Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stasiumserver Nie Dziala
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
nacho66
Jako, ze jestem tu nowy - Witam wszystkich

Naszla mnie ochota zeby zabawic sie stadionami - na poczatek dodac kilka do gry. Zaczalem od zainstalowania kitservera. Wczesniej kilka razy bawilem sie w dodawanie stadionow, ale robilem to tylko przez DKZStudio.
Teraz chcialem sie pobawic stadiumserverem. Mam kitserver wersje 5.2.1 i do tego dwie wersje stadiumservera, ktore testowalem -1.1.0 i 1.1.1a. Przy czym ta druga byla wskazana jako ta wlasciwa dla tej wersji kitservera

Zainstalowalem ks, poczytalem instrukcje, zastosowalem sie do nich. Mam kilka stadionow w folderze stadiums, stadium.dll jest wpisany w plik konfiguracyjny - a w grze stadionow nie ma. Ani w "przegladaniu stadionow" ani w wyborze przed meczem, ani przy wyborze strojow (na dole, czyli tam gdzie powinien byc - przynajmniej wg screenow dostarczonych z manualem ss). ballpack dziala, kitserver dziala - a stadionow nie ma

Probowalem wylaczyc bserver (gdzies tu czytalem taka porade) ale nie przynosi to zadnych rezultatow. Prosze o pomoc!!

whan
rozpakuj to do folderu z kitserverem i zastąp plik
http://www.bestsharing.com/files/ms0019043...server.rar.html
to jest ks 5.2.2 bez gdb wiec nie wywalaj starego tylko zamien pliki.

PS
Jak to nie zadziała to znaczyże źle wrzucasz stadiony do folderu "Stadiums" (choć nie wiem jak można to zrobićźle smile.gif
Riki101
Możliwe że coś źle poustawialeś w pliku map od stadionów, sprawdź to smile.gif
nacho66
dobra - teraz dziala, choc nie do konca - zgraloem ta nowa wersje kitservera - dzieki whan

a nie do konca dlatego, ze nie ma tych stadionow w "View stadiums". Z opisu wynikalo, ze stadiony powinny tam byc
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.