Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Ggs
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Problemy z edycją
Tlen
Robię twarz Zidane'a... Wszystko cacy, zrobione bmp (64x128,color depth 8 bit),zapisuję je w GGS na miejscu starego zidane'a, wrzucam do OEdita tam wszystko poprawiam,konwertuję na PES 4 file (do PES 5(?!)) i na koniec wchodzę do GGS i nie mogę zrobic import over this file :/
Counter
Chciałem zrobić sobie twarzyczkę, otwieram GGS a ja patrzę i twarze są niebieskie, nie wiem co z tym zrobić a chciałbym sobie zacząć robić twarzyczki. No i jeszcze screen :
IPB Image
Tlen
Zaznacz BGR+I wink.gif
Counter
Wielkie dzięki, ale nie wiem jak ci pomóc sad.gif
Counter
Mam kolejny problem sad.gif . Tym razem dotyczy PES/OEDIT Converter.
Wybieram lokalizacje twarzy i wybieram PES ------->Oedit i nic nie otwiera mi się wogóle Oedit, jedyne co się zmienia że jest możliwość wybrania OEDIT--------PES i nic więcej.
Z góry dzięki za pomoc. biggrin.gif
.::Diego::.
QUOTE(Czarny Profesor @ Jul 28 2006, 15:55:08) [snapback]81157[/snapback]

Mam kolejny problem sad.gif . Tym razem dotyczy PES/OEDIT Converter.
Wybieram lokalizacje twarzy i wybieram PES ------->Oedit i nic nie otwiera mi się wogóle Oedit, jedyne co się zmienia że jest możliwość wybrania OEDIT--------PES i nic więcej.
Z góry dzięki za pomoc. biggrin.gif

bo conventerem ładujesz oedita, a później gdy masz jakąś morde robić to ładujesz bina tej twarzy którą robisz, pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.