Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 3majcie Się!
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
korzen
Witam. Obiecuje, ze bedzie to drugie ale teraz bankowo ostatnie moje pozegnanie.

W ostatnim czasie, w moim zyciu wydarzylo sie b.duzo. Spełniaja się najwieksze marzenia, pracuję w gazecie. Chce oddać się tej pracy bez reszty...zbierać doswiadczenie, bo z tym wlasnie wiąze swoją przyszłość (Narazie to praca wakacyjna, ale i w roku szkolnym będe z nimi wspolpracował) Ogolnie jest zajebiscie. Za miesiac tez, zaczyna się rok szkolny. Koniec zartow - przedemna Liceum (wymarzone na szczęscie:) chciałbym zeby był to rok przełomowy, zebym wkoncu zaczal się powaznie uczyc, bo czuję, ze wszystko jest na wyciagniecie ręki - nie chce tego zaprzepascic. Zauwazylem, ze w wakacje siedzac od rana przed kompem uzaleznilem się troche od neta, dlatego juz miesiac przed szkoła chce ograniczyc sobie kompa poto aby na pierwszego wrzesnia być już po "detoksie". Do tego doszła dziewczyna ;]. Krótko mowiac, nawet jak mi się w zyciu kiedys tam nie uda, to niechce miec swiadomosci ze to przez komputer, lub lenistwo..chce sobie powiedziec ze zrobiłem wszystko co mogłem. hehe co za filozofia ale do takiego doszedlem wniosku. Kto wie moze ta ostatnia negatywna sytuacja miedzy mna a sianem była mi pisana, bo prawde mowiac tylko przez to potrafiłem oderwać się od IRCa, a to wlasnie on zabierał mi najwiecej czasu;d W tym miejscu chce przeprosic siana (poniosło mnie,a na dodatek tego dnia rano jeszcze taka chujowa sytuacja), bo tak naprawde zajebisty gosc z Ciebie, zawsze gdy cos potrzebowałem potrafiles byc powazny i mi pomoc. Trudno mi się to pisze bo spędziłem tutaj 3 lata. Nie bede kazdemu dziekowal z osobna bo to bez sensu, mam tylko nadzieje ze uda utrzymac kontakt z kilkoma osobami. W gwoli wyjasnienia, tak jak obiecałem dorobię jeszcze te dwa patche do WE2002 (tj. z kostkiem orange ekstraklasę i ze snakiem nowy patch do rankingu) a potem koncze to. Jedyne co chciałbym, to zostać w lidze, bo na tyle czasu napewno się znajdzie, ale od reszty chcę się zupełnie się odizolować. Dzięki wszystkim, nawet tym z ktorymi codziennie się bluzgalem na Ircu, napewno bede to miło wspominal. ee naprawde mi smutno (Wy IRCownicy bedziecie pewnie z tej wypowiedzi smiac się przez tydzien, i odrazu pojdzie ona na topic..ale co mi tam;)] Dzięki za wszystko, 3majcie sie.

PS1.Jakby ktoś był w Kartuzach, to przyjmę go chlebem i solą. wink.gif
PS. tV2 mozesz byc spokojny, tym razem będe konsekwentny.
Gienia
3maj się korzen i powodzenia. Niedługo w przeglądzie sportowym pod artykułami o piłce nożnej zobaczymy podpis "korzen"
Aros
No cóż.
Dziękuję i powodzenia życzę!
Tomak
Eh.. eh... Co ja mogę powiedzieć ;p Trzymaj się korzen, życzę Ci powodzenia w życiu prywatnym, wytrwałości i konsekwencjii w dążeniu do wyznaczonego celu. Cheers!
kostek
ehhh, korzn gupku wink.gif powodzenia zycze i mam nadzieje, ze kiedys wrócisz ;D
siano
interpunckja kurwa!
Raffels
No LOL...
Powiem tylko jedno: Pojebało Cie!! I to bardzo. Przeczytałem to i szczena mi opadła...
Jeszcze takich bzdur to ja nie słyszałem(po za obietnicami przedwyborczymi Pisu). Ja Ci mówię: wrócisz szybciej niż Ci sie zdaje.
A ta szkoła to już mnie rozśmieszyła najbardziej i to uzależnienie od neta... Mega LOL. Sorry ale musze to napisać: Kurwa człowieku opanuj się!!! tongue.gif
Dziekuje.

PS. Jak już wrocisz to pierwszy Ci powiem: A nie mówiłem?
PS2. Jak przyjedziesz do Wawy to Ci nakopie do dupy. :>
daunwid
Chociaz praktycznie Cie nie znam, podziwiam twój tok myślenia i życiową filozofie. Czasem trzeba odmówić sobie paru rzeczy, aby osiągnąć swoje życiowe cele. Życze powodzenia, bycia twardym.Walcz z lenistwem wink.gif I tak ogólnie napewno wyjdzie Ci to nadobre.
Rivaldinho
Po tej wypowiedzi, nie mam zamiaru z korzeniem nawet ubić muchy w kiblu.
Beny13
Korzen jestem tu nowy nie znam cie lae zycze ci szczęscia! Raffels co Korzen powiedzial to zrobi ! zajzyj czaem do nas.
Bushmen
dzieki korzen za spedzony czas, za duzooo meczkow (za cwiercfinal LM) smile.gif co do szkoly to uwazam podobnie jak Raffels ;D Szkola jedna wielka beka, od 1 klasy beda Cie matura straszyc, wiec ucz sie ucz ;P ale i tak powodzenia ode mnie w 'nowym' zyciu ;D

pzdr
JAACA
No coz........Patol wroc!:) A tak na powaznie to 3maj sie cieplo;) Pozdro 666
saper
"Nie odchodzę. To jeszcze nie koniec. Choć mam, co zostawić po sobie. Tyle razy próbowałem odejść cos mnie trzyma tu i nie mogę" xDDDDDDD

"Co za idiota"

Płakał za Tobą nie będę ;`( ale szkoda, że wymiękłeś PPPPPPPPPPP-;

Niech Bono będzie z Tobą :ddddddddddddd

Pozdrawiam,
saper

lucio
Szkoda że nie napisałeś jaka to gazeta- czy pracujesz dla jakiejś lokalnej gazetki czy gigantów i co konkretnie bedziesz pisałsmile.gif
Życzę samych sukcesów!
Karol Johnn
Korzen ile razy ja tak mowilem... ze biore sie do nauki ograniczam kompa... 2 tygodnie miesiac to gora ile wytrzymalem, a w czym przeszkadza nie raz posiedziec sobie na necie, jedno przeciez nie wyklucza drugiego, znajdziesz czas zeby posiedziec na IRCu napewno i tutaj tez, poza tym po co te porzegnania...?
Chyba ta ZLA KOBIETA tak na ciebie wplynela... korzen sie zakochal tongue.gif
pzdr
lukasso
Dobrze prawisz korzonku
Masz szczescie ze w tak mlodym wieku juz mozesz robic to co naprawde lubisz
zycze Ci powodzenia w dalszej karierze redaktora a kto wiem moze w przyszlosci
sam zalozysz swoja wlasna gazete

Pozdrawiam
Crawler
Co mam powiedzieć xD
Podpisuję się pod wypowiedzi tych wszystkich którzy tutaj napisali ( w szczególności Raffelsa) ale życzę powodzenia xD
snake
Powodzenia i trzymaj sie ciepło.

PS. ja pracuje, mam dziewczynę, ucze się, co prawda zaocznie ale zawsze i internet mi nie przeszkadza, nie korzystam z niego tyle co kiedyś [i bardzo dobrze] ale ogólnie mam czas na wszystko, no ale cóż, lepiej podjąć taką decyzję niż przez neta zmarnować sobie życie, taka prawda.
T-Mac
a co z U2 ?? smile.gif
3maj sie
Grabi
A ja uważam, że można wszystko rozgraniczyć i pogodzić. Chyba że człowiek bezgranicznie swoje życie podporządkowuje np : komputerowi tongue.gif Wiele czynników składa się na nasze życie, jedne to życie ograniczają, inne urozmaicają. Nauka, praca, miłość, od czasu do czasu net - to naprawdę da się pogodzić, jeżeli człowiek jest konsekwentny, rozważny a co najważniejsze świadomy swych czynów. Owszem, trzeba myśleć przyszłościowo, ale nie odbierać sobie przyjemności. Jednakże uważam, że każdy człowiek ma swoją wizje własnego życia. Samemu trzeba wszystko realizować, a przede wszystkim kreować siebie smile.gif Bądź zawsze wytrwały w tym co robisz, życzę Ci osiągnięcia życiowych celów jakie sobie wytyczyłeś na swej drodze. Aczkolwiek z własnego doświadczenia wiem, że szkoła średnia i matura to nie piekło wink.gif Jeżeli wcześniej uczyłeś się na pewnym poziomie, to ten poziom utrzymasz. Trzymaj się korzeń. Pozdro
maciek_ssi
1. Oh, please!
2. "Ta ostatnia niedziela...". Bzdury niestworzone pierdolisz korzen. Wrócisz, niczym młody bóg.
3. Zrezygnować z internetu... (Brak słów, pusty śmiech).
4. Jeśli poziom stylistyczny i gramatyczny na co dzień w owej gazecie wygląda tak, jak Twoja wypowiedź, to ja pozdrawiam cały skład redakcyjny. ;-P
korzen
heh, ja w sumie nie powiedzialem, ze koncze z intrnetem...chce go ograniczyc przez to ze odchodze z IO bo to zajmowalo mi dziennie wiele godzin. Macku to sobie pozdrawiaj, moge Ci dac nawet numer telefonu do redakcji, to są profesjonalisci pełną gęba (wieksi niz Ty na bank, zawsze zgrywałes takiego.) kazdy moj tekst jest troche korektowany, tak jak jest wszedzie..Pisalem to na szybko, zreszta nie bede sie tłumaczył...pzdr dzieki wszystkim.

QUOTE(lucio @ Aug 4 2006, 07:49:04) [snapback]82477[/snapback]

Szkoda że nie napisałeś jaka to gazeta- czy pracujesz dla jakiejś lokalnej gazetki czy gigantów i co konkretnie bedziesz pisałsmile.gif
Życzę samych sukcesów!

Dzięki, to jest gazeta taka lokalna, mamy spory nakład jak na 16tysieczne miasteczko + okolice(naklad 6000), dostałem wolną ręke, głownie piszę o sporcie (ostatnio napisalem jeden duzy art) a tak to jakies informacje (musze ciagle dzwonic po jakis urzedach i się dowiadywac, co sie dzialo tam, co ustalono itp..ale zajebiste to jest). Ostatnio pisałem o The Calog (szkoda, ze był to artykuł czysto informacyjny nie moglem napisac nic od siebie tylko powoływałem się na fachowcow) dzis pisałem o Sigur Ros. Wpadlem na pomysl, zeby napisac tekst o Powstaniu Warszawskim z punktu widzenia zwyklego 16latka. Nie wiem czy dam rade, ale podoba mi się to. Pozdrawiam
Rivaldinho
Śmiać się czy płakać, 'The korzen Show" .
siano
Interpunkcja kurwa!!
torin
Troche sie zdziwilem jak to przeczytalem. Co najmniej jakbys mial ze 30-tke i zakladal rodzine tongue.gif @Snake ma racje, mozna pracowac, studiowac miec dziewczyne i na neta tez znajdzie sie czas. Ale nie chce Cie w zaden sposob potepiac. Szanuje wybor i zycze konsekwencji. Pozdrawiam.
tV2
Ostatnio to takie "trendi" i "dzizy", ze i ja sobie odejde. Na razie...
maciek_ssi
QUOTE(korzen @ Aug 4 2006, 14:32:09) [snapback]82541[/snapback]

Macku to sobie pozdrawiaj, moge Ci dac nawet numer telefonu do redakcji, to są profesjonalisci pełną gęba (wieksi niz Ty na bank, zawsze zgrywałes takiego.)

Mogę się zgrywać do woli, nikt mi tego nie zabroni. Jestem "real fucking great mastah" w tej dziedzinie, większość może mi skoczyć. wink.gif

Ale z drugiej strony, może i dobrze się stało dla Ciebie przez ten incydent. smile.gif
lucio
QUOTE(korzen @ Aug 4 2006, 14:32:09) [snapback]82541[/snapback]

heh, ja w sumie nie powiedzialem, ze koncze z intrnetem...chce go ograniczyc przez to ze odchodze z IO bo to zajmowalo mi dziennie wiele godzin. Macku to sobie pozdrawiaj, moge Ci dac nawet numer telefonu do redakcji, to są profesjonalisci pełną gęba (wieksi niz Ty na bank, zawsze zgrywałes takiego.) kazdy moj tekst jest troche korektowany, tak jak jest wszedzie..Pisalem to na szybko, zreszta nie bede sie tłumaczył...pzdr dzieki wszystkim.
Dzięki, to jest gazeta taka lokalna, mamy spory nakład jak na 16tysieczne miasteczko + okolice(naklad 6000), dostałem wolną ręke, głownie piszę o sporcie (ostatnio napisalem jeden duzy art) a tak to jakies informacje (musze ciagle dzwonic po jakis urzedach i się dowiadywac, co sie dzialo tam, co ustalono itp..ale zajebiste to jest). Ostatnio pisałem o The Calog (szkoda, ze był to artykuł czysto informacyjny nie moglem napisac nic od siebie tylko powoływałem się na fachowcow) dzis pisałem o Sigur Ros. Wpadlem na pomysl, zeby napisac tekst o Powstaniu Warszawskim z punktu widzenia zwyklego 16latka. Nie wiem czy dam rade, ale podoba mi się to. Pozdrawiam

A macie tam jakąś stronę internetową? tej gazety oczywiście, bo z chęcią poczytam Twoje "wypociny" wink.gif
Bart_io
ehhh korzen Ty to chyba dawno piwa dobrego nie piles tongue.gif ja nie wiem to te U2 taka edukacyjna muzyke gra?! we don't need no education tongue.gif poooł pal ziele pal ziele ziele ziomek tongue.gif a snake pewnie napisze ze jestem narkomanem ;] zreszta to powoodzenia ;p zrob cos z taa kultura malymi krokami bo jak narazie to jest na smietniku, mamy halasliwy bazar ...elohaa
_DEVIL_
No to korzen nara laugh.gif
rav
Ja spróbuję ograniczyć siedzenie przy PC od początku roku szkolnego ... Druga klasa liceum, trzeba się zabrać za przedmioty, z których oceny już pójdą na świadectwo maturalne. Powodzenia korzen na nowej drodze życia cool.gif
Rafalinsky
korzen jest poprostu typem czlowieka ktory poswieca sie bez reszty czemus co go aktualnie kreci. teraz zlapal cisnienie na gazete to o niczym innym nie mysli jak tylko tworzyc smile.gif

postaraj sie wszystko unormowac, choc w Twoim przypadku odstawienie irca to dobre posuniecie. odnosnie szkoly to poziom polskiego ksztalcenia jest coraz nizszy szczegolnie w mniejszych miastach. srednia szkola to pikus, pamietaj ze jakby Ci cos kiedys nie poszlo to zawsze mozesz liczyc na Giertycha smile.gif rzadko kto ma okazje w wieku 16 lat pisac do gazety, swietna robota na start. przyznaj sie, ktos z rodziny tam robi? smile.gif

Jak na swoje 16 lat masz bardzo dojrzale podejscie do zycia (chyba ze to sciema jakas smile.gif), przewyzszasz tu wielu uzytkownikow i rowiesnikow. Podchodz do tego wszystkiego z lekkim dystansem bo zycia bywa brutalne, miejmy nadzieje jednak, ze sie rozwiniesz i przeczytam kiedys w rzeczpospolitej Twoj artykul.

Pozdrawiam

p.s. odezwij sie czasem na gadu to w gta zamlucimy moze tongue.gif

korzen
QUOTE(lucio @ Aug 4 2006, 23:43:59) [snapback]82661[/snapback]

A macie tam jakąś stronę internetową? tej gazety oczywiście, bo z chęcią poczytam Twoje "wypociny" wink.gif

http://www.expresskaszubski.kaszebe.com/ - ale tam nie ma artów. Niestety gazete trzeba kupić, jakby ktoś chciał to moge zrobić skan, ale po co? Niektore teksty mam na dysku, bo nie wszystko piszę w redakcji. W sumie ja nie piszę tyle co pełnoetatowi dziennikarze. Oni siedzą tam od 9 do 16 i piszą. Ja ide sobie na 9 wracam o 14. W tym czasie przepisuje jakies listy, dzwonie po urzedach, klubach - z tych informacji pisze jakies teksty. W sumie jak ktos ma łatwosc pisania to bez problemu sobie z tym poradzi. Ostatnio dopiero piszę jakies felietony, lub swoje komentarze.

QUOTE(Rafalinsky @ Aug 5 2006, 10:14:34) [snapback]82686[/snapback]

rzadko kto ma okazje w wieku 16 lat pisac do gazety, swietna robota na start. przyznaj sie, ktos z rodziny tam robi? smile.gif

p.s. odezwij sie czasem na gadu to w gta zamlucimy moze tongue.gif

dzięki wink.gif Nie, nikt z rodziny tam nie robi, mama zna gościa z tej gazety. Powiedział zebym przyszedl na rozmowe. Podobal im się moj pierwszy tekst i tyle. gazeta stawia na młodych, chcemy trafic do ludzi w konkretnym przedziale wiekowym. Wszyscy tam mi pomagają, chca jakies warsztaty jeszcze zrobic, z jakims gosciem z tej agencji Roitersa czy jak to się tam pisze. Mam nadzieje, ze sie uda ;] Warto dodac ze gosciu zalozyciel tej gazety - pracował kiedyś w Newsweeku, wiec zna sie na rzeczy. Pzdr

dobra koneic tego, narazie, 3majcie sie. Pozdrwiam

Nelson
Brawo korzen i powodzenia na nowej (udanej miejmy nadzieję) drodze życia.

Pozdrawiam.
siano
korzen, przeczytalem Twoj art o "The Calog".

Fajny, przez nasze sito korekcyjne by nie przeszedl.
Pozdrow pania odpowiedzialna za to, albo powiedz naczelnemu, zeby takowa zatrudnil.

A co do teorii macka.
Po prostu jestes zbyt krnabrnym gnojkiem, zeby zrozumiec, ze ktos ma racje i chce dobrze.
snake
Oj korzonku korzonku, jak coś napiszesz to przeczytaj to najpierw a dopiero później dawaj do druku, albo jak nie widzisz żadnych błędów to daj to komuś kumatszemu niech to zobaczy i Ci powie co źle zrobiłeś, dzięki temu będziesz się uczył na błędach.
Błąd że dałeś te fotki ;p
korzen
snake nie rozumiem o co chodzi? przeciez kazdy tekst najpierw oddaje do redakcji, tam on jest korektowany. Myslales ze ja decyduje czy to idzie i kiedy do druku? Jak juz mowilem pracuja tam profeslonalisci majacy doswiadczenie wiec gdyby bylo zle to tego tekstu nie było by w gazecie.

siano forma tekstu w gazecie a np. na IO jest zupełnie inna. wiec moze przez wasza korekte by to nie preszlo.
siano

Oczywiscie, ze forma jest inna.
Korekta w prasie nie odpowiada za forme, odpowiada za tresc.
A w tresci, ktora przedstawiles czytelnikom (no, chyba, ze to pan/pani korektor) sa razace bledy stylistyczne.
korzen
Dobra pora zakonczyc ten temat. Spotkalem sie z masa opini, niemal wszystkie pozytywne. Błąd, ze dałem te fotki...moglem się spodziewac takich komentarzy. Mimo, ze mam moda...chce zeby siano zamknal ten temat i tyle. pozdrawiam
Bo0os
a moze korzn odchodzi bo dobił do 1000 (zart) albo dlatego że chuj wi czemu...aha.. gazeta..

a tak serio to zazdroszcze gnojkowi:P, ciul w moim wieku a już w gazecie arty pisze i jeszcze o sporcie!! aaaA.Szkoda że niema działu gry komputerowe, wtedy pisał bys o we2002 i rankingu io xD to by bylo dobre tongue.gif

pozdro i zycze dużego powodzenia
BartekRym
Trzymaj się i pamiętaj, że zawsze możesz wrócic.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.