Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z We
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ogólnie o grze
Matiii
Witam.Mam problem z WE.Gdy gram z kimś przez neta to się gra jakby rozłącza ale nie wyświetla się żaden komunikat.Poprostu gracz się rozłącza(nie dobrowolnie)i powstają takiakby dwie odzielne gry ja gram inny mecz a on gra inny z tymi samymi zespołami.Nie wiem co jest tego przyczyną.Nie jest to błąd skonfigurowania(tak myślę)bo grałem na takich i było ok.Myśle że wy mi coś podpowiecie.
Raku
A czy w prawym górny rogu, wyświetla sie pomarańczowy kwadracki z napisem: "out of sync" ?
Matiii
QUOTE(Rakuldinho @ Jul 25 2006, 19:58:02) [snapback]80388[/snapback]

A czy w prawym górny rogu, wyświetla sie pomarańczowy kwadracki z napisem: "out of sync" ?

Nie wiem co tam pisze ale się wyświetla ten pomarańczoy kwadracik.
Rivaldinho
QUOTE(Matiii @ Jul 25 2006, 19:58:53) [snapback]80389[/snapback]

Nie wiem co tam pisze ale się wyświetla ten pomarańczoy kwadracik.

Oos 100%, masz zły config albo lagi.
Matiii
Niby mam wszystko dobrze.A z tym kwadracikiem to co oznacza??
Mortin
ten kwadracik oznacza, ze gra nie jest w stanie plynnie chodzic, obraz moze nie zgrywac sie u Ciebie jak i u drugiego gracza,np: grasz z kims i po dluzszym czasie wyswietlania tego kwadracika moze byc sytuacja, ze wygrywasz 5:0 a ta 2 osoba wygrywa tez z jakies 3:0, co oznacza, ze gra nie jest zsynchronizowana...
Matiii
QUOTE(Mortin @ Jul 25 2006, 20:25:41) [snapback]80411[/snapback]

ten kwadracik oznacza, ze gra nie jest w stanie plynnie chodzic, obraz moze nie zgrywac sie u Ciebie jak i u drugiego gracza,np: grasz z kims i po dluzszym czasie wyswietlania tego kwadracika moze byc sytuacja, ze wygrywasz 5:0 a ta 2 osoba wygrywa tez z jakies 3:0, co oznacza, ze gra nie jest zsynchronizowana...

dokładnie.To co mam zrobić??
Mortin
nie mam pojecia, mozliwe jest to blad configu, albo masz za slabe lacze(to jest mniej trafna diagnoza, gdyz sam gram na wietnamskiej 128 i wszystko dziala) sprobuj moze podlaczyc sie do innego serwera o mniejszym pingu i staraj sie grac z ludzmi o malym pingu czy tez latency... A gdy ukaze Ci sie ten kwadracik, to juz nie warto dalej grac, po chwili sie rozlaczaj
Matiii
To co mam zrobić może to jakiś wirus??
vego21
Najczęstszym powodem OOS jest memka, ściągnij nową z download, podmień w katalogu i upewnij się że jest ustwiona w configu na slot1.
Matiii
A może jakiś wirus poprostu blokuje??
Rivaldinho
Raczej nie ma takiej opcji że wirus, możliwe że zapora windows.
Matiii
Chyba znalazłem źródło problemu,ale nie jestem pewnien.A więc nie miałem ustawione w video window size tylko full screen i to jest chyba tego przyczyną.A tak wogóle to mogę chociaż zwiększyć rozmiar okna np chociaż na 800x600 ??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.