Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bandy
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Levuss
Witam mój problem dotyczy band.Robię wszytko jak jest napisane w tym TUTORIALU ale ban nie ma w grze a instaluję bandy o rozszerzeniu bin (a bandy które instaluje to te BANDY

pomocy bo chciałbym sobie pograć z nowymi bandami
saper
QUOTE(Levuss @ Aug 2 2006, 02:47:16) [snapback]81986[/snapback]

Witam mój problem dotyczy band.Robię wszytko jak jest napisane w tym TUTORIALU ale ban nie ma w grze a instaluję bandy o rozszerzeniu bin (a bandy które instaluje to te BANDY
pomocy bo chciałbym sobie pograć z nowymi bandami

Może załaduj inne bandy, w sieci jest tego sporo.

Pozdrawiam,
saper
Vadim06
Hmmm zależy za jaki plik wgrywasz te bandy .. Jeżeli wgrywasz bandy za plik np 09087 to bandy będą widoczne tylko na boiskach angielskich ... Plik z bandami generalnymi (oprócz stadionów Hiszpańskich, Włoskich, Angielskich) znajdują się pod nr 09079 wink.gif Wtedy bandziory bedą widoczne na każdym stadionie oprócz tych z poszczegołnych wymienionych wyżej lig..

Ja jednak polecam "wgrywanie" band za pomocą stadium-servera... Nie trzeba grzebać w programach, wystarczy wkleić plik do folderu, odpowiednio podpisać i bandy bez problemów działaja smile.gif
Levuss
oprócz stadionów Hiszpańskich, Włoskich, Angielskich

czyli np zeby i te bany były widoczne to musze zmienić ich oryginaną nazwę za nazwe odpowiadajacom tym stadionom i bedą i tam widoczne?

dobrze rozumuje?
Vadim06
QUOTE(Levuss @ Aug 2 2006, 13:58:12) [snapback]82080[/snapback]

czyli np zeby i te bany były widoczne to musze zmienić ich oryginaną nazwę za nazwe odpowiadajacom tym stadionom i bedą i tam widoczne?

dobrze rozumuje?

No ściągasz jakieś bandy, które powinny być wgrane pod stadiony Hiszpańskie a są oczywiscie w pliku bin .. Ty jednak nie chcesz, aby te bandy były pod stadiony Hiszpańskie, no to wystarczy, że zmienisz nazwę z 09081 na 09079 no i importujesz wink.gif

Levuss
słucjacie robię wszytko jak pisze w poradniku do którego dawałem link w 1 poscie i pojawiają mi się takie okna

IPB Image
daję YES i pojawia się takie coś
IPB Image
a potem
IPB Image
i lipa co mam zrobić zeby je zaimportował?
Mortin
huh.gif huh.gif lol blink.gif uzyj dkz studio do zaimportowania tych plikow i po sprawie ph34r.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.