Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bouka-po Co Grać Jak Ucieknie!
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
justyn
Grałem z kolesiem o nicku:Bouka.
Gdy strzeliłem bramke na 5:1 kolega uciekł z gry.Ja grałem Bułgarią a on Szwajcarią.
Oczywiście upewniłem się na gg.
Logi z killery
IPB ImageIPB ImageIPB Image

Logi z GG:

IPB ImageIPB Image
snake
Napisz mu na GG żeby wyjaśnił tą sprawę w tym temacie.
justyn
Odrazu jak napisałem temat zamieściłem mu link na GG.
snake
Hmm wiesz niby sprawa jest jasna, ale nie do końca, mogło mu się stać coś z netem, z kompem, różnie bywa, co innego gdyby się pojawił od tamtego czasu to wtedy sprawa jest jasna.
justyn
QUOTE(snake @ Jul 26 2006, 08:42:38) [snapback]80514[/snapback]

Hmm wiesz niby sprawa jest jasna, ale nie do końca, mogło mu się stać coś z netem, z kompem, różnie bywa, co innego gdyby się pojawił od tamtego czasu to wtedy sprawa jest jasna.

Napisał do mnie:
IPB Image
snake
No to wpisz 8-1 dla Siebie.
justyn
wpisałem,potwierdź.
bouka
Po pierwsze nie jestem twoim kolego. A po drugie mowilem ci zebys wpisal wynik jaki chcesz tu mi chodzilo o 8:1 a ja potwierdze. O co ci chodzi nawet nie chciales ze mna rozmawiac. A ten skreen co wyslales z rozmowo to sam pisales 30 minut po tym jak gralismy, a mnie juz dawno nie bylo na kompie wiec nie mogle tego przeczytac i nie moglem z toba rozmawiac. Tak wiec jak ci napisalem ze potwierdze to potwierdze wiec po co odrazu zobisz z tego problem.
justyn
QUOTE(bouka @ Jul 26 2006, 09:40:30) [snapback]80540[/snapback]

Po pierwsze nie jestem twoim kolego.

Forma grzecznościowa!

A po drugie mowilem ci zebys wpisal wynik jaki chcesz tu mi chodzilo o 8:1 a ja potwierdze.

pokaż mi gdzie napisałeś jaki mam wpisać wynik!!

O co ci chodzi nawet nie chciales ze mna rozmawiac.

Chodzi mi o to,że uciekłeś z gry! Jakbym niechciał rozmawiać to bym do ciebie nie pisał.
Ty chciałeś??Przecież jako pierwszy napisałem!

po co odrazu zobisz z tego problem.

Uciekłeś z gry i jeszcze masz jakieś pretensje?
Problem to ty masz jeśli nie umisz dograć meczu do końca!!
Swiezy10
Z czego tu problem robic przeciez napisal ze potwierdzi wynik no to mogles napisal przeciez 8:1. Nie wiem czy juz po5twierdzil ale jesli tak no to po co sie czepiasz. Nie masz juz co na chacie robic tylko taki drobnostki piszesz na forum rozmuiem jak by nie chcial potwierdzic czy cos takiego ale przeciez napisal ze potwierdzi. He heh troche ten post jests smieszny laugh.gif
justyn
QUOTE(Swiezy10 @ Jul 26 2006, 10:47:51) [snapback]80565[/snapback]

Z czego tu problem robic przeciez napisal ze potwierdzi wynik no to mogles napisal przeciez 8:1. Nie wiem czy juz po5twierdzil ale jesli tak no to po co sie czepiasz. Nie masz juz co na chacie robic tylko taki drobnostki piszesz na forum rozmuiem jak by nie chcial potwierdzic czy cos takiego ale przeciez napisal ze potwierdzi. He heh troche ten post jests smieszny laugh.gif

śmieszny to jesteś ty mad.gif
temat do zamknięcia!!
Koleś ucieka z gry to powinno być jakieś ostrzeżenie, wolał bym z nim dograć mecz do końca niż dostać +3 gole.
Kamilo
generlanie to ja tez mialem ostanio taki sam problem z Bouka , gralismy mecz do rankingu, pierwszy wygralem po wamire wyrownanym meczu a w drugim meczu przy stanie bodajże 4-0 wyszedl z gry. Probowalem wyjasnic sprawe na gg ale wykazal sie wyjatkowym brakiem kultury i... mózgu wiec zablokowałem go na gg i zostawiłem sprawe...
skoro to już nie pierwszy taki wybryk to myśle że przydało by sie jakieś ostrzeżenie oficjalne bądz też kara.
pozdro ;]
snake
Bouka - ostatnie ostrzeżenie!
Jeszcze raz i BAN!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.