Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Konsolownia Czyli Ps2 ,xbox Etc.
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Rivaldinho
Tutaj dzielimy się recenzjami i ocenami na temat gier na konsole, wskazówki akcesoria ,wszystko tu.
Ostatnio dużo grałem w "Black" na Ps2 i musze powiedzieć ,że gra naprawde robi wrażenie, bajerancko wykonane bronie, siła odrzutu, mozemy np. shotgunem wywarzyć drzwi.
W menu profilu mamy wszystkie statystyki : ilość wystrzelonych nabojii nawet.Misji jest 9 , mnóstwo misji pobocznych, dzilę się na 1 rzędne i 2 rzędne. Znaczy to żę jak gramy np. na Easy to musimy wykonać tylko 1 rzędne, na Normal 1 rzędne i przynajmniej 1/3 2 rzędnych a na Hardzie 1 rzedne i 2 rzędne wszystkie.
Naprawde fajne lokacje do strzelanek, ślina cienkie jak podejdziesz go od tyłu i strzelisz prosto w głowe.
Gre oceniam na 9/10.

Ciekawy jestem, w co Wy gracie, jakie konsole macie itp.
Pozdro.
Mani3k
PS2
Ostatnio dziergam w TK5 bo robimy turnieje z qmplami...
Przed Tekkenem ostro pociskałem w GT4, ale ostatnio jakoś nie chce mi się w to grać... zmęczyły mnie chyba te wyścigi 24h. tongue.gif
Gre którą polecam, co zrobiła na mnie niesamowite wrażenie to Resident Evil 4. Gra totalny odjazd. Grafika, klimat & ZOMBIEEE xD
Można powiedzieć, że wychowałem się na takich pozycjach jak TK, RE i GT... pokolenie starego szaraczka.
Pozdro
Andzi
Ja byłem w Niemczech to często grałem na x-boxie 360. Niestety tylko w Fife 06 sad.gif . Gra graficznie prezentuje sie bardzo dobrze, niestety sama rozgrywka jest do dupy ohmy.gif . A strzały to masakra tongue.gif Ogolnie nie polecam tongue.gif ( o ile ktos posiada x-boxa 360 tongue.gif ).

PS. Na ta recenzje nie miało wpływu, iż jestem fanem piłek od Koanmi laugh.gif laugh.gif
Rivaldinho
Tylko trzech uzytkowników forum posiada jakąkolwiek konsole ?? blink.gif Nie żartujcie tylko walcie jakieś wypociny smile.gif
Hayalet
JA bym mógł wkleić moje recki ,ale kto to będzie czytał takie długie fragmenty:rolleyes:

Na PS2 gram we wszystkie gry oprocz platformówek (szczególne upodobania mam do RPG), niespecjalnie przpepadam za ściagałkami (można to tak określić), chyba że ewidentnie preferują rozwalanie otoczenia (Flatout, Byrnaout) to wtedy moge pograć, ale symulacją mówie nie!. Ostatnio gram tylko w PESa 5 przygotowuje sie do Mistrzostw Polski no i rypie w Tekkena przygotowując sie do turnieju który odbędzie się w mojej byłej budzie huh.gif (EDIT: na który nie poszedłem bo po ch**) do tej listy dołożyłem jeszcze Finala X i God of War ^^,
Rivaldinho
Nikt w nic nie gra na konsolce ? Ale pucha smile.gif
lookass
Hmm to ja mam może takie pytanie do posiadaczy konsol PS2. Posiadam baaardzo starą PSX i kiedy gdzieś wyjeżdzam lubie sobie pogiercać w stare gierki typu LMA Manager czy WE 2002 (spatchowany wink.gif ) ale ostatnio naszła mnie myśl żeby kupić sobie PS2. Zastanawiam się czy warto ponieważ na PS3 które niebawem będzie czy wspomniane już XboX 360 najzwyczajniej w świecie mnie nie stać. Myślicie że opłaca się zainwestować te 6 stówek na dwójke? Gry pewnie jeszcze będą wychodziły na razie po za tym jest wiele gier z lat poprzednich, których nawet nie widziałem. Czekam na porady wink.gif

Edit:

PS. O kurde to jest mój 500 post ohmy.gif jak to szybko zleciało blink.gif
lukasso
warto smile.gif
Wydac
Rivaldinho
Ale nie warto kupować nówki Ps2 , używany model bierzesz nawet za 300 -250 zł i najwyżęj może w niej cienko laser działać, wykładasz 200 pln na laser i pozamiatane:)
norek
Codnemned na x360 to jest to. Klimat jaki stworzyli panowie w tej grze to poprostu majstersztyk.
Jest to horror dostępny również na PC jednak na nowych genach wygląda niebo lepiej.
Oprawa graficzna jest genialnie dobrana do tematyki gry. Dużo mroku oraz, podrapane ściany, nie pokończone malowanie. To wszystko składa się na klimat tej gry. Niesamowite AI przeciwników
których traktujemy rurkami wodociągowymi, lub nogą, czasem można trafić na magazynek z 2-3 nabojami.
Wracając do przeciwników są nimi goście z zakładów dla odstrzelonych umysłowo. Psychole
nie lecą na chama aby nas ubić tylko potrafią oddać uderzenie, uciec dlaje i się schować pod biurkiem
czekając na nas lub bezinteresownie przebiec przed nami jakby nigdy nic nie zauważając nas.
Dźwięki są największym atutem gry. Jeśli miałbym dać tu ocenę to 11/10. Gry typu R.Evil lub Doom wysiadają przy ścieżce dźwiękowej tego tytułu. Nie ma momentu kiedy ciarki choć na moment schodzą z pleców. Non stop słyszymy jakieś dziwne pomruki, krzyki, skrzypienia, kroki. Dla odważnnych polecam gre w słuchawkach na uszach przy zgaszonym świetle. Wrażenia murowane. Pozdrawiam i naprawdę polecam.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.