Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Layout Io.
board.issonline.pl > Issonline.pl > Wiadomości
siano
Jak pewnie malo kto z Was wie, nasz serwis przechodzi mala restrukturyzacje.
Chcielibysmy w zwiazku z tym zapytac Was o layout strony glownej.
Czy nadal jest atrakcyjny, czy moze nigdy nie byl ?
Czy wymaga zmian, czy tez nigdy nie zwracaliscie na niego uwagi ?

Bardzo liczymy na Wasze opinie i komentarze, tylko dzieki nim bedziemy mogli stac sie lepsi.

prutek
Mnie to w sumie "wsio ryba" tak jest dobrze, ale jak chcecie zmienic, to nie bede wam przeszkadzal. Tylko nowy layout ma być PRZEJRZYSTY i niezbyt pstrokaty biggrin.gif

Oj Siano, mimo że nie lubisz Legii, to powiem ci ze ja cie lubie ze twoje teksty to wprost porażają, tak trzymać biggrin.gif
lukasso
lay jest dobry
ale cos nowego nigdy nie zaszkodzi
faktynie ten moze nudzic,ale wymiana na nowy(lepszy model) moze byc ciekawa
Rivaldinho
Wszystko jest cool, ale brakuje kolorów w zakładce RSS na samym dole: do wyboru zielony i IPB standardowy.
korzen
Jak dla mnie lay jest super, na razie chyba bym go nie zmienial ;)
siano
QUOTE(Rivaldinho @ Jul 27 2006, 07:58:55) [snapback]80755[/snapback]

Wszystko jest cool, ale brakuje kolorów w zakładce RSS na samym dole: do wyboru zielony i IPB standardowy.

chodzi o strone glowna, nie forum.
sprawa skina na forum dyskutowana byla juz w osobnym temacie, forumowicze sprawe olali, wiec skina nie bedzie.
maciek_ssi
Przypominam, że na samej górze widnieje ankieta. Wystarczy oddać swój głos. Z góry dziękuję.
prutek
A czemuż, wyniki ankiety są wyzerowane i jak oddalem glos to juz nie moge, mimo ze jest wszedzie 0 % (głosów)
siano
bo korzen nie mysli
Hayalet
Mi sie tam laj widzi profesjonalnie wygląda, tylko może z lekka jest przepełniony bo linków wszystkiego od wuchty sie mozna zlęknąć, pogubić tongue.gif

siano nie mów ze skina forum olali tongue.gif Ja bym zrobił ale nie wiem od czego zacząć, a tak w psd se nie umiem grzebac (czyt.robić od początku)
Matiii
Jest ok ale można zmienić zawsze to coś nowego biggrin.gif
prutek
QUOTE(siano @ Jul 27 2006, 08:30:28) [snapback]80768[/snapback]

bo korzen nie mysli

I wszystko jasne biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Mortin
oddalem juz swoj glos i uwazam, ze lay jest wporzadku, zawsze mi sie podobal, aczkolwiek jezeli robicie restrukturyzacje IMO moznaby wymienic lay na jakis nowszy, lepszy
whan
ja jestem za zmianą.
kostek
Bradzo fajnie by było gdyby został stworzony nowy lay i została dodana mozliwość wyboru pomiedzy starym a nowym. Bo nowy nie koniecznie znaczy lepszy wink.gif
Songo Q
Nowy layout to ciekawy pomysł, jestem jak najbardziej za.
siara_acm
Cyżby znowu Kaczyńscy? tongue.gif Po wyborach na prezydenta była już jedna zmiana lay'a, teraz Jaruś na premiera to kolejna biggrin.gif Nie dawać aspektów płetwiarskich i będzie ok wink.gif
A na serio to do obecnego layouta nic nie mam; jest ładny i przejrzysty, lecz ja mam sentymencik do poprzedniego, tego białego i super by było gdyby można było wybierać pomiędzy nimi dwoma na głownej smile.gif
zyga
Wybieranie raczej nie mozliwe, siano mialby za duzo roboty tongue.gif laugh.gif

Panowie, co tu duzo pierdolic, jak chcecie to zmieniajcie smile.gif
siano
QUOTE(zyga @ Jul 30 2006, 07:39:19) [snapback]81429[/snapback]

Wybieranie raczej nie mozliwe, siano mialby za duzo roboty tongue.gif laugh.gif

wbrew pozorom to nie taka trudna sprawa, wystarczyloby przepisac strone na nowo wink.gif
zyga
Z przepisaniem troche by bylo... ale skoro tak mowisz...to da rade tongue.gif
_DEVIL_
Ja także jestem za nowym Laye'm tongue.gif
FishBone
Jak dla mnie to layout jest swietny i klimatyczny, mniej mi sie podoba czcionka newsow i mozna by bylo tutoriale z forum dac na główną, ew. mozna zmienic kolor laya ale zeby byl w takim samym stylu jak ten teraz
. To tyle.

A, i najwazniejsza sprawa. NIE WRZUCAJCIE PLIKÓW NA JEB**E RAPIDSHARE TYLKO NA SENDSPACE!! a teraz spokojne wytlumaczenie. na rapidshare.de ze sciaganiem maja problemy wszyscy oprocz uzytkownikow netii i tp. Na SS nie ma ograniczen, mozna sciagac plik po pliku, i wszystko jest szybciutko i lajt.
norek
QUOTE(zyga @ Jul 30 2006, 20:41:43) [snapback]81597[/snapback]

Z przepisaniem troche by bylo... ale skoro tak mowisz...to da rade tongue.gif

siano ma to w jednympalcu wiec to nie problem dla niego wink.gif
a co do layoutu to kto zrobi nowy ?;p Mi osobiscie ten moze byc
ale mogl coniektorym sie znudzic. Pozdro.
zyga
Osobicie, to fajnie by bylo wyskrobac jakis taki niebieskii...taki WYJEBANY w kosmos biggrin.gif Wiecie o co chodzi tongue.gif Ten layout robil na mnie ogromne wrazenie, szczegolnie wtedy, gdy natrafilem na niego przegladajac projekty na digart.pl...nie do opisania, jednak wszystko z czasem sie nudzi i od czasu do czasu zmiana np. laya okazuje sie niezbedna.
Pik
nudny juz, zmiencie!

zyga pokaz o co Ci sie rozchodzi, albo jakies podobne projekty smile.gif
rav
Aktualny design nie jest zły, zmiany mogą być, byle to wyszło na dobre ...
the_barti
Jest fajny, może zostać wink.gif
Gienia
Znudził mi sie...taki ponury, czarny, szary tongue.gif
Węgluś
przydałoby sie go zmienić
Capitan Tsubasa
Aktualny layout jest naprawde fajny, ale co jakis czas trzeba go zmieniac, zeby stronka nabrala nieco swiezosci . Tak wiec zaglosowalem na "Znudził mi sie" smile.gif
kemocik
Mi się ten podoba, ale nowy byłby ciekawszy.
Jakby co - polecam się xDDDDDDDDDDDD
Węgluś
co do aktualnego Layout'a IO to mam pewne spostrzeżenie. na tej złotej tarczy obok napisu ''download'' brakuje ''wyciskanego'' napisu IO. trohce to kijowo wygląda jak na stronie głównej jest a tam nie
bent10
where do I go to check my private messages?
qazwsx
Czyżby to nowy Layout w Downloadzie ?? Jesli tak to mi sie bardzo podoba biggrin.gif
siano
tak, zyga sie postaral

ja tylko musze go jeszcze nieco poprawic pod wzgledem kodu wink.gif
!HarrY?
Mi osobiście layout się znudził. Jakaś zmiana by się przydała... Jaka dokładnie to nie wiem.. Może rozjaśnijcie kolory?? I jakbyście zmieniali layout strony to może i nową skórkę na forum wrzucili? Pzdr smile.gif
Czarny
Chciałbym powiedzieć, że nowy layout forum IO jest najlepszy ze wszystkich poprzednich smile.gif
-przyjazny
-czytelny
-ładny

Graty wink.gif
TraceyHamn
Холостой выездной мастер по морозильникам за день обследует и осуществит дешевый ремонт холодильников Комсомольская пулей в Москве с полисом на любые материалы.Увидеть и скачать все расценки вы можете у нас на сайте http://www.xolodremont.ru/

------------------------
монетный дешевый ремонт холодильников Внуково
для всех
темный дешевый ремонт холодильников Щукино
и вокруг
поездной дешевый ремонт холодильников Коньково
со спокойствием
TraceyHamn
Позитивный московский мастер по охлаждающим системам за дешево приготовит и выполнит дешевый ремонт холодильников Комсомольская быстро в гараже с квитанцией на все запчасти.Прочитать и распечатать все листы цен вы можете у нас на сайте http://www.xolodremont.ru/

------------------------
длинный дешевый ремонт холодильников Водный Стадион
балонами
сьемный дешевый ремонт холодильников Бауманский
всегда рядом
вкусный дешевый ремонт холодильников Лубянка
поздно
TraceyHamn
Честный сотрудник по охлаждающим системам за копейки обследует и проведет дешевый ремонт холодильников Комсомольская снарядом в Москве с гарантией на все ремонты.Увидеть и распечатать все расценки вы можете у нас на сайте http://www.xolodremont.ru/

------------------------
малиновый дешевый ремонт холодильников Гольяново
в Москве
ситевой дешевый ремонт холодильников Северное Медведково
в сумерках
поверхностный дешевый ремонт холодильников Первомайское
со свистом
TraceyHamn
Дипломированный московский специалист по холодильникам за недорого обследует и выполнит дешевый ремонт холодильников Комсомольская немедленно на дому и на предприятии с договором на все узлы.Увидеть и скачать листы цен вы можете у нас на сайте http://www.xolodremont.ru/

------------------------
галстучный дешевый ремонт холодильников Самсунг
лобедно
ручной мастер по ремонту холодильников
в Москве
стальной дешевый ремонт холодильников Красногвардейская
для всех
TraceyHamn
Частный выездной холодильщик по морозильникам в течении дня подбросит и сделает дешевый ремонт холодильников Комсомольская тихим ходом в гараже с гарантией на все узлы.Ознакомиться и распечатать листы цен вы можете у нас на сайте http://www.xolodremont.ru/

------------------------
квалифицированный дешевый ремонт холодильников Водный Стадион
среди ночи
мартовский дешевый ремонт холодильников Коломенская
в сумерках
зеленый дешевый ремонт холодильников Первомайское
на дому
TraceyHamn
Начитанный московский холодильщик по холодильникам за дешево подготовит и сделает дешевый ремонт холодильников Комсомольская тихим ходом в любом месте вызова с документами на все ремонты.Увидеть и распечатать расценки вы можете у нас на сайте http://www.xolodremont.ru/

------------------------
поверхностный дешевый ремонт холодильников Красные Ворота
среди дня
белый дешевый ремонт холодильников
утречком
денежный дешевый ремонт холодильников Парк Культуры
балонами
TraceyHamn
Домашний сотрудник по холодильным установкам за день подготовит и проведет дешевый ремонт холодильников Комсомольская метеором в частном доме с полисом на любые запасные части.Ознакомиться и распечатать все расценки вы можете у нас на сайте http://www.xolodremont.ru/

------------------------
малиновый дешевый ремонт холодильников Стинол
поздно
мартовский дешевый ремонт холодильников балашиха
вечером
увеличенный дешевый ремонт холодильников Зюзино
без брака

Домашний специалист по морозильным установкам за копейки продиагностирует и пробьет дешевый ремонт холодильников Комсомольская красиво хоть в деревне с квитанцией на всевозможные запасные части.Ознакомиться и скачать любые прайсы вы можете у нас на сайте http://www.xolodremont.ru/

------------------------
фильтрованный дешевый ремонт холодильников Тропарево-Никулино
с подробностями
подвижный дешевый ремонт холодильников
среди года
домашний дешевый ремонт холодильников Юго-Западная
утречком
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.