Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pomocy! Do Posiadaczy: "wemerica V5x Pes5 World Cup Edition"
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
pomocy
Witam!

Jak w temacie posta prośbę kieruję do użytkowników forum posiadających: "WEmerica V5X PES5 World Cup Edition" Bardzo was proszę o wyrozumiałość: Czy mógłby ktoś wrzucić np na "Mininova.org" Obraz Gry PES5 ale Spatchowany już z "WEmerica V5X PES5 World Cup Edition" niejestem łatwy że ktoś udostępni i ściągne tylko sobie i pójdę na łatwizne, ale dlatego tą prośbę kieruje do was ponieważ próbowałem sam według 2 instrukcji których używałem żeby zrobić wersję "WEmerica V4X" i wszystko było wporządku ale z wersją "WEmerica V5X" już tak niejest :/ zmarnowałem już 6 płyt VERBATIMA i przy 3 płytach wogóle gra nieodpalała tylko po napisie "PLAYSTATION 2" zostawał CZARNY OBRAZ a przy 3 kolejnych płytach wgrywało normalnie ale zacinało filmik w EDIT jak piłkarz kapkował to był PRZEZROCZYSTY jak wchodziłeś do Edycji Piłkarza czy Drużyn to Gra się zacinała, tak samo jak wchodziłś do składów w Edit to było takie coś że Zidane był w AS. ROMIE a Materazzi był w Atletico Madrid zaś gdy odpaliłeś MECZ to gra zacinała się podczas ustawiania składów albo gdy już udało ci się włączyć MECZ to piłkarze byli PRZEZROCZYSCI koszulek wogóle niebyło :/

P.S:

Liczę na Pomoc Stałych Użytkowników Forum takich jak choćby: Pabloo Diabloo de la Dranios czy AdekPS2PL JAK I RÓWNIEŻ NA INNYCH! Liczę na wyrozumiałość i wstawienie tego OBRAZU o który was prosiłem. Czekam na Pomoc i Pozdrawiam.
bigolo1
WITAM - u mnie gierka śmiga az milo i niemam żadnych problemów jak kloega powyżej -
warunek jest taki ze trzeba nagrywac na jak najmniejszej predkości np X4 i na dobrych płytkach - ja uzywam TDK DVD-R.
Acha no i priorytet trzeba grać na option file które sciagnołes razem z patchem bo bez tego robia sie cuda w grze! Pozdrawiam
pomocy
QUOTE(bigolo1 @ Aug 1 2006, 16:25:14) [snapback]81892[/snapback]

WITAM - u mnie gierka śmiga az milo i niemam żadnych problemów jak kloega powyżej -
warunek jest taki ze trzeba nagrywac na jak najmniejszej predkości np X4 i na dobrych płytkach - ja uzywam TDK DVD-R.
Acha no i priorytet trzeba grać na option file które sciagnołes razem z patchem bo bez tego robia sie cuda w grze! Pozdrawiam
WITAM! ciesze się że u ciebie jest wszystko O.Kwink.gif niestety u mnie jest na odwrótsad.gif jeśli chodzi o nagrywanie to nagrywałem wszystkie te płyty prędkością X4 i płyty VERBATIM'Y to jedne z lepszych płyt, gdy teraz będe nagrywał nagram jeszcze mniejszą prędkością i zalece się twojej instrukcji instalowania Patcha jeżeli możesz to podaj mi żródło do jakiejś najlepszej instrukcji najlepiej do tej której ty używałeś ale dobrze by było żeby to była instrukcja akórat do tej wersji "wemerica V5x Pes5 World Cup Edition" jeżeli natomiast nieużywałeś instrukcji to możesz jeżeli byś był tak dobry napisać swoją dla mnie ale KROK po KROKU jak zainstalować/spatchować grę będę niezmiernie wdzięczny smile.gif aha i jeszcze takie pytanie: Czy to może być przez to że tego Patcha nakładałem na grę nieoryginalną/piracką sad.gif ??

P.S:

PROSIŁBYM RÓWNIEŻ INSTRUKCJĘ DOTYCZĄCĄ "OPTION FILE" bo jak ściągne to tam jest ich około 5 wersji co która daje? niechcę takiej która daje wszystko poodkrywane bo to nie frajda wtedy grać i zdobywać sad.gif ALE NAJWAŻNIEJSZE TO OPISZ MI TO KROK PO KROKU JAK Z TYM "OPTION FILE" jak zrobić żeby: zrzucić na płytę i zgrać na "MEMORY CARD" PROSZĘ LICZĘ NA CIEBIĘ: bigolo1
Czekam na ODPOWIEDZ/POMOC i Pozdrawiam.
Pabloo Diabloo de la Dranios
QUOTE(pomocy @ Aug 2 2006, 12:09:55) [snapback]82035[/snapback]

WITAM! ciesze się że u ciebie jest wszystko O.Kwink.gif niestety u mnie jest na odwrótsad.gif jeśli chodzi o nagrywanie to nagrywałem wszystkie te płyty prędkością X4 i płyty VERBATIM'Y to jedne z lepszych płyt, gdy teraz będe nagrywał nagram jeszcze mniejszą prędkością i zalece się twojej instrukcji instalowania Patcha jeżeli możesz to podaj mi żródło do jakiejś najlepszej instrukcji najlepiej do tej której ty używałeś ale dobrze by było żeby to była instrukcja akórat do tej wersji "wemerica V5x Pes5 World Cup Edition" jeżeli natomiast nieużywałeś instrukcji to możesz jeżeli byś był tak dobry napisać swoją dla mnie ale KROK po KROKU jak zainstalować/spatchować grę będę niezmiernie wdzięczny smile.gif aha i jeszcze takie pytanie: Czy to może być przez to że tego Patcha nakładałem na grę nieoryginalną/piracką sad.gif ??

P.S:

PROSIŁBYM RÓWNIEŻ INSTRUKCJĘ DOTYCZĄCĄ "OPTION FILE" bo jak ściągne to tam jest ich około 5 wersji co która daje? niechcę takiej która daje wszystko poodkrywane bo to nie frajda wtedy grać i zdobywać sad.gif ALE NAJWAŻNIEJSZE TO OPISZ MI TO KROK PO KROKU JAK Z TYM "OPTION FILE" jak zrobić żeby: zrzucić na płytę i zgrać na "MEMORY CARD" PROSZĘ LICZĘ NA CIEBIĘ: bigolo1
Czekam na ODPOWIEDZ/POMOC i Pozdrawiam.

lol pomoge ci napisz na gg 4239383 cool.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.