Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Halladin Vs Dwóch
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
halladin
wczoraj po polnocy zwial mi (lub mial klopoty techniczne:) ) w 3 meczu po oos w menu po 1 polowie gracz

zocho 1986.,,,,dzisaj potwierdzil 1 wynik (pozostalych z przyczyn jasnych sie nie dalo)...zostaly jeszcze wyniki do potwierdzenia 2-1 dla mnie (wegry(ja) vs szwajcaria(zocho) i 6-0 + 3 za niedokonczenie meczu:)- te same druzyny...chyba ze zocho sie zglosi to z checia dogram polowe...

drugi gracz to migimaster..... w 42 minucie mialem lost.....zeby bylo kulturalnie i zeby mial sznse, bo wiem jak potrafi wytracic z rytmu lost, zapytalem sie czy chce dogrywac pol czy caly mecz. przeciwnik stwierdzil ze caly:),,,,,pal licho, niech mu bedzie...........no i gramy.....koncowy wynik to 4-2,,,,,,zatem powinienem wpisac 6-2. niestety oponent uznal ze darowalem mu to 2-0 i gralismy od nowa,,,(haha dobre co?smile.gif) wiec powinienem wpisac 2-0 albo 4-2.....moze i wygladam na ostatniego frajera, glupka i ciamajde,,ale przeciez on mnie nie widzial:),,wiec nie wiem skad takie pomysly przeciwniku,,,a nawet jak zle mnie zrozumiales to pomysl ze i tak zrobilem ci łaske ze zgodzilem sie dograc troche wiecej niz powinienem:)........hall <chorwacja>6-2 celtic>migimaster
migimaster
QUOTE(halladin @ Jul 31 2006, 15:13:32) [snapback]81699[/snapback]

wczoraj po polnocy zwial mi (lub mial klopoty techniczne:) ) w 3 meczu po oos w menu po 1 polowie gracz

zocho 1986.,,,,dzisaj potwierdzil 1 wynik (pozostalych z przyczyn jasnych sie nie dalo)...zostaly jeszcze wyniki do potwierdzenia 2-1 dla mnie (wegry(ja) vs szwajcaria(zocho) i 6-0 + 3 za niedokonczenie meczu:)- te same druzyny...chyba ze zocho sie zglosi to z checia dogram polowe...

drugi gracz to migimaster..... w 42 minucie mialem lost.....zeby bylo kulturalnie i zeby mial sznse, bo wiem jak potrafi wytracic z rytmu lost, zapytalem sie czy chce dogrywac pol czy caly mecz. przeciwnik stwierdzil ze caly:),,,,,pal licho, niech mu bedzie...........no i gramy.....koncowy wynik to 4-2,,,,,,zatem powinienem wpisac 6-2. niestety oponent uznal ze darowalem mu to 2-0 i gralismy od nowa,,,(haha dobre co?smile.gif) wiec powinienem wpisac 2-0 albo 4-2.....moze i wygladam na ostatniego frajera, glupka i ciamajde,,ale przeciez on mnie nie widzial:),,wiec nie wiem skad takie pomysly przeciwniku,,,a nawet jak zle mnie zrozumiales to pomysl ze i tak zrobilem ci łaske ze zgodzilem sie dograc troche wiecej niz powinienem:)........hall <chorwacja>6-2 celtic>migimaster

Jak wiadomo, dogrywa sie mecz w takim wymiarze czasowym jaki pozostal do konca:

W razie utraty synchronizacji należy niezwłocznie przerwać grę (ESC), a następnie uzgodnić z przeciwnikiem warunki rozstrzygnięcia meczu. Najczęściej polega to na ustaleniu liczby minut, jakie trzeba będzie dograć (przykładowo, jeśli mecz został przerwany w 70 minucie, dograć należy 20 minut).

Jezeli powiedzial ze chce grac caly mecz to zrozumialem ze chce grac od nowa.Nie pisal mi ze dogrywamy do wyniku 2:0 caly mecz, tylko sie zapytal czy gramy polowe, czy caly mecz. Albo sie mecz dogrywa albo gra nowy.A nie ze mu poszlo dobrze to sobie dodal wynik z 1.5 meczu.

Jezeli chodzi o pierwszy twoj post to sam jestes sobie winien.trzeba bylo dodawac wyniki po kazdym meczu, i pozniej grac nastepny jak mowi regulamin. A tak na marginesie to ten zocho takie numery odstawia, po prostu z nim nie graj.I ze mna tez jezeli uwazasz ze oszukuje.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.