Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadion Fablok Chrzanów Levis17 & Iss
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
iss
Stadion Fablok Chrzanów jest nie caly zrobiony ale na poczatek jest tyle moj kolega levis17 konczy go do konca wiec narazie jest tyle zrobionego wkrótce nowe scriny

IPB Image
kicza
No widze że się postarałeś nauczyłeś i nie męczysz już innych żeby go zrobili tongue.gif tak trzymaj smile.gif
Vadim06
Hmm jak narazie to malutko widać po screenie, ale nie od razu zbudowali Big Bena... Zacząć nie jest trudno, na jtrudniej jest skończyć..Oby w przeciągu kilkunastu minut pracy nie doszło do "końca" budowli ... Wytrwałej pracy życze..

BTW..Wielu tych stadium-maikerów powstało rolleyes.gif
Piecia
Owszem wielu powstałom ale nie kazdy tak jak ja umie wgrać swój stadion z Rhino do PESa ;/

pzdr
Mortin
dobrze ze wziales sie za robienie stadionow, bo tylko innych meczyles o ten obiekt tongue.gif moze i na dobre ci to wyjdzie tongue.gif moze bedziemy mieli kolejnego swietnego stadion makera na scenie pes'a ? pozyjemy, zobaczymy tongue.gif
na ten moment na tym screenie duzo nie widac, wiec czekam na kolejne screeny..
pozdro
Vadim06
QUOTE(Mortin @ Aug 4 2006, 12:32:47) [snapback]82516[/snapback]

moze i na dobre ci to wyjdzie tongue.gif tongue.gif
pozdro

Raczej nie jemu tylko jego koledze tongue.gif

moj kolega levis17 konczy go do konca wiec narazie jest tyle zrobionego w krutce nowe scriny

Wiele pracy iss nie wykonał, bo tylko drobnie wymodelował stadion .. Prawdziwa jazda dopiero przed tym całym Levisem .. Wieć ISS'a nie można nazwać stadium-maikera z prawdziwego zdarzenia smile.gif

Zobaczymy jak się skończy ..
prutek
Ale za to Vadim06 jest userem z prawdziwego zdarzenia.
Iss, nie poddawaj się, lej w koło i wesoło a najbardziej na vadima06 biggrin.gif
Stadion nie jest zły, ale dużo roboty przed tobą, powodzenia.
Levis17
O Jezu! pisza o mnie na forum tongue.gif nie no mialem zamiar zrobic stadion Wisły Kraków(wszystkich meczylem zeby go zrobili) ale to jeszce nie na moje mozliwosci, wiec postanowilem "uszczesliwic" Iss`a i postanowilem ze zrobi Mu ten skromny stadionik biggrin.gif
Czekam az ktos wreszcze zrobi stadionz Reymonta 22 (musze troche ponazekac wink.gif )
POZDRAWIAM
Vadim06
QUOTE(prutek @ Aug 4 2006, 13:36:24) [snapback]82528[/snapback]

Ale za to Vadim06 jest userem z prawdziwego zdarzenia.
Iss, nie poddawaj się, lej w koło i wesoło a najbardziej na vadima06 biggrin.gif
Stadion nie jest zły, ale dużo roboty przed tobą, powodzenia.

Umiesz czytać ze zrozumieniem ? Wyraźnie jest napisane, że reszty stadionu nie będzie robił ISS tylko Levis17 rolleyes.gif Więc Twoja motywacja ISS jest zbędna..Raczej takowa motywacja należy się Levisowi tongue.gif

@Levis..Hmm no każdy czeka na stadion Wisełki ..Wkrótce możliwe, że powstanie (przynajmniej nadziei nam nie odbierają tongue.gif )

Pokombinuj z tym stadionem Fabloku bo też chętnie na nim pogram (wkońcu stadion z mego miasta dry.gif )
prutek
QUOTE(Vadim06 @ Aug 4 2006, 14:05:25) [snapback]82535[/snapback]

Umiesz czytać ze zrozumieniem ? Wyraźnie jest napisane, że reszty stadionu nie będzie robił ISS tylko Levis17 rolleyes.gif Więc Twoja motywacja ISS jest zbędna..Raczej takowa motywacja należy się Levisowi

Dobrze, że ty się nigdy nie mylisz, umiesz wszystko zrobić. Przecież T-Mac to przy tobie to cienias (sorry T-Mac), Torin nie umie przy tobie robić strojów, a Gwidon jedynie może se, ławke przed domem zaprojektować w Rhino3D, a dlaczego. Bo vadim06 wszystko potrafi... blink.gif

Nie wiem o co chodzi w tym poście, ale OK biggrin.gif

P.S. Powinieneś być moderatorem... tfu tfu administratorem... tfu tfu, powinieneś być Bogiem.
Levis17
YYY blink.gif jak bym mogl prosic to chlopaki nie przekomarzajcie sie na tym temacie bo znowu mi zamkna dry.gif LoL
POZDRAWIAM
Vadim06
QUOTE(prutek @ Aug 4 2006, 14:21:06) [snapback]82539[/snapback]

Dobrze, że ty się nigdy nie mylisz, umiesz wszystko zrobić. Przecież T-Mac to przy tobie to cienias (sorry T-Mac), Torin nie umie przy tobie robić strojów, a Gwidon jedynie może se, ławke przed domem zaprojektować w Rhino3D, a dlaczego. Bo vadim06 wszystko potrafi... blink.gif
Nie wiem o co chodzi w tym poście, ale OK biggrin.gif

P.S. Powinieneś być moderatorem... tfu tfu administratorem... tfu tfu, powinieneś być Bogiem.

No sorry, ale żeby umieć czytać ze zrozumieniem, to nie trzeba być Bogiem, ani super patch-maikerem laugh.gif

Nie wiem do czego miał to nawiązywać (te Twoje porównania wink.gif )

Nie odpisuj..
prutek
Ostatni post.
Po prostu wkurwia mnie jak piszesz w każdym temacie, że "nie opłaca się robić" albo że "Gwidon robi lepsze", w tym temacie moze to nie jest az tak widoczne ale w niektorych juz tak. Gwidon tez jak zaczynal to wszystkiego nie ogarnial, a teraz jak jest kazdy widzi i slyszy, a ze mam problemy ze zrozumieniem to moja sprawa i ze powiem huj ci do tego.
Levis, sorry ale musialem mu juz to napisac. "maiker'' - co to za słowo, nie z angielskiego ani polskiego ;D ;D ;D
iss
QUOTE(prutek @ Aug 4 2006, 21:15:39) [snapback]82634[/snapback]

Ostatni post.
Po prostu wk***** mnie jak piszesz w każdym temacie, że "nie opłaca się robić" albo że "Gwidon robi lepsze", w tym temacie moze to nie jest az tak widoczne ale w niektorych juz tak. Gwidon tez jak zaczynal to wszystkiego nie ogarnial, a teraz jak jest kazdy widzi i slyszy, a ze mam problemy ze zrozumieniem to moja sprawa i ze powiem h**ci do tego.
Levis, sorry ale musialem mu juz to napisac. "maiker'' - co to za słowo, nie z angielskiego ani polskiego ;D ;D ;D

Panie "prutek" nie uzywaj takich słów ok bo zamkna nam ten temat wiec wyluzuj 'prutek' dobra i patrz jakie piszesz slowa

Pozdrawiam smile.gif
Bakel
prutek, Vadim06 jeżeli macie jakieś słowne battle w planach to proszę na PW. Za offtopy posypią się ostrzeżenia.
Amen
Vadim06
QUOTE(Bakel @ Aug 4 2006, 22:18:28) [snapback]82646[/snapback]

prutek, Vadim06 jeżeli macie jakieś słowne battle w planach to proszę na PW. Za offtopy posypią się ostrzeżenia.
Amen

Hmm ja już nie mam zamiaru odpisywać na te super-hiper-mega posty prutka bo poprostu szkoda klawiatury jak ich moich palców no i czasu wink.gif

GB...

Ostatni OT w tym temacie ... The End dry.gif
prutek
QUOTE(Bakel @ Aug 4 2006, 22:18:28) [snapback]82646[/snapback]
Amen

Panie Boże Wielki zapłać
iss
QUOTE(prutek @ Aug 4 2006, 22:38:18) [snapback]82652[/snapback]

Panie Boże Wielki zapłać

ej panie prutek nie rub syfu na mojim i koledze temacie ok
Levis17
prutek czy jak ci tam wez se na wstrzymanie bo robisz tu syf niemasz nic ciekawego na nasz temat do powiedzenia(napisania) omijaj ten temat
POZDRAWIAM
iss
Wlasnie teraz wydaje nastepnego scrina ze stadionem Fablok chrzanów robty levisa17 & iss ocenki mile widziane smile.gif oceniamy od 0 do 10 biggrin.gif

IPB Image
Blase
Jest spoko:) Jezeli tylko wszystko jest zrobione zgodnie ze sztuka to kolejny polski stadion jest w drodze:)

Sprawdz czy w rhino masz zaznaczona opcje SNAP bo troche draznia te odstepy miedzy meshami;)
Levis17
QUOTE(Blase @ Aug 4 2006, 23:59:57) [snapback]82664[/snapback]

Jest spoko:) Jezeli tylko wszystko jest zrobione zgodnie ze sztuka to kolejny polski stadion jest w drodze:)

Sprawdz czy w rhino masz zaznaczona opcje SNAP bo troche draznia te odstepy miedzy meshami;)

Włsanie, na tutku, który mam koles ma zaznaczona tą opcje ale ja mam chyba inna wersje bo nigdzie niewidze tej opcji, mozliwe ze wyciagnal sobie jakis pasek wink.gif a pozatym posiadam wersje PL unsure.gif
wiec jesli ktos moglby mi przyblizyc gdzi owa opcja sie znajduje to bylbym wdzieczny cool.gif
Zdaje sobie sprawe ze to malo znany stadion ale proslibym o jakis oceny i podpowiedzi co zmienic aby bylo lepiej tongue.gif
POZDRAWIAM
Vadim06
QUOTE(Levis17 @ Aug 5 2006, 10:19:49) [snapback]82689[/snapback]

Włsanie, na tutku, który mam koles ma zaznaczona tą opcje ale ja mam chyba inna wersje bo nigdzie niewidze tej opcji, mozliwe ze wyciagnal sobie jakis pasek wink.gif a pozatym posiadam wersje PL unsure.gif
wiec jesli ktos moglby mi przyblizyc gdzi owa opcja sie znajduje to bylbym wdzieczny cool.gif
Zdaje sobie sprawe ze to malo znany stadion ale proslibym o jakis oceny i podpowiedzi co zmienic aby bylo lepiej tongue.gif
POZDRAWIAM

Hmm dało by się zrobić texturkę jakieś bramki leżącej za bramką po lewej stronie (patrząć na screen)

Tam zawsze leżą jakieś bramki tongue.gif Fajnie by to wyglądało ...

Koło ławek rezerwowych jest żwir dry.gif

A za bramką (patrząć na screen) po lewej stronie jest takie jakby malutkie boisko (zniszczona strasznie trawa)

To jak byś dodał to by było fajno dry.gif

Aha..Te górki po prawej stronie trybuny gł. są znacznie większe..Są bardzo duże te górki ...Musisz je powiększyć..

W rogu po prawej stronie powinny się znajdować schody, prowadzące do szatni biggrin.gif

Tyle odemnie..Jak sobie przypomne co tam jeszcze jest, to dam znać..
Levis17
QUOTE(Vadim06 @ Aug 5 2006, 10:37:05) [snapback]82697[/snapback]

Hmm dało by się zrobić texturkę jakieś bramki leżącej za bramką po lewej stronie (patrząć na screen)

Tam zawsze leżą jakieś bramki tongue.gif Fajnie by to wyglądało ...

Koło ławek rezerwowych jest żwir dry.gif

A za bramką (patrząć na screen) po lewej stronie jest takie jakby malutkie boisko (zniszczona strasznie trawa)

To jak byś dodał to by było fajno dry.gif
Aha..Te górki po prawej stronie trybuny gł. są znacznie większe..Są bardzo duże te górki ...Musisz je powiększyć..

W rogu po prawej stronie powinny się znajdować schody, prowadzące do szatni biggrin.gif

Tyle odemnie..Jak sobie przypomne co tam jeszcze jest, to dam znać..

Fajnie o to chodzi wink.gif
O ile sie niemyle to Ty kiedys byles w pro-evo.pl wink.gif itam robiles jakies teksturki moze bys pomoglmi w teksturkach bo slbo mi wychodza?
POZDRAWIAM
Vadim06
QUOTE(Levis17 @ Aug 5 2006, 10:48:13) [snapback]82702[/snapback]

Fajnie o to chodzi wink.gif
O ile sie niemyle to Ty kiedys byles w pro-evo.pl wink.gif itam robiles jakies teksturki moze bys pomoglmi w teksturkach bo slbo mi wychodza?
POZDRAWIAM

Hmm nie robiłem texturek żadnych wink.gif Nie zajmuje się tworzeniem ich, jedynie co potafie to zmienić textury podstawowe w pliku bin laugh.gif

Ale bez tej bramki to się obejdzie..Ważne, aby za bramką było jak by dużo wolnego miejsca (dużo zrytej trawy) Bo tak jest w realiach ... No i te w/w górki..
Mortin
nie widzialem nigdy teo stadionu, ale fajnie sie prezentuje, mysle ze mozesz ustosunkowac sie do rad vadima tongue.gif Nastepnym razem jak bedziesz pokazywal screena stadionu to wez jakies zblizenia porob i troszeczke wiecej tych zdjec dawaj na forum...
pozdro
Raffels
Nawet nieżle jak na pierwszy raz.
PS. Vadim człowieku, tak Cię kręci nabijanie postow? Masz chyba najwiekszą średnią ze wszystkich userow, opanuj się trochę bo przeginasz. W każdym temacie co chwile widze twoje(najczęściej głupie) wypowiedzi. Chcesz sobie nabijać to idż na inne forum a tu się zachowuj jak na normalnego użytkownika przystało. I to jest nie tylko moje zdanie, wpadnij kiedyś na kanał #polevo to poznasz opinie innych ludzi.
Vadim06
QUOTE(Raffels @ Aug 5 2006, 11:23:11) [snapback]82723[/snapback]

Nawet nieżle jak na pierwszy raz.
PS. Vadim człowieku, tak Cię kręci nabijanie postow? Masz chyba najwiekszą średnią ze wszystkich userow, opanuj się trochę bo przeginasz. W każdym temacie co chwile widze twoje(najczęściej głupie) wypowiedzi. Chcesz sobie nabijać to idż na inne forum a tu się zachowuj jak na normalnego użytkownika przystało. I to jest nie tylko moje zdanie, wpadnij kiedyś na kanał #polevo to poznasz opinie innych ludzi.

ohmy.gif ohmy.gif No więc nie bede znowu sie rozpisywał bo znowu polecą %...

Chce Ci tylko uświadomić, że tylko i wyłącznie w jakiś sposób chce pomóc Elvisow, pisząć co powinno być poprawione... rolleyes.gif Jeżeli już Elvis podjoł się robienia tego obiektu, to fajnie by było, aby był zrobiony praktycznie idealnie.. Większość z Was nie widziała tego stadionu, ja widziałem i chce aby był odwzorowany elegancko ...A to, że dużo pisze to odrazu musi oznaczać, że mnie kręci nabijanie ? Pffff blink.gif
Levis17
QUOTE(Vadim06 @ Aug 5 2006, 11:41:30) [snapback]82730[/snapback]

ohmy.gif ohmy.gif No więc nie bede znowu sie rozpisywał bo znowu polecą %...

Chce Ci tylko uświadomić, że tylko i wyłącznie w jakiś sposób chce pomóc Elvisow, pisząć co powinno być poprawione... rolleyes.gif Jeżeli już Elvis podjoł się robienia tego obiektu, to fajnie by było, aby był zrobiony praktycznie idealnie.. Większość z Was nie widziała tego stadionu, ja widziałem i chce aby był odwzorowany elegancko ...A to, że dużo pisze to odrazu musi oznaczać, że mnie kręci nabijanie ? Pffff blink.gif

Niejaki "Elvis" nierobi tego stadionu dry.gif dzieki za rady ale jesli piszesz w moim temacie to moglbys chociaz poprawnie napisac moja ksywke LoL
POZDRAWIAM
Vadim06
QUOTE(Levis17 @ Aug 5 2006, 11:51:26) [snapback]82733[/snapback]

Niejaki "Elvis" nierobi tego stadionu dry.gif dzieki za rady ale jesli piszesz w moim temacie to moglbys chociaz poprawnie napisac moja ksywke LoL
POZDRAWIAM

Jeezus tak bardzo Cie to uraziło, bo nie napisałem poprawnej wersjii Twoje nicku ? rolleyes.gif

Niektóre Wasze wypowiedzi są normalnie żenujące..Wiadomo o co chodzi, a się doczepia rolleyes.gif

Bye
iss
Po dłuszej przerwie nadchodzi garstka nowych scrinów bedzie ich asz cztery scriny.

http://img165.imageshack.us/my.php?image=fablokoi5.png

http://img155.imageshack.us/my.php?image=fablok1hp6.png

http://img155.imageshack.us/my.php?image=fablok2gu6.png

http://img238.imageshack.us/my.php?image=fablok3yu4.png

proslibym o jakis oceny i podpowiedzi co zmienic aby bylo lepiej smile.gif tongue.gif
prutek
bardzo ładny, proponuje tworzenie wiecej wlasnie takich malych stadionow a nie molochow, bo gra na kameralnym obiekcie daje niekiedy wiecej frajdy niz chocby na nou camp czy santiago bernabeu
norek
QUOTE(iss @ Aug 25 2006, 20:13:21) [snapback]86132[/snapback]

Po dłuszej przerwie nadchodzi garstka nowych scrinów bedzie ich asz cztery scriny.

http://img165.imageshack.us/my.php?image=fablokoi5.png
http://img155.imageshack.us/my.php?image=fablok1hp6.png
http://img155.imageshack.us/my.php?image=fablok2gu6.png
http://img238.imageshack.us/my.php?image=fablok3yu4.png
proslibym o jakis oceny i podpowiedzi co zmienic aby bylo lepiej smile.gif tongue.gif

No wygląda wporzadku. Czekam na końcowy efekt z gry. Pozdro.
iss
QUOTE(norek @ Aug 25 2006, 21:54:35) [snapback]86149[/snapback]

No wygląda wporzadku. Czekam na końcowy efekt z gry. Pozdro.

no tak ja jeszcze nie planuje kiedy go wydam ale chciałbym jak najszybciej go wydac ale musze dorobic jeszcze takie schody ktore mi cieszko wykonac no i pare poprawek i potem pytanie kto mi go za importuje??

jak by ktos chciał pomuc to pisac na pw.

z gory dziekuje smile.gif POZDRAWIAM
iss
Nastepny scrin juz jest:) ocenki mile widziane smile.gif

http://img223.imageshack.us/my.php?image=fablokdn0.png
iss
no to teraz nastepny scrin stadionu fablok chrzanów

http://img150.imageshack.us/my.php?image=s...onfablokjm4.png
Bartezz
Widze ze teamt w miejscu
Tlen
A skąd masz texturki??
Stadion ok smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.