Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Gra Tu Ktoś Na Gitarze?
board.issonline.pl > Inne > Muzyka
efi69
Siemka, jestem ciekaw czy wśród forumowiczów gra ktoś na gitarce lub innym instrumencie?a moze gracie w jakis zespołach?jakiego sprzetu uzywacie?Jednym słowem pochwalcie sie swymi osiagnieciami muzycznymi! tongue.gif
Rivaldinho
Swój jedyny kontakt z instrumentem miałem tylko w podstawówce, jak na flecie musiałem umieć zagrać jakąś tam kolęde.
Ponadto znajomy ma perkusje i od czasu do czasu moge sobie połomotać w stylu AC/DC.
_DEVIL_
Ja nauczyłem sie grać na Akordeonie(120).Nie chodziłem i nie chodze do szkoły muzycznej.Grać nauczył mnie tata , podobno mam bardzo dobry sluch smile.gif
Grabi
Hmm...no to ja napiszę coś o sobie smile.gif

- Gram na gitarce basowej i szarpię za 4 struny tongue.gif

- Mam swój zespolik tongue.gif

- Posiadam : gitara basowa Ibanez GSR200, kolumna Warwick W 410 Pro, wzmacniacz (head) LDM 100A tongue.gif
Maurice
heh no to ja sobie gram na gitarce elektrycznej:) Zespołu nie mam ale chciałbym pograc. Zaczałem od radzieckiej klasyki i teraz mam ślicznego brązowego washburna biggrin.gif punks not dead heh:D
Simon
ja gram na gitarze klasycznej. ucze sie juz 6 lat z czego 3 w szkole muzycznej
AGR
Ja gram na gitarze klasycznej troche. Przymierzam sie do kupna elektryka smile.gif
Phantom
Ja gram na klasycznej, akustycznej i elektrycznej, bo takowe posiadam. Gram od 3-lat.
RBK
Sory za zabawę w "archeologa", ale nie chciałem pisać nowego tematu. Zresztą, ten nie był zamknięty unsure.gif . Jestem ciekaw, jak wygladały początki Waszych "karier" muzycznych z gitarą w dłoni. Sam zbieram się do kupna gitary klasycznej, dlatego pytam o Wasze doświadczenia i przemyślenia na temat tego instrumentu.
Denisignatov
Czemu?Dla mnie sekcja rytmiczna zawsze bкdzie rox
Perkusja i basуwka jak maj± solуwki to maj± bardzo fajne.Sama akustyka nie kieruje zespoіem .
Kiedy¶ teї na basowej chciaіem graж,ale nie mam jak sie nauczyж
Вот к стате и анекдотец smile.gif Я предлагаю в школе ввести уроки полового воспитания.
- Зачем?
- Ну надо же как-то детей в школу заманить!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.