Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadion Im ś.p Kazimierza Górskiego
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Sonic
Witam
Robie swój pierwszy stadion czyli stadion wisły płock
Teksturki krzeseł już są i kształt nabiera wyglądu,ale stadion nabiera blasku biggrin.gif
Proszę o jakieś zdjęcia ze stadiony itd.
dziękuje
|-------------------------------|
|------xxxxx25%xxxxxxxxx|
|-------------------------------|
Jak narazie 25% zrobionej mapki!
Zdjęcia
IPB Image
IPB Image
qazwsx
Następny stadium maker sie znalazł smile.gif
Weszłem na chwile na google i takie cos znalazłem (moze ci sie przyda)
http://stadiony.net/stadium.php?s=11
Mortin
narazie na tych screenach niewiele widac, wiec jak zrobisz cos wiecej, to pokaz screeny...
Sonic
Dzięki za pomoc,ale już stąd mam pare teksturek,ma ktoś może cracka do rhinecosa 3.0,wiem że to piractwo,ale niemam 100$ ;d
VANDERSERGIO
wkoncu ktos zrobi stadion nafciarzy!!!!!!!!jak beda potrzebne foty to smigne na stadion i zrobie:D:) moim zdaniem powinienes troche wydluzyc trybuny na boki wink.gif chodzi mi o luk w jaki schodza tu jest foto
http://img205.imageshack.us/my.php?image=img3101qo4.jpg pozdrooo
Sonic
@up
Dzięki za tą fotkę biggrin.gif
mam proźbę jeszcze,mógł byś iść do stadionu zrobić fotki lefrektorów,krat oddzielający kibiców od murawy,tablica,gdzie się pokazują wyniki,i muri oddzielające stadion od parkingu,
jeśli zrobisz te fotki,będziesz na liście autorów tego stadionu
VANDERSERGIO
no postram sie dzis jak cos zrobic fotki bo jutro do Poznania na mecz jade wiec nie bedzie mnie jesli ich nie zrobie dzis to beda na poniedzialek wszystkie jakie beda Ci potrzebne z tym nie bedzie problemu:) pozdrooo
Sonic
zaktualizowałem fotki,teraz są już tekstury ławek,i tam dla miejsca dla pras
Mortin
no fajnie to zaczyna wygladac, ale z ocena wstrzymam sie do koncowej wersji biggrin.gif
kostek
przedewszstkim popraw tekstury. dopasuj wielkosc danej tekstury do płaszczyzny na którą ją dojebujesz. bo strasznie nie estetycznie to wygląda... wink.gif powodzenia
T-Mac
widzialem ten stadion na screenach - zrobiony przez walcza no i powiem ze duzo ale to duzo lepiej wygladal
ale no nic ty sie uczysz zreszta jak kazdy ostatnio smile.gif wiec powodzenia
mati--14
mam pytanie może głupie ale jakim programem mogę zacząć próbować tworzyć stadiony do pesa 6??
macinho
Rhinoceros 3.0
mati--14
thx a czy tylko nim mogę tworzyć stadiony??
kostek
Tak.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.