Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wemerica Patch V2 [we10/ps2]
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
Wislak
Siemano zamieszczam patcha do we10 na Konsole Playstation 2.Powinno wam sie przydac ... tu link do pliku torrent http://thepiratebay.org/details.php?id=3498150 Hasło Do rara : WCG06Wpt POZDRO

INSTALACJA :
.Zrób obraz gry (We 10) koniecznie ISO uzyj w tym celu Dvd Decryptera.

2.Utwórz folder We na dysku c lub d nie ma znaczenia

3.Rozpakuj Obraz Iso do folderu We10

4.Z folderu "WEMERICA PATCH V2" skopiuj pliki do wypakowanego folderu(We10)Windows zada pytanie czy zamienic pliki -tak na wszystkie.

5.z Folderu Commentary english i Translation english skopij pliki do folderu We10.NAJPIERW MUSISZ SKOPIOWAC PLIKI Z WEMERICA Patch V2 ( BO BEDZIESZ MIAŁ GRE I KOMENTARZ PO FRANCUSKU !!!!!)

6.Zainstaluj programy aspi i cd/dvd generator 2 i dkz studio znajdujace sie w folderze(LOGS + TUTORIALS) nastepnie zrestartuj kompa

7.Idź do Start->wszystkie programy---->Psx Station-->cd dvdrom générateur 2.00 version francaise-> cdvdgen fr -> créér un nouveau projet -> créér un DVDROM (line two) -> OK

8.Widzisz program i dwie kolumny,zaznacz wszystkie pliki z folderu WE10 i przeciagnij je do prawej kolumny

8.Idź do Volume w górnych lewym rogu i wpisz w kolumny:

référence du disque : SLPM-66374

volume : WE10

license area: JAPAN

9.Jak wpiszesz przejdz do w lewym górnym rogu jest ficher -> exporter un fichier IML, zapisz to np.na pulpicie

10.Zamknij program

11.Pozniej przejdz do programu dkz studio

Tools > ISO Maker > select the .iml file(plik zapisany na pulpicie )
w 2 kolunie pod spodek zaznacz gdzie program ma zapisac plik iso---utworzy sie plik iso(gra spaczowana)

13.Wypal obraz w alcoholu z predkoscia 2,4.(zmieniony opis Pabloo Diabloo de la Dranios , mysle ze sie nie obrazi:) )
Pabloo Diabloo de la Dranios
QUOTE(Wislak14Widok @ Aug 4 2006, 19:25:42) [snapback]82604[/snapback]

Siemano zamieszczam patcha do we10 na Konsole Playstation 2.Powinno wam sie przydac ... tu link do pliku torrent http://thepiratebay.org/details.php?id=3498150 Hasło Do rara : WCG06Wpt POZDRO

INSTALACJA :
.Zrób obraz gry (We 10) koniecznie ISO uzyj w tym celu Dvd Decryptera.

2.Utwórz folder We na dysku c lub d nie ma znaczenia

3.Rozpakuj Obraz Iso do folderu We10

4.Z folderu "WEMERICA PATCH V2" skopiuj pliki do wypakowanego folderu(We10)Windows zada pytanie czy zamienic pliki -tak na wszystkie.

5.z Folderu Commentary english i Translation english skopij pliki do folderu We10.NAJPIERW MUSISZ SKOPIOWAC PLIKI Z WEMERICA Patch V2 ( BO BEDZIESZ MIAŁ GRE I KOMENTARZ PO FRANCUSKU !!!!!)

6.Zainstaluj programy aspi i cd/dvd generator 2 i dkz studio znajdujace sie w folderze(LOGS + TUTORIALS) nastepnie zrestartuj kompa

7.Idź do Start->wszystkie programy---->Psx Station-->cd dvdrom générateur 2.00 version francaise-> cdvdgen fr -> créér un nouveau projet -> créér un DVDROM (line two) -> OK

8.Widzisz program i dwie kolumny,zaznacz wszystkie pliki z folderu WE10 i przeciagnij je do prawej kolumny

8.Idź do Volume w górnych lewym rogu i wpisz w kolumny:

référence du disque : SLPM-66374

volume : WE10

license area: JAPAN

9.Jak wpiszesz przejdz do w lewym górnym rogu jest ficher -> exporter un fichier IML, zapisz to np.na pulpicie

10.Zamknij program

11.Pozniej przejdz do programu dkz studio

Tools > ISO Maker > select the .iml file(plik zapisany na pulpicie )
w 2 kolunie pod spodek zaznacz gdzie program ma zapisac plik iso---utworzy sie plik iso(gra spaczowana)

13.Wypal obraz w alcoholu z predkoscia 2,4.(zmieniony opis Pabloo Diabloo de la Dranios , mysle ze sie nie obrazi:) )

lol nie obrazi sie biggrin.gif

tak swoja drogą fajny ten pacz

polecam borussie dortmund
benoZHG
QUOTE(Pabloo Diabloo de la Dranios @ Aug 6 2006, 21:10:10) [snapback]83034[/snapback]

lol nie obrazi sie biggrin.gif

tak swoja drogą fajny ten pacz

polecam borussie dortmund

Siemanko wgrałem patcha chodzi mi elegancko tylko mam 2 problemy mam japonskie napisy przy imionach zawodnikow menu jest normalnie angielske i nie mam obecnych transferow szewa jest w ac milan np jak zrobic zeby byly obecne transfery i angielskie nazwy zawodnikow z gory dzieki za pomoc .

ps: prosze mnie odsylac to jakis angielskich linkow tylko wytumaczyc oco kaman jesli mozna z gory dzieki
Wislak
QUOTE(benoZHG @ Aug 20 2006, 16:53:41) [snapback]85290[/snapback]

Siemanko wgrałem patcha chodzi mi elegancko tylko mam 2 problemy mam japonskie napisy przy imionach zawodnikow menu jest normalnie angielske i nie mam obecnych transferow szewa jest w ac milan np jak zrobic zeby byly obecne transfery i angielskie nazwy zawodnikow z gory dzieki za pomoc .

ps: prosze mnie odsylac to jakis angielskich linkow tylko wytumaczyc oco kaman jesli mozna z gory dzieki

Wgraj Option File !! pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.