Raffels
Dec 9 2004, 17:00
Czy mògłby mi ktoś powiedzieć czy da się spatchować płytę z PES4 na PS2 i czy można wgrywać buty, stroje, stadiony itp.Jeśli można to prosiłbym o opis czynności jakie należy wykonać w tym celu. B
Raffels
Dec 10 2004, 16:40
Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu!!!!!!!!!
a ja proszę o wyjaśnianie dogłębnie takim kolesiom, że jedną z postawowych czynności w życiu jest umiejętność czytania ze zrozumieniem :twisted:
Raffels
Dec 10 2004, 20:24
Założyłem ten post aby uzyskać jakieś informacje a nie po to, abyś ty mnie krytykował!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:
A konstruktywna krytyka może się przydać....wystarczy spojrzeć na gòrę... dział PC (jakbyś nie wiedział skròt ten oznacza Personal Computer).
Pytanie Twoje dotyczy o ile dobrze pamiętam platformy grającej zwanej potocznie Plejstejszyn Dwa.... mam dalej Ci tłumaczyć tą jakże zawiłą kwestię?
Z działem może i nie trafił ale na pomoc to chyba może liczyć :?: :?
Owszem da sie patchowac pes4 na ps2. Ja osobiscie polecam patcha Angelusa 82. Jest to patch hiszpanski ale dziala takze po angielsku. Patchuje sie podobnie jak we2k2. Patch jest w formacie ppf i aplikuje sie go za pomoca ppf-o-matica. Nastpenie spatchowany pes4 nacinamy na plytke dvd w prgramie nero(nie wiem czy sa pacze na wersje dvd-rip)
hej Raffels masz tu stronke
http://bucek.webd.pl/index.php?id=paczowanie%20pes4
jest tu wszystko co jest potrzebne!!!!!!!
Mam male pytanie [wiem że niepasuje do tematu] czy wie ktoś jak moge przez neta grać z piracką grą , słyszłem coś o jakiejś łatce , ale nie wiem skąd ją wziąść
barvtec
Apr 7 2005, 13:34
DO MC sluchaj gosciu kolorowy jezeli nie znasz odpowiedzi na pytanie kolegi to sie nie udzielaj rzniesz cwaniaka intelektualiste a nie masz pojecia co powiedziec co z tego ze zle umiescil temat jak nie masz co robic to zwal se gruche
| QUOTE |
| DO MC sluchaj gosciu kolorowy jezeli nie znasz odpowiedzi na pytanie kolegi to sie nie udzielaj rzniesz cwaniaka intelektualiste a nie masz pojecia co powiedziec co z tego ze zle umiescil temat jak nie masz co robic to zwal se gruche |
Panu wyżej już chyba podziękujemy
| QUOTE |
| DO MC sluchaj gosciu kolorowy jezeli nie znasz odpowiedzi na pytanie kolegi to sie nie udzielaj rzniesz cwaniaka intelektualiste a nie masz pojecia co powiedziec co z tego ze zle umiescil temat jak nie masz co robic to zwal se gruche |
Ale ześ teraz przykozaczył ...
czytaj dokładnie posty , sprawdzaj daty postòw zanim zaczniesz kogoś obrażac ... KOZAKU
heh, pierwszy ban z praktyk, papa kozaku...
halladin
Apr 7 2005, 15:19
m.c pisal w grudniu .....a 'zbanowany' w kwietniu : )
Hulk Hogan
Dec 23 2005, 07:40
QUOTE(halladin @ Apr 7 2005, 14:23:38)
m.c pisal w grudniu .....a 'zbanowany' w kwietniu : )
[right][snapback]20159[/snapback][/right]
heh, dobre:D Lepiej pozno niz wcale
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.