Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Cristiano17 Oszust Nie Przestrzega Regulamin
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
kocur1988
sprawa jest taka: gralem z Cristiano przy wyniku (kocur-szwajcaria)2:1 (cristiano17-millwal) cristiano zatrzymuje gre podczas akcji gdy pilka jest pod moim polem karnym odczekuje okolo 2min i wlacza gre jak gdyby nigdy nic i przejmuje odrazu pilke i strzela bramke na 2:2 a o ile mi wiadomo nie mozna przerywac gry podczas akcji, a także po wstrzymaniu gry trzeba wejsc w menu formacji zeby nie utrudnic wznowienia przeciwnikowi.
oto zapis rozmowy z serwera:

<kocur<rank>> cristiano
<Cristiano17> kOcur wynik
<kocur<rank>> czytales regulamin
<kocur<rank>> ??
<Cristiano17> no jaki
<kocur<rank>> ranku
<Cristiano17> no ale jaki masz problem
<kocur<rank>> strzeliles mi bramke na 2:2
<kocur<rank>> zatrzymales gre
- zocho1986<rank> created game: WE 2006 PL Liga&Ranking IO&PolEvo (JAP) - SLPM-82683
<Cristiano17> no i na 3:2 tez
<Cristiano17> buhahaha
<Cristiano17> jebie mnie to nie umiesz przegrywac
<Cristiano17> potwierdzaj wynik
<kocur<rank>> i weszles odrazu i bramke mi strzeliles
<Cristiano17> buhahaha
<kocur<rank>> przeczytaj regulamin walkowera za to mozesz dostac
<Cristiano17> nara
* Cristiano17 left the partyline (WE2006PL .:::. www.issonline.pl www.io.up.pl).

a to z gg bez odpowiedzi:

Piotr 12:52:25

tu kocur czytale regulamin

Piotr 12:52:33

nie przerywa sie gry w srodku akcji

Piotr 12:52:45

qwa przez to bramke stracilem

Piotr 12:52:53

a nawet nie weszles w menu formacji

Piotr 12:52:59

po pauzie

Piotr 12:53:02

;/

Piotr 12:53:08

kanciarz

Piotr 12:57:59

ja nie potwierdze tego wyniku oszuscie

Piotr 12:59:23

to punkt z regulaminu: 21. Zatrzymać grę można tylko, gdy nie płynie jej czas (np. faul, rzut rożny) z zastrzeżeniem punktów 22 i 23. Przed ponownym uruchomieniem gry należy wejść do menu formacji, by przeciwnik był przygotowany na kontynuowanie gry. Zatrzymywanie gry w trakcie trwania akcji jest zabronione i może być ukarane walkowerem na korzyść przeciwnika.

takich ludzi trzeba tepic zrubcie cos z tym.

a jescze jedno prosze zweryfikowac wynik bo ja go nie potwierdze.
a chce dalej wpisywac inne mecze
Aros
5-1 dla kocura i ban dla Cristiano17.
Ban nie za pauzę, ban za bezczelne zachowanie, pomimo braku racji.
kocur1988
Cristiano17 przyznal sie do błedu przeprosil mnie i uwazam ze mozna mu bana darowac w sumie kazdy ma cos na sumieniu biggrin.gif
Swiezy10
Cristiano jak juz wczesniej cztalem nie chce potwierdzic wyniku
Denerwuje mnie to bo nie mogie grac z innymi
Jak byscie mogi lto zrobcie cos z tym
Gram z nim widze ze jest na serweze i nie gra tylk oczekuje, pisze do niego zeby potwierdzil a on nic
udaje ze go nie ma. Nie lubie jak ktos nie potwierdza wyniku rozumine jakl przerwalo lub pradu ktos nie ma badz wyladowania atmosferyczne(burza) wink.gif no to moze sie opuznioac z potwierdzeniem ale jesli wiem ze on jest i nie chce potwierdzic no to juz chamstwo.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.