Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Sprawa Czarnego
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
Aros
Hej!

Czas zamknąć pewien rozdział współpracy.

Zanim zacznę.
Czarny, możecie używać patcha, dotąd, aż zrobicie swój, tych zasad nie zmieniamy. Te zasady pozostają.

Po przemyśleniu sytuacji, rozmowach z kolegami doszliśmy do wniosku, że pomimo wpływu na wzrost zainteresowania ludzi tematyką WE2002 Czarny spowodował więcej złego niż dobrego.

Moje własne poszukiwania doprowadziły mnie do przekonania (zaznaczam PRZEKONANIA), że treść tego posta jest słuszna.

Doszedłem do wniosku, że wszystkie poczynania Czarnego, od początku stworzenia Jego serwisu były, są i przypuszczalnie będą nasiąknięte treścią, która ma zaszkodzić serwisowi ISSOnline.pl

Kolejne zwarcia, które mieliśmy na tym forum (ku udokumentowanej logami satysfakcji Czarnego) z wieloma osobami z naszej redakcji, doprowadzały do mniejszych, bądź większych kłótni i wykruszania się ludzi z teamu IO.

Decyzja ta, nieważne czy słuszna, została podjęta.
Konto Czarnego zostaje zawieszone z końcem dzisiejszego dnia, bezterminowo.

Redakcję naszego serwisu proszę o nie zabieranie głosu w tym poście, jeśli głos ten mógłby powodować kolejne spięcia. Bez pytań będę usuwał takie wypowiedzi.

Czarny, dziś, teraz, przeczytawszy niektóre wypowiedzi składane przez Ciebie za moimi plecami w ciągu kilku ostatnich miesięcy, spowodowały, że niedaleki jestem oceny Twojej osoby słowami snake'a.

Również próby współpracy bądź przejęcia niektórych twarzy IO odbieramy jako atak na ten serwis i potwierdzenie, że daleki jesteś od ideału, od anioła z czystym sumieniem, którego to tylko mendy z IO szykanują i próbują zgnoić.

Vego21, Justyn, do Was też prośba.
To nie jest wendetta przeciwko Wam, to przemyślenia nt. osoby Czarnego, więc proszę wstrzymajcie się od komentarzy tego co napisałem w Jego kierunku.

Moja wypowiedź nie dotyczy Waszego sewisu, a jedynie Czarnego, nie biorąc nawet pod uwagę, że On wami dowodzi.

Vego21, chciałeś, bym zajął stanowisko.
Oto masz stanowisko. Dość psucia krwi przez Czarnego na tym forum!

Długo jeszcze nie rozpieprzycie IO, długo jeszcze nie będziecie serwisem, który może nawiązać równą walkę.
Na to pracuje się szmat czasu, czyli więcej niż istniejecie.
Budujcie swój serwis bez zaczepek naszego, zaczepek, w których kontekst nie chciałem wierzyć do dziś.
Do dnia, gdy poznałem więcej faktów.

Pozdrawiam!
vego21
Sory Aros ale musze dać coś od siebie.

Zaczne od tego, że nie lubie jak ktoś pisze mój nick zaczynając od dużej litery, gdybyś tak napisał na we2002online napewno nie dostał byś za to warna, tak więc % od snake'a były conajmniej żenujące.

Wiedz o tym iż dążymy do tego aby stać się równym serwisem i będziemy ciężko pracować by tak się stało.

Czarny jest naszym ''szefem'' ale większość jego decyzji jest najpierw konsultowana przez redakcję, tak więc nie powiesz mi że nami rządzi, pracujemy w jego serwisie i musimy się dostosować do jego zasad a przy okazji sami je tworzymy.

Ban dla Czarnego ?? Popatrz najpierw na zachowanie swoich ludzi...przecież tą popeline rozpoczął snake. Whan non stop czepia się błędów i serwuje linkami do PWN a sam wali byki. Kurwy, chuje i wszelkie perdolenie jest dozwolone dla ludzi pracujących tutaj a zwykli userzy dostają za przekleństwa % no coment

Ludzie z IO odchodzą hmm gdybym pracował z idotami nie potrafiącymi za akceptować innych i nadużywających władzy (nie wszyscy) także bym odszedł.

Bye
Aros
QUOTE(vego21 @ Jul 23 2006, 20:32:53) [snapback]79967[/snapback]

Zaczne od tego, że nie lubie jak ktoś pisze mój nick zaczynając od dużej litery

Pisałem z dużej, bo zaczynałem zdanie. Przepraszam, taki nawyk ze szkoły.

Ban dla Czarnego ?? Popatrz najpierw na zachowanie swoich ludzi...przecież tą popeline rozpoczął snake.

Nie pamiętam kontrowersyjnego tematu, w którym Czarny, co ważne, nie wnosząc nic nowego, nie dolałby oliwy do ognia. Chyba pójdę na Wasze forum, nawarzę piwa i będę oczekiwał, że po skwitowaniu mnie przez kogoś z Was, zbanujecie tego kogoś, a nie mnie.

Ludzie z IO odchodzą hmm gdybym pracował z idotami nie potrafiącymi za akceptować innych i nadużywających władzy (nie wszyscy) także bym odszedł.

Ludzkie prawo decydować. Ja zeń skorzystałem i zdecydowałem zawiesić konto Czarnego.

Dla Jego dobra i zachowania twarzy nie wkleję tu tego co w rozmowach, nawet czasem żartobliwych, jednak z podtekstem, mówił o swoim stosunku do IO tuż po tym gdy zaczął robić serwis na własną rękę.

Kurwy, chuje i wszelkie perdolenie jest dozwolone dla ludzi pracujących tutaj a zwykli userzy dostają za przekleństwa % no coment

Poziom jest taki, jakim go kreujemy reagując z emocjami. Jedna decyzja, a o ileż emocji będzie mniej.
Matematyka tu nie kłamie: mniej emocji = mniej kurw i chujów. Proste równanie.

Ludzie z IO odchodzą hmm gdybym pracował z idotami (...) (nie wszyscy)

Oj pracujesz, pracujesz, tylko nie zauważasz. Ja widzę conajmniej jednego.
whan
Whan non stop czepia się błędów i serwuje linkami do PWN a sam wali byki.

Tak to prawda, ja lubie pwn i sam popełniam błędy.

za akceptować innych...

zaakceptować tongue.gif

i tym optymistycznym akcentem zakończmy tą rozmowę. Wy swoje, my swoje i niech tak zostanie.
zetor5211
bez urazy aleee co to za roznica czy ktos robi byki czy nie . moze ma jakas dysgrafie czy cos. a tu jeden przed drugim chce sie popisac ze byl dobry z polskiego. no nie no dajcie se z tym siana juz
vego21
Aros szacuneczek...Potrafisz zawsze wyjść z twarzą z każdej sytuacji, ale jesteś osobą dowodzącą w tym serwisie tak więc nie dziwi mnie to.

Jednak nie odpowiedziałeś na mojego posta tak jak bym się spodziewał uciekając od satysfakcjonującej mnie odpowiedzi.

Zbanowałeś Czarnego, jeden user mniej i jedna osoba w lidze mniej, ok Twoja decyzja, zresztą Czarny za bardzo się tym nie przejął.

Tak pracuje z idiotami i widzę to, w końcu każdy jest na swój sposób idiotą. Zresztą napisałem już że jest mi z tym dobrze.

W moim zdaniu chodziło mi o bezpodstawne warny, wyrzucanie z IRCa itd. poprostu ludzie pracujący tutaj są egoistami nie potrafiącymi zaakceptować (teraz dobrze whankusie ??) innych ludzi i ich zdania (nie wszyscy), ale przecież mieszkamy w Polsce i nie powinno nas to dziwić.

Co do kurew i chujów to czemu rozdajecie % jak zwykły user przeklina (nie raz tak było). Równie dobrze można swe emocje przekazać w inny sposób, nie urażając przy tym innych.
Ja osobiście wole walić byki niż kurwić, więc whan przestań wytykać innym błędy.

W tej chwili łaczy nas jedynie patch, chciałem współpracować z whanem (pisałem Ci o tym) ale się rozmyśliłem. Z dniem wyjścia naszego patcha skończy się ''współpraca'' naszych servisów, ale czy z tym dniem rozpocznie się również walka obu servisów ?? Tego nie wiem i nie potrafie na to pytanie odpowiedzieć. To będzie zależało jedynie od nas.

To było by tyle
justyn
QUOTE(zetor5211 @ Jul 23 2006, 21:10:08) [snapback]79973[/snapback]

bez urazy aleee co to za roznica czy ktos robi byki czy nie . moze ma jakas dysgrafie czy cos. a tu jeden przed drugim chce sie popisac ze byl dobry z polskiego. no nie no dajcie se z tym siana juz

Jeżeli ktoś nie umi się doczepić do czegoś innego, to czepia się ortografii (wiemy o kim mowa).

Aros masz w moich oczach respekt ponieważ zawsze z zimną krwią patrzysz na cały serwis IO,i tak naprawde gdyby nie ty, to już dawno by się rozpadł.

Z nikim na IO nie miałem jeszcze jakiejś kłótni oprócz jednego osobnika któremu nie spodobało się to, iż wygrałem z nim w Wielkim Turnieju (do tamtej pory miałem z nim dobry kontakt) od zaistniałej sytuacji nagle zaczą wytykać moje błedy ortograficzne (które zdarzają się także jemu) zabanował mnie na GG itd.
Szkoda słów zachował się jak dzieciak któremu zabrano zabawke.

Moim zdaniem zawieszenie konta czarnego było niesłuszne.
Przekręcenie nicka celowe bądź nie celowe nie powinno być karane taką karą (ban).
Czarny dolewa oliwy do ognia, on taki poprostu jest szczery i mówi tak jak o kimś sądzi jednym się to może podobać innym nie.
Wole taką osobe niż kolesia który ciągle zmienia zdanie i jest fałszywy!
Aros
QUOTE(justyn @ Jul 23 2006, 21:56:14) [snapback]79985[/snapback]

Moim zdaniem zawieszenie konta czarnego było niesłuszne.
Przekręcenie nicka celowe bądź nie celowe nie powinno być karane taką karą (ban).

Ban nie jest za przekręcenie nicka (wg mnie świadome), tylko za ogół rzeczy i stanowisk oraz zachowań, które niemal zawsze doprowadzały do niesnasnek na IO.
kusik
Ja powiem tak ogolnie od siebie. Wiele razem przeszlismy, spędziliśmy sporo wolnego czasu (który mogliśmy zagospodarować zupełnie inaczej) aby serwis rozwijał się w pełni. Nie rozumiem jednego. Na początku każdy był chętny do pomocy. Teraz co druga osoba mówi jakie to z nas chuje i jacy jesteśmy be. Myślicie, że bez powodu? Właśnie tacy ludzie jak Czarny (mi akurat nic nie zrobił, ale znam perypetie tej "telenoweli"), próbują zniszczyć to, co pielęgnujemy od prawie 2 lat. Łatwo mozna rozpieprzyć to, co się tak długo budowało. Nikt nie broni Wam tworzenia innego serwisu, ale po co wpieprzacie sie nam w parade? (nieee nie love parade tongue.gif)
Bart0o0sh
Hehehe a ja nic niewiem o serwisach nowych itd. czemu ?? tongue.gif buhehe ale historie czarnego znam ... ekhm ... ja se gram i gram a tu widze jakies klotnie itd.... jakis vego z dragon balla ( jak widac po avatarach moj ziomek z planu filmowego tongue.gif ) ojoj panowie zamiast sie klocic chodzcie w we2k2 zagramy tongue.gif hehe

pozdro. narx
vego21
Bart0o0sh jeśli chcesz grać wal śmiało biggrin.gif
A mój avek mówi sam za siebie cool.gif
Bart0o0sh
QUOTE(vego21 @ Aug 15 2006, 10:31:54) [snapback]84432[/snapback]

Bart0o0sh jeśli chcesz grać wal śmiało biggrin.gif
A mój avek mówi sam za siebie cool.gif

A co takieog mowi twoj "avek" ?smile.gif
vego21
QUOTE(Bart0o0sh @ Aug 15 2006, 12:17:34) [snapback]84458[/snapback]

A co takieog mowi twoj "avek" ?smile.gif

Napisałeś ''jakiś tam vego'', a mój avatar kogo przedstawia ?? smile.gif
Hehe pozdro

Bart0o0sh sorka ale gg się zjebało i nie mogę odpisać sad.gif
Bart0o0sh
hmm vego z tego co pamietam to bylo scalenie vegety i songa tongue.gif przez te kolczyki chyba tongue.gif
vego21
QUOTE(Bart0o0sh @ Aug 15 2006, 12:48:07) [snapback]84461[/snapback]

hmm vego z tego co pamietam to bylo scalenie vegety i songa tongue.gif przez te kolczyki chyba tongue.gif

...i powstał vegetto (zdrobniale vego), ale to nie temat DB więc cii tongue.gif
PS jak zacznie działać mi gg to zagramy wink.gif
gutted
se tu czata urzadziliscie w powaznym temacie wink.gif, Bart0o0sh jak na silce? Ile na plaskiej ? bo 150 jest moje wink.gif
Bart0o0sh
QUOTE(gutted @ Aug 15 2006, 13:12:25) [snapback]84466[/snapback]

se tu czata urzadziliscie w powaznym temacie wink.gif, Bart0o0sh jak na silce? Ile na plaskiej ? bo 150 jest moje wink.gif

A ja nie cwicze od uuuuu masy czasu... ale 140 bylo moje smile.gif teraz niewiem moze ze 125 bez ciwczenia... ale od wrzesnia zaczynam ... tylko mam problemy z barkiem takze niewiem jak to bedzie ( i te problemy juz nie przejda)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.