Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak Grac Online Prosze O Pomoc!
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Problemy z grą online
Kibic_realu_na_zawsze
Jak ktos moze to niech poda pelen opis gty online jak uruchomic itp z gory dzieki! rolleyes.gif
snake
http://www.io.up.pl
Kibic_realu_na_zawsze
Wielkie Dzieki! wink.gif rolleyes.gif wink.gif
Kibic_realu_na_zawsze
mam jeszcze jeden problem jak biore Join to wyskakuje mi cos tam ze mam cos z rom! I nie wiem o co chodzi nie moge z nikim przez to grac!
Rivaldinho
QUOTE(Kibic_realu_na_zawsze @ Aug 1 2006, 15:30:46) [snapback]81884[/snapback]

mam jeszcze jeden problem jak biore Join to wyskakuje mi cos tam ze mam cos z rom! I nie wiem o co chodzi nie moge z nikim przez to grac!

Zgraj plik : cpka.dll ( tego z patcha z któego korzystasz) do folderu Epsxe---> plugins
Kibic_realu_na_zawsze
ok pomogło dzieki! smile.gif
matix
ej jak sie gra online mam zainstalowany program KONAMILAUNCHER ale kiedy sie rejestruje na stronie www.pesleague.com to owszem zarejestruje sie ale później w programie wpisuje swoje dane i wyskakuje mi że nie moge pomóżcie PLEASEEEEEEEEEEEE czy istnieje jakiś inny program lepszy od tego?? sad.gif sad.gif sad.gif
matix
sad.gif
QUOTE(Rivaldinho @ Aug 2 2006, 08:50:16) [snapback]81977[/snapback]

Zgraj plik : cpka.dll ( tego z patcha z któego korzystasz) do folderu Epsxe---> plugins

ej pomóz mi z grą online ten link który podałeś dla maniaka REALU to coś nie wchodzi napisz mi jakim programem i tak dalej co?? PLEASEEEEEEEEEEEEE sad.gif sad.gif
Srokol
Tez bym prosil o dokladne opisanie co trzeba zrobic zeby dalo rade grac online.
Z gory THX
odzi
mam pytanie jak grać online w PES 4 chciałem zagrać z kumplem oczywiscie wpisalismy IP i jemu i mi wyswietliło się ,,WAITING'' i nic dalej Proszę o pomoc z Góry wielkie dzięki
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.