Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Whan Wpisuje Sobie 3:0 ! Oszust !
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
Bany
Grałem z whanem do rankingu. Pierwszy mecz zakończył się remisem 2:2. Już wtedy zauwazyłem, że zdaża mu się grać 1-2 pass co jest oczywiście niedozwolone. Postanowiłem przymknąć oko. W drugim meczu whan zaczął perfidnie klepać co było nie do przyjęcia dlatego postanowiłem opuścić grę( przy stanie 0:0). Whan groził mi banem, a za to że wyszedłem z drugiego meczu wpisał sobie wynik 3:0 !!!! Pierwszy wynik potwierdził. O to przebieg rozmowy:
* bany joined the partyline!
- Redakcja serwisu www.issonline.pl
- wita na serwerze sponsorowanym przez MSI e-Wro
<bany> whan pojebało CIe?
* Kul@ left the partyline (Ping Timeout).
<whan <rank>> ?
<bany> klep sobie przed blokiem
<bany> nie w WE!!
<whan <rank>> ok
<whan <rank>> ban
* Corrny left the partyline (Reconnected).
* Corrny joined the partyline!
<Corrny> Kto gra??
- Corrny created game: WE 2006 PL Liga&Ranking IO&PolEvo (JAP) - SLPM-82683
<bany> i potwierdz wynik
<whan <rank>> w 2 meczu wpisuje 3:0
<bany> hahaha
<bany> spróbuj
<whan <rank>> bo zwiałeś
<bany> bo grałes z klepy
<whan <rank>> ok
<bany> co jest zabronione
<bany> w pierwszym meczu tez grałes
<whan <rank>> ok
<whan <rank>> to pisz na forum
<bany> oszuscie
<whan <rank>> a teraz dostajesz bana
<whan <rank>> w rankingu
<bany> za?
<whan <rank>> za ucieczke
<bany> hahaha
<whan <rank>> i pyskowanie
<bany> jestes smieszny
<whan <rank>> ok
<bany> to Ty zawiniłes kolego
- Denied: Flood Control
<bany> !
<whan <rank>> ok
<whan <rank>> to mówie pisz na forum
<whan <rank>> zobaczymy kto ma racje
<whan <rank>> widac ze malo grasz w we

IPB Image
saper
QUOTE(Bany @ Jul 25 2006, 01:41:17) [snapback]80181[/snapback]

W drugim meczu whan zaczął perfidnie klepać co było nie do przyjęcia dlatego postanowiłem opuścić grę( przy stanie 0:0).

Że co prosze ?!

Jak to klepać ? nie umiałeś piłki odebrać mu ?:> i wyszedłeś z gry ?

P.S

Real fan...i wszystko jasne

Pozdrawiam,
saper
Bany
NO chyba sobie jaja robicie !!! Nie chodzi o to że nie umiałem mu odebrać pilki !! Grał 1 - 2 pass !! przeciez to jest nieddopuszczalne !!!! jetem fanem realu i nic Ci do tego!!
whan
no no smile.gif
Ale ze mnie cham i prostak i jeszcze gram 1-2 wpisuje 3:0 za ucieczke i rozdaje bany.
Powiem tylko jedno jesteś w wielkim błędzie.

PS
Bana Ci zdjeme jutro bo mnie to śmieszy, ochłoń trochę i udaj się po porade do ekspertow.
PS2
Oczywiscie nie grałem 1-2, grałem tak jak zawsze... np lukasso cos o tym wie smile.gif
saper
QUOTE(Bany @ Jul 25 2006, 01:46:16) [snapback]80183[/snapback]

NO chyba sobie jaja robicie !!! Nie chodzi o to że nie umiałem mu odebrać pilki !! Grał 1 - 2 pass !! przeciez to jest nieddopuszczalne !!!! jetem fanem realu i nic Ci do tego!!

Ekhm...masz na to jakiś dowód ?:>

Ja też sobie moge napisać, że Ty grałeś jeden!!!111 dfa!!!2222

Pozdrawiam,
saper
Bany
Wnoszę o usunięcie wyniku 3:0 !!! Nie uciekłem tylko wyszedłem z gry i nie bez powodu !!

P.S
Nie grałeś 1-2 to jak grałeś?? Ciekawe jest to, iż nikt nie gra w ten sposób, Bo to jest po prostu zabronione !!
whan
otóż to nikt nie gra w ten sposób, jestem jedyny ale gram zgodnie z przepisami wink.gif
Bany
Jeżeli czegoś nie rozumie trzeba było mi to wyjaśnić. Ty oczywiście odrazu ban, 3:0 i dowidzenia !! Nadużywasz władzy.
whan
QUOTE(Bany @ Jul 25 2006, 00:07:24) [snapback]80188[/snapback]
Jeżeli czegoś nie rozumie trzeba było mi to wyjaśnić. Ty oczywiście odrazu ban, 3:0 i dowidzenia !! Nadużywasz władzy.

nie nadużywam. trza było tak nie pyskować. Wpisałem 3:0 zgodnie z regulaminem. i na tym zakończmy. napisz do mnie na gg hasło jakie chcesz to cie odbanuje.

PS
Na przyszłość, zapamiętaj: klepa jest dozowlona a nie wolno grać 1-2 czyli L1+X, ja uzywam tylko X. smile.gif
lukasso
1-2 biggrin.gif
whan owszem gra z klepki ale uzywa tylko strzałek i x2.gif
wiem ze to ostro bulwersuje smile.gif whan jak zwykle tak gra ,przegrywa jak zawsze...
oj Wojtus tongue.gif
a Bany chyba nie wie na czym polega 1-2 w WE
p4Rn
QUOTE("saper")

QUOTE("Bany")

Ekhm...masz na to jakiś dowód ?:>

nie no, takich rzeczy to nie mow, bo wszyscy zaczna nagrywac mecze i zrobia sie nam rozgrywki policyjne a tego bysmy nie chcieli ;)
Bany
NIestety ktoś Mnie w błąd wprowadził . Sorry za całe zamieszanie. Grałem kiedyś w ten sposób jak whan. Jakiś ty7pek po meczu powiedział że gram 1 - 2 pass i że mi meczu nie uzna dlatego się pogubiłem.Można zamknąć temat.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.