Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Megaupload
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Hannibal Lecter
Jak chce ściągac z megaupload to najpierw wpisuje kod pozniej jest odliiczanie i jak mam juz sciagac plik to pokazuje mi sie strona z errorem
Dlaczego tak sie dzieje
maciek_ssi
Ja nie wiem. Ty nie wiesz. On, ona ono nie wie. My nie wiemy. Wy nie wiecie. Oni nie wiedzą.
FishBone
Musisz miec Internet Explorer z zainstalowanym Alexia toolbar chyba i sciagac pzrez IE
Counter
No to ja też mam pytanie dotyczące megaupload. Co ile odnawia się limit .
Rivaldinho
Nie ma limitów, jest tylko liczba (1500) slotów na kraj.
Hannibal Lecter
Ale już sciagalem przez opere z megaupload wiec musi sie dac sciagac
P.S.
Nie da sie jakos ominac czekania na rapidshare?
snake
Da sie, konto premium :]
Mortin
QUOTE(Hannibal Lecter @ Jul 27 2006, 09:29:02) [snapback]80784[/snapback]

Ale już sciagalem przez opere z megaupload wiec musi sie dac sciagac
P.S.
Nie da sie jakos ominac czekania na rapidshare?

hmm nie tylko konto premium, sa rowniez programy oszukujace rapidshare... jak masz neo to wystarczy ze zrobisz reset modemu i masz nowe ip i mozesz sciagac dalej, a jak masz stale lacze jak ja, wystarczy sciagnac pewien program, ktory zmienia ip, ale tylko dla strony rapidshare xD
Hannibal Lecter
Mortin mam stałe łącze.
Jak sie nazywa ten program? Błagam podaj linka................
P.S.
Jaki masz nr GG??
Mortin
nazwy jako tako nie pamietam, ale saviolka dzisiaj zdeterminowany szukaniem tego programu, znalazl HideIP i to jest chyba ten program do rapida biggrin.gif
Ceez
już to pisałem w innym temacie. Jest program "Proxy Switcher Standard". Zamienia Twoje IP i udaje że jesteś np. z Boliwii xD oszukuje zarówno rapidshare jak i megaupload :] ja z niego kożystam :wink:
Hannibal Lecter
Opiszcie mi po kolei jak korzystac z tych programów
Ceez
Ehhh...dlaczego sam nie poszukasz czegoś na ten temat...po za tym Twój post nie wyglada na prośbę...ale cóż, mądrzył się nie będę bo jestem tu za nowy

http://news.torrent.pl/old/porady/ciganie_...z_limitu_1.html

Proszę, tu masz to najprościej jak się da wytłumaczone.

Pozdrawiam
Hannibal Lecter
Przepraszam jesli bylem nieuprzejmy ale pisalem tego posta na szybko.
Dzieki za wszystko
Andzi
Może się komus przydac biggrin.gif

Omijanie ilości slotów na dany kraj na MEGAUPLOAD

FireFox
1. wpisać w pasku adresu about:config
2. kliknąć prawym przyciskiem na jakimś wpisie i dodać nowy wpis "Dodaj ustawienie typu>>Łańcuch (string)"
3. w kolejnym okienku wpisać: general.useragent.override
4. a następnie:
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar)
5. restart przeglądarki i limit slotów już nam nie grozi, bo przeglądarka jest widoczna jako IE z toolbarem Alexa

Opera
1. wpisać w pasku adresu about:config
2. kliknąć special
3. we wszystkie okienka oprócz pierwszego wpisać:
Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; .NET CLR 1.1.4322; FDM; Alexa Toolbar)
4. zapisać

Internet Explorer
1. uruchom->regedit
znaleźć klucz:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\
Windows\CurrentVersion\Internet Settings\5.0\User Agent]
jeśli klucz nie istnieje to go tworzymy
2. powinna być wartość "(Domyślna)", kliknąć na nią prawym, Modyfikuj i wpisać:
kosa
wielkie dzieki stary, wreszcie koniec wqrwiajacych limitow
Mani3k
Jeszcze przydałby się taki sposób na RapidShare dla osób posiadajacych stałe IP... smile.gif
Andzi
Wyczyść ciasteczka biggrin.gif
Mooner
a ja mam taki problem, otuż zawsze n megauplowad mam dowload with premium.. ;/ jak temu zapobiec?

Hworang
Pomoc przy sciaganiu z rapid: :
sciagamy http://scifi.pages.at/fsprogs/[freeshit.pl]%20hide%20ip.rar - ten programik nazywa sie Hide IP
kiedy juz go odpalicie wystarczy kliknac na kuli ziemskiej w prawym dolnym rogu ekranu na nia prawym i chang proxy chwilke poczekac zresetowac przegladarke i juz po sprawie

Sorrki za 2 posty pod zad ale w powyzszym cos z linkiem sie stalo dla lepszego wrazenia wysle 2 link
oto on : http://amnezja.org/modules.php?name=News&f...rticle&sid=9090
Mooner
mi to nie dziala ;/ mam stale lacze czasem jak zminie se ip to strona mi sie nei chce otworzyc ale zaraz po tym sie otwiera a w rapid share wogóle nie dziala, no moze skraca czas oczekiwania... ;/
valdes
QUOTE(Andzi @ Jul 31 2006, 17:34:44) [snapback]81714[/snapback]

Wyczyść ciasteczka biggrin.gif

Ściągnij program RapGet i tam wklejaj linki z megauploada
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.