Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 45 Stadionów By F-town Oraz Stadium Server Mega -pack V.0.1 By Nt89.net Staff
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Ogród
Właśnie ściągam stadiony z tego linka
http://www.issonline.pl/?cmd=pokaz&id=1152356484
oraz z tego linka
http://issonline.pl/index.php?cmd=pokaz&id=1152634683
Prosze osoby które już zobaczyły i grały na tych stadionach o wypowiedzi.
Mooner
a nie lepiej ściągnąć stadiony z tego linka:

smile.gif

jest ich więcej.. a co do nich.. właśnie to, że nie mog eściągnąć oznacza ze są serwery zapchane czy po prostu tych plików juz nie ma! ;/ mam nadzieje ze to pierwsze...

na stronie www.nt89.net jest z innego serwera można ściągnąć :jupi:
Ogród
QUOTE(Mooner @ Jul 21 2006, 19:51:47) [snapback]79624[/snapback]

a nie lepiej ściągnąć stadiony z tego linka:

smile.gif

jest ich więcej.. a co do nich.. właśnie to, że nie mog eściągnąć oznacza ze są serwery zapchane czy po prostu tych plików juz nie ma! ;/ mam nadzieje ze to pierwsze...

na stronie www.nt89.net jest z innego serwera można ściągnąć :jupi:

tylko powiedz mi jak zainstalowac tę paczkę co zaproponowałeś TY
a co do paczki co ja zaproponowałem to tez mi pisało że wszystkie sloty zajęte,zrobiłem"odświerz" i zaczęło sciągać biggrin.gif
Mooner
no ja właśnie ściągam jak ściągmne to zobacze czy będe umiał zainstalować jak zainstaluje to ocenie jak wogóle będe umiał zainstalowac a jak będe umiał to powiem jak..

xD
Ogród
Pobrałem te "45 stadionów" ,ale nie wiem czemu, nie mogłem ich rozpakować, to dałem se spokój.
Teraz ściągam tę wielka paczkę "Stadium Server Mega -pack V.0.1 By Nt89.net Staff"
Mooner
QUOTE(Ogród @ Jul 22 2006, 14:25:50) [snapback]79719[/snapback]

Pobrałem te "45 stadionów" ,ale nie wiem czemu, nie mogłem ich rozpakować, to dałem se spokój.
Teraz ściągam tę wielka paczkę "Stadium Server Mega -pack V.0.1 By Nt89.net Staff"

no więc paczka tych stadionów nawet fajna.. wystarczy przekopiowac stadiony do folderu stadiums.. co do paczki.. za dużo tych stadionów.. ;/ najlepiej jest sobie wybrać kilka, kilkanaście na których sie bedzie grać i które się naprawde chce... tam jest zbitka stadionów.. takich troszko nieznanych.. wink.gif i które mało obchodzą neiktórych.. to tak jak np. holendra obchodzi stadion Lecha.. xD
dj_adamus
Czy ktos kto ma ta wielka pake stadionó mógłby ją wrzucić na rapida?? Bo te linki wszystkie popadały! Dzieki.
Ogród
QUOTE(dj_adamus @ Jul 23 2006, 10:45:03) [snapback]79824[/snapback]

Czy ktos kto ma ta wielka pake stadionó mógłby ją wrzucić na rapida?? Bo te linki wszystkie popadały! Dzieki.

wejdx na stronę Nt89.net ,ja z tamtąd ściągałem i poszło jak burza
dj_adamus
QUOTE(Ogród @ Jul 23 2006, 13:52:43) [snapback]79866[/snapback]

wejdx na stronę Nt89.net ,ja z tamtąd ściągałem i poszło jak burza

Jak wchodze na ta stronke i klikam download to wyskakuje mi cos takiego:
"Your download has failed. You have an invalid session set. Click here to try your download again"
Ogród
QUOTE(dj_adamus @ Jul 23 2006, 14:53:25) [snapback]79873[/snapback]

Jak wchodze na ta stronke i klikam download to wyskakuje mi cos takiego:
"Your download has failed. You have an invalid session set. Click here to try your download again"

spróbuj z różnych przeglądarek
Ogród
dlaczego po zainstalowaniu tych 89 stadionów przy wyborze stadionu mam tyle samo co poprzednio stadionów czyli 34.?
Vadim06
QUOTE(Ogród @ Aug 4 2006, 17:58:30) [snapback]82592[/snapback]

dlaczego po zainstalowaniu tych 89 stadionów przy wyborze stadionu mam tyle samo co poprzednio stadionów czyli 34.?

A skonfigurowałeś odpowiednio plik map.txt ?
Blase
Moim skromnym zdaniem map.txt nie ma tu nic do powiedzenia:P Sprawdz czy napewno kazdy stadion jest w odzielnym katalogu ale bezposrednio w katalogu stadiums.
Hmmm moze przedstawie to na przykladzie stadionu Legii by Gwidon smile.gif

w katalogu stadiums powinien byc katalog
POL - Stadion Legii, Warszawa
a w nim poszczegolne wersje stadionu.

Oczywiscie moge sie mylic ale w sprawie dodatkow do PES jestem totalny l4m3 wiec wybacz jesli wprowadzam Cie w blad:)
KoczO
Stadiony ze Stadium Servera wybiera się podczas wyboru strojów klawiszami 9 i 0, więc nie dziw się, że jak przegladasz normalnie to masz 34. Jeżeli dobrze wgrałeś to muszą tam być.
Vadim06
QUOTE(Blase @ Aug 5 2006, 00:08:15) [snapback]82667[/snapback]

Moim skromnym zdaniem map.txt nie ma tu nic do powiedzenia:P Sprawdz czy napewno kazdy stadion jest w odzielnym katalogu ale bezposrednio w katalogu stadiums.
Hmmm moze przedstawie to na przykladzie stadionu Legii by Gwidon smile.gif

w katalogu stadiums powinien byc katalog
POL - Stadion Legii, Warszawa
a w nim poszczegolne wersje stadionu.

Oczywiscie moge sie mylic ale w sprawie dodatkow do PES jestem totalny l4m3 wiec wybacz jesli wprowadzam Cie w blad:)

Mylisz się Blase wink.gif plik map.txt "Mapuje" wszystkie stadiony, czyli można powiedzieć, potwierdza ich istnienie..Gdyby nie ten plik w mordach, w we włosach, strojach jak i również w stadionach, to niestety KS poprostu by nie działał wink.gif

Więc zawsze trzeba "odświeżać" plik map.txt po dodaniu jakich kolwiek dodatków związanych z KS..Inaczej, nowy dodatek nie będzie działał poprawnie..
Blase
QUOTE(Vadim06 @ Aug 5 2006, 10:21:19) [snapback]82690[/snapback]

Więc zawsze trzeba "odświeżać" plik map.txt po dodaniu jakich kolwiek dodatków związanych z KS..Inaczej, nowy dodatek nie będzie działał poprawnie..

Nie wiem jak to sie ma z innymi rzeczami ale ze stadionami na 100% sie mylisz:) Mam kilkanascie stadionow, a w pliku map wpisane tylko 3(od instalacji OE go nie ruszalem tongue.gif ). I zupelnie przypadkowo mam wszystkie stadiony w grze. Z tego co sie orientuje to plik map pokazuje jaka druzyna gra na jakim stadionie. I jak np grasz Lechem u siebie to Ci sie odpali stadion Lecha, jesli nie ustawisz inaczej tongue.gif
Vadim06
QUOTE(Blase @ Aug 5 2006, 10:26:01) [snapback]82695[/snapback]

Nie wiem jak to sie ma z innymi rzeczami ale ze stadionami na 100% sie mylisz:) Mam kilkanascie stadionow, a w pliku map wpisane tylko 3(od instalacji OE go nie ruszalem tongue.gif ). I zupelnie przypadkowo mam wszystkie stadiony w grze. Z tego co sie orientuje to plik map pokazuje jaka druzyna gra na jakim stadionie. I jak np grasz Lechem u siebie to Ci sie odpali stadion Lecha, jesli nie ustawisz inaczej tongue.gif

No możliwe, ja tam zawsze odświeżam pliczek map.txt...Możliwe, że bez tego działają stadiony, ale w przypadku twarzy czy piłek jest to napewno nie możliwe...

map.txt chyba służy do opcji "Home Team" w przypadku stadionow wink.gif
Ogród
Juz wszystko działa.
Musiałem wyedytować plik "kload.cfg"
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.