Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co sie robi po połączeniu z 2 graczem ?
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Problemy z grą online
szmina
chcialem z kumplem zagrac przez neta w we2002 i nic... ja rozpoczynam on sie dolacza.dalej wybieram mecz i dalej nie wiem co robic.nie wiem co zrobic zeby razem mecz grac?! on nie moze wybierac druzyny tylko wszystko ja musze robic. aha i co wybra tam ggdzie sie wybiera sterowanie?
T-Mac
zakladasz gre on sie dolancza odpalasz gre bierzesz pojedynczy mecz on najezdza na prawo padem (2 kontroler) no i dalej, wybieracie teamy ustawienia formacje i gracie
szmina
ale jak 2 padem?trzeba to gdzies ustawic zeby mogl sie nim ruszyc? bo w tym caly problem
mino
nic nie trzeba, w konfiguracji w 2 pada musi zostac wszystko domyslne, poniewaz gra nie bedzie dobrze dzialac, zreszta kurka czytac tutorial od poczatku do konca bo tam wszystko jest napisane a nie niepotrzebnie pytania zadawac, pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.