, też na padzie... Czy trzeba będzie mieć własne, czy pady będą tam dostępne
rafios
trzeba przywiesc ze soba pada, jak nie masz skad to mozesz ewentualnie liczyc na to, ze ktos z obecnych na miejscu pozyczy ci, kiedy akurat bedzie mial przerwe

A kto sie wybiera na el. MP w Katowicach? biggrin.gif trzeba wiedziec kogo sie spodziewac wink.gif
ppatrykk
Spodziewać możecie się m.in. mnie ^^ . Pozdrawiam i do zobaczenia na miejscu wink.gif .
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.