Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: PES4 na PS2
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
Raffels
Czy mògłby mi ktoś powiedzieć czy da się spatchować płytę z PES4 na PS2 i czy można wgrywać buty, stroje, stadiony itp.Jeśli można to prosiłbym o opis czynności jakie należy wykonać w tym celu. B
Raffels
Proszę o pomoc w rozwiązaniu tego problemu!!!!!!!!!
mc
a ja proszę o wyjaśnianie dogłębnie takim kolesiom, że jedną z postawowych czynności w życiu jest umiejętność czytania ze zrozumieniem :twisted:
Raffels
Założyłem ten post aby uzyskać jakieś informacje a nie po to, abyś ty mnie krytykował!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil:
mc
A konstruktywna krytyka może się przydać....wystarczy spojrzeć na gòrę... dział PC (jakbyś nie wiedział skròt ten oznacza Personal Computer).
Pytanie Twoje dotyczy o ile dobrze pamiętam platformy grającej zwanej potocznie Plejstejszyn Dwa.... mam dalej Ci tłumaczyć tą jakże zawiłą kwestię?
StraY
Z działem może i nie trafił ale na pomoc to chyba może liczyć :?: :?
JAACA
Owszem da sie patchowac pes4 na ps2. Ja osobiscie polecam patcha Angelusa 82. Jest to patch hiszpanski ale dziala takze po angielsku. Patchuje sie podobnie jak we2k2. Patch jest w formacie ppf i aplikuje sie go za pomoca ppf-o-matica. Nastpenie spatchowany pes4 nacinamy na plytke dvd w prgramie nero(nie wiem czy sa pacze na wersje dvd-rip)
adam
hej Raffels masz tu stronke http://bucek.webd.pl/index.php?id=paczowanie%20pes4
jest tu wszystko co jest potrzebne!!!!!!!
Mam male pytanie [wiem że niepasuje do tematu] czy wie ktoś jak moge przez neta grać z piracką grą , słyszłem coś o jakiejś łatce , ale nie wiem skąd ją wziąść
barvtec
DO MC sluchaj gosciu kolorowy jezeli nie znasz odpowiedzi na pytanie kolegi to sie nie udzielaj rzniesz cwaniaka intelektualiste a nie masz pojecia co powiedziec co z tego ze zle umiescil temat jak nie masz co robic to zwal se gruche
snake
DO MC sluchaj gosciu kolorowy jezeli nie znasz odpowiedzi na pytanie kolegi to sie nie udzielaj rzniesz cwaniaka intelektualiste a nie masz pojecia co powiedziec co z tego ze zle umiescil temat jak nie masz co robic to zwal se gruche
Panu wyżej już chyba podziękujemy wink.gif
Tomak

laugh.gif Ale ześ teraz przykozaczył ... laugh.gif laugh.gif czytaj dokładnie posty , sprawdzaj daty postòw zanim zaczniesz kogoś obrażac ... KOZAKU
kemot
heh, pierwszy ban z praktyk, papa kozaku...
halladin
m.c pisal w grudniu .....a 'zbanowany' w kwietniu : )
Hulk Hogan
QUOTE(halladin @ Apr 7 2005, 14:23:38)
m.c pisal  w grudniu .....a 'zbanowany' w kwietniu : )
[right][snapback]20159[/snapback][/right]

heh, dobre:D Lepiej pozno niz wcale wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.