Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kitserwer 5-pomocy!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
norbikls
witam,jestem nowym użytkownikiem więc witam wszystkich.mam pewien problem mam zainstalowany superpatch 3 i tam już jest kitserwer oto foto w folderze kitserwer:IPB Image gdy otwieram GDB-uni-mam takie cośIPB Image i teraz moje pytanie jak mam dodać nowe piłki czy tylko wkleić do folderu GDB folder balls ? a jak stadiony?i nowe stroje?czy wystarczy wkleić folder i już a jak to robie to piłek i tak mam 9 a stadionów 36 proszę o pomoc.tylko prosze nie podawać linka do tutka http://board.issonline.pl/index.php?showto...53&hl=kitserwer napisać (najlepiej pokazać na zdjęciach ) jak mam to zrobić i jak włączyć piłki i satdiony w grze.
whan
sciagnij nowego ks, najlepiej 5.2.2.
norbikls
a gdy ściągne to jak ja będe miał zainstalować nowe stroje ,piłki
?
rav
Eee, w Superpatchu jest o ile się nie mylę stary kitserver, który nie obsługuje piłek, stadionów itp.
edit sorka za posta, pisałem w czasie, gdy już padły 2 odpowiedzi.
Do tematu - ściągnij kitservera, w którym masz już powgrywane piłki, stroje, stadiony itp.
norbikls
szukałem i nic może masz takiego kitserwer-a? jeśli masz podaj linka lub wstaw na rapida.
Vadim06
QUOTE(norbikls @ Aug 5 2006, 11:47:10) [snapback]82732[/snapback]

szukałem i nic może masz takiego kitserwer-a? jeśli masz podaj linka lub wstaw na rapida.

Ściąg sobie Ligę Polską do Pro Evo .. Tam jest wszystko..Stroje, piłki, stadiony, twarze..Wszystko co obejmuje KS... Patch jest godny polecenia wink.gif

LINK
norbikls
witam ściągnełem FabioS_GDB_Final_Pack i działa mam około 100 piłek lepsze stroje i teraz moje pytanie czy jak zainstaluje tego patcha co mi podał kolega wyżej czy bedzie działąć nic się nie zmieni?proszę o szybka odpowiedz aha teraz muj folder kitserwer wyglada tak:IPB ImageiIPB Image
Vadim06
QUOTE(norbikls @ Aug 5 2006, 12:15:18) [snapback]82747[/snapback]

witam ściągnełem FabioS_GDB_Final_Pack i działa mam około 100 piłek lepsze stroje i teraz moje pytanie czy jak zainstaluje tego patcha co mi podał kolega wyżej czy bedzie działąć nic się nie zmieni?proszę o szybka odpowiedz aha teraz muj folder kitserwer wyglada tak:IPB ImageiIPB Image

Jeżeli wgrasz samego KS to będziesz miał stroje Polskich drużyn (za ligę Francuzka) oraz twarze zawodników z Orange Extraklasa..

Chyba, że weźmiesz sobie zamienisz folder Orange Extraklasa na Ligue1, wtedy stroje francuzkich klubów będą zamiast kitsy Polskich kopaczy..

Wtedy będziesz musiał również skonfigurować map.txt (zamienić nazwę "Orange Ekstraklasa" na "Ligue1" oraz nazwy klubów..)

Aby cały ten KS z patcha z Ligą Polską działał bez problemowo..Wgraj sobie OF z polskimi klubami smile.gif Poprostu patcha z całą OE...
norbikls
witam mam problem śćiągnełęm z tąd http://www.issonline.pl/publicystyka.php?c...3250174&kat=art już 4 pliki i niemoge ściągnąć tych dwuch proszę o pomoc niech ktoś je wstawi na rapida (to drugie też nie działa a raczej nie moge śćiągnąć )proszę o pomoc z góry dzięki rolleyes.gif
Vadim06
QUOTE(norbikls @ Aug 5 2006, 19:54:25) [snapback]82849[/snapback]

witam mam problem śćiągnełęm z tąd http://www.issonline.pl/publicystyka.php?c...3250174&kat=art już 4 pliki i niemoge ściągnąć tych dwuch proszę o pomoc niech ktoś je wstawi na rapida (to drugie też nie działa a raczej nie moge śćiągnąć )proszę o pomoc z góry dzięki rolleyes.gif

Z tego spróboj ..
norbikls
nie dziala trzeba miec premium jesli mozesz to wstaw tylko 5i 6

edit: a nie sorrka juz ściagam wielkie dzieki
norbikls
elo zainstalowalem tą ekstra klase wszystko ok ale nie mam dzwieku dlaczego? moze mi ktos pomuc
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.