Gralem dzis rano z uzytkownikeim Bany.Bylo 6-0 i uciekl więc wpisalem +3.on ni potwierdza wyniku.Napial mi na privie ze moge sobie wpisac 9-0.
justyn
Jul 27 2006, 10:59
Jak dla mnie bouka nie jest wiarygodnym źródłem (patrz. eficup2006)
Masz logi z gg albo killery?
macho_21
Jul 27 2006, 11:20
QUOTE(justyn @ Jul 27 2006, 12:03:17) [snapback]80843[/snapback]
Jak dla mnie bouka nie jest wiarygodnym źródłem (patrz. eficup2006)
Masz logi z gg albo killery?
Zgadzam sie z justynem...koleś ma nierówno pod sufitem....Jeżli udowodni to ok...Ale jak narazie cos mi tu śmierdzi
Bouka ja z Tobą nie grałem. Dopiero wszedłem na kompa ... nie było mnie od wczoraj także nie jest możliwe abym z Tobą zagrał. Jak masz rozmowe na gg to wrzuć tutaj.
P.S nie przegrałbym z Tobą 6:0
Ooooo... smierdzi mi tutaj zemstą. !! Wczoraj wygrałem z pewnym zawodnikiem do Efi cup lecz musiałem powtarzac dwumecz bo owy zawodnik uwazaj, że nieprzegstrzegam regulaminu. POwtórzylismy dwómecz i ponowenie wygrałem. Kłociłem się z nim na gg dłuższt czas, ale myślałem ze doszlismy do pozorumienia. To jedyne moje podejżenie. Ktoś mnie nawyraźniej nie lubi.... To nie ja grałemm z Boukom. Raz - nie grałem nigdy Juventusem do rankingu ( tak jak w tym przypadku) dwa - potrafie przegrywac, trz - nie przegrałbym z boukom 6:0, cztery - większość meczy gram Grecją, pięć - spałem do 12.10 także meczu rano rozegrać nie mogłem. Wnoszę o usunięcie tego wyniku do potwierdzenia z mojego konta.
Wynik usunięty można zamknąć temat.