Hej!
Czas zamknąć pewien rozdział współpracy.
Zanim zacznę.
Czarny, możecie używać patcha, dotąd, aż zrobicie swój, tych zasad nie zmieniamy. Te zasady pozostają.
Po przemyśleniu sytuacji, rozmowach z kolegami doszliśmy do wniosku, że pomimo wpływu na wzrost zainteresowania ludzi tematyką WE2002 Czarny spowodował więcej złego niż dobrego.
Moje własne poszukiwania doprowadziły mnie do przekonania (zaznaczam PRZEKONANIA), że treść tego posta jest słuszna.
Doszedłem do wniosku, że wszystkie poczynania Czarnego, od początku stworzenia Jego serwisu były, są i przypuszczalnie będą nasiąknięte treścią, która ma zaszkodzić serwisowi ISSOnline.pl
Kolejne zwarcia, które mieliśmy na tym forum (ku udokumentowanej logami satysfakcji Czarnego) z wieloma osobami z naszej redakcji, doprowadzały do mniejszych, bądź większych kłótni i wykruszania się ludzi z teamu IO.
Decyzja ta, nieważne czy słuszna, została podjęta.
Konto Czarnego zostaje zawieszone z końcem dzisiejszego dnia, bezterminowo.
Redakcję naszego serwisu proszę o nie zabieranie głosu w tym poście, jeśli głos ten mógłby powodować kolejne spięcia. Bez pytań będę usuwał takie wypowiedzi.
Czarny, dziś, teraz, przeczytawszy niektóre wypowiedzi składane przez Ciebie za moimi plecami w ciągu kilku ostatnich miesięcy, spowodowały, że niedaleki jestem oceny Twojej osoby słowami snake'a.
Również próby współpracy bądź przejęcia niektórych twarzy IO odbieramy jako atak na ten serwis i potwierdzenie, że daleki jesteś od ideału, od anioła z czystym sumieniem, którego to tylko mendy z IO szykanują i próbują zgnoić.
Vego21, Justyn, do Was też prośba.
To nie jest wendetta przeciwko Wam, to przemyślenia nt. osoby Czarnego, więc proszę wstrzymajcie się od komentarzy tego co napisałem w Jego kierunku.
Moja wypowiedź nie dotyczy Waszego sewisu, a jedynie Czarnego, nie biorąc nawet pod uwagę, że On wami dowodzi.
Vego21, chciałeś, bym zajął stanowisko.
Oto masz stanowisko. Dość psucia krwi przez Czarnego na tym forum!
Długo jeszcze nie rozpieprzycie IO, długo jeszcze nie będziecie serwisem, który może nawiązać równą walkę.
Na to pracuje się szmat czasu, czyli więcej niż istniejecie.
Budujcie swój serwis bez zaczepek naszego, zaczepek, w których kontekst nie chciałem wierzyć do dziś.
Do dnia, gdy poznałem więcej faktów.
Pozdrawiam!