CODE
16 Bany 43 18 11 14 82 69 1697
17 skura 15 9 2 4 30 20 1691
18 Gallus 31 18 5 8 58 42 1689
19 p4Rn 14 8 2 4 28 21 1687
dokladnie Bany i ja bylismy przed rozegraniem spotkania obaj o jedno oczko nizej (czyli stala roznica: 3 miejsca, ktos tam musial przegrac albo wygrac w miedzy czasie XD)
wynik meczu:
Bany 0:0 p4Rn 2006-08-05 00:39:01
Bułgaria 3:-3 Widzew
?? admin ?? nie czaje tej punktacji ... obie druzyny sa w tej samej grupie zespolow a poniewaz to Bany byl ode mnie przed rozegraniem spotkania o trzy oczka wyzej to dlaczego on ma punkty na plus a ja na minus ?? powinno byc moim zdaniem na odwrot ... sorka Bany, potwierdze wynik jak tylko admin mi wytlumaczy ocb - bo normalnie, kiedy ktos remisowal ze mna a byl nizej w tabeli i zagral dryzyna z grupy tej samej co moja, to mnie sie obrywalo odjeciem paru punktow za remis (myslalem, ze za to, ze bylem wyzej w rankingu jak Ty teraz) a nie na odwrot:
04. Punktacja w Rankingu zależna jest od czterech czynników: od zgromadzonych punktów przez Uczestnika, wyniku, różnicy bramek oraz siły drużyny. Im mniejsza liczba punktów niż przeciwnik, im większa różnica bramek przy zwycięstwie, im niższa grupa, w której znajduje się Twoja drużyna względem drużyny przeciwnika, tym więcej punktów za rozegrany mecz. Remis punktowany na takich samych zasadach, lecz z pominięciem ilości strzelonych i straconych bramek.
ps
moze jakis blad w skrypcie ? ^^;
dopisek:
i wogole sa jakies 'jaja': na wykresie mam 15 meczy a w statystykach 14 rozegranych spotkan ...