Witam!
Jak w temacie posta prośbę kieruję do użytkowników forum posiadających: "WEmerica V5X PES5 World Cup Edition" Bardzo was proszę o wyrozumiałość: Czy mógłby ktoś wrzucić np na "Mininova.org" Obraz Gry PES5 ale Spatchowany już z "WEmerica V5X PES5 World Cup Edition" niejestem łatwy że ktoś udostępni i ściągne tylko sobie i pójdę na łatwizne, ale dlatego tą prośbę kieruje do was ponieważ próbowałem sam według 2 instrukcji których używałem żeby zrobić wersję "WEmerica V4X" i wszystko było wporządku ale z wersją "WEmerica V5X" już tak niejest :/ zmarnowałem już 6 płyt VERBATIMA i przy 3 płytach wogóle gra nieodpalała tylko po napisie "PLAYSTATION 2" zostawał CZARNY OBRAZ a przy 3 kolejnych płytach wgrywało normalnie ale zacinało filmik w EDIT jak piłkarz kapkował to był PRZEZROCZYSTY jak wchodziłeś do Edycji Piłkarza czy Drużyn to Gra się zacinała, tak samo jak wchodziłś do składów w Edit to było takie coś że Zidane był w AS. ROMIE a Materazzi był w Atletico Madrid zaś gdy odpaliłeś MECZ to gra zacinała się podczas ustawiania składów albo gdy już udało ci się włączyć MECZ to piłkarze byli PRZEZROCZYSCI koszulek wogóle niebyło :/
P.S:
Liczę na Pomoc Stałych Użytkowników Forum takich jak choćby: Pabloo Diabloo de la Dranios czy AdekPS2PL JAK I RÓWNIEŻ NA INNYCH! Liczę na wyrozumiałość i wstawienie tego OBRAZU o który was prosiłem. Czekam na Pomoc i Pozdrawiam.