Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Najlepszy komentator !!!
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
T-Mac
tak wczoraj posluchalem Szpakowskiego jak zawsze to az lezka sie w oku zakrecila jak mozna byc takim beznadziejnym komentatorem tzn glos ma spoko tylko te jego czeste wpadki :|
no i jestem ciekaw kto jest waszym zdaniem najlepszym komentatorem w Polsce ( bo nie wiemy ktorego typka zatrudnic do podkladania komentarza w pes3 buahahhaa tongue.gif )
jezeli ktoregos pominolem to napiscie
kemot
Nie znam komentatorow C+, wiec zaglosowalem na lalusia Borka, niestety w ogolnodostepnych(w sieciach kablowych) kanalach, zdecydowanie najlepszy(ale nie pozbawiony wad)

Szpak=emeryt :!: :!: :!:
Fajnicki
C+ nie mam więc Borek smile.gif

Ma dosyć fajny głos i lubie jego "emocje" podczas meczu biggrin.gif
Ogòlnie to kiedyś słuchałem bodajże Iwańskiego w TVP, też nieźle komentował
traf_fic
mam podobne zdanie do was biggrin.gif
JAACA
Obaj panowie z Canal+ niezle komentuja ale Borek jest chyba poza ich zasiegiem :twisted: Szpaku jest wporzo ale czasem pierd.... niezla gafe i jest grzana nieziemska biggrin.gif
v@d!m
No witom was cycusie ..

Przejdzmy do rzeczy moim zdaniem najlepszym polskim komentatorem jest Mateusz Borek ..A dlaczego ? hmm no bo moim zdaniem komentuje on najpłynniej z wszystkich ..Bardzo żadko sie myli i wogòle wczòwa sie w to co mòwi ...A szpaku ..No szpaku tez jest nie zły , ale wczoraj Textem GRZESIEK ZURAWSKI dał czadu laugh.gif laugh.gif Ale nie no on sie czesto myli nie tylko przy nazwiskach ...Ci z Canal + tez bardzo dobrze komentują ..zawsze mi sie wydaje ze oni są bracmi niewiem czemu , ale mi sie tak wydaje ..poprostu sa do siebie podobni ...Ale tak jak mowilem moim zdaniem Mateusz BOREk
Grabos
Jeśli chodzi o najlepszy komentarz to Borek. Szpaku rządzi!!! we wpadkach...
_kamil_
bez sprzecznie najlepszy jest Borek. Poza tym Basałaj rulezzz.... laugh.gif :wink:
baski18
Zaglosowalem na Szpaka bo jeszcze tego Borka nie slyszlalem smile.gif wiec nie mi to oceniać a Szpakowski jak Szpakowski nie ma meczu gdzie nie bedzie wpadki biggrin.gif i za to go lubie smile.gif
T-Mac
ile masz lat ze nie slyszales Mateusza Borka ??
kurcze przeciez komentowal mecze ligi mistrzow jak Polsat jeszcze mial prawa do nich
siano
i byl /dam glowe/ najebany z Koltoniem podczas finalu LM juve : Milan /pod koniec robili sobie polewke z kontuzjowanego Roque Junior'a/
T-Mac
Koltonia tu nie dawalem bo jego raczej do komentatorow nie mozna zaliczyc to raczej dziennikarz sportowy smile.gif ale zawsze jak komentowal mecz z borkiem mialem z koltuna polewke jego zajebisty SZCZAL NA BRAMKE
kemocik
Oczywiście Borek. Szpaq pier******* takie głupoty momentami, np podczas Euro2004 powiedział, "że wszystkie drużyny otrzymały kasety DVD" biggrin.gif smile.gif :shock:
A TVP w ogòle ma kiepskich komentatoròw podczas IO Ateny jeden gostek powiedział:
"
Long
Szpakowski mimo błędow jest dla mnie ciagle nr 1, jakos najnaturalniej przezywa mecz tongue.gif W srode po bramce Zurawskiego darlem morde ja, szwagier, darl morde i Szpak biggrin.gif i to mi sie podoba smile.gif Fajnie jak obok siedzi Mielcarski bo koles jest naprawde obiektywny i czasami nawet poprawi Darka smile.gif
baski18
He he ja mam 18 lat smile.gif wiec spokonie wiesz zadko ogladam tv smile.gif za duzo nauki mam i czesto wychodze na dwor biggrin.gif wiec prosze Cie nie rob mi takeij wisky :]
StraY
baski, też mam 18 i wiem kto to Borek od jakiś dobrych 5 lat :wink: więc się nie tłumacz na
Perconte
Darek Szpakowski - mimo że popełnią błedy jak dla mnie jest najlepszy.

Mateusz Borek - dla mnie jest bezstronny. W każdym meczu Realu przy każdym podaniu czy coś to tylko "fenomenalne zagranie..." itd
T-Mac
Cytat
He he ja mam 18 lat smile.gif wiec spokonie wiesz zadko ogladam tv smile.gif za duzo nauki mam i czesto wychodze na dwor biggrin.gif wiec prosze Cie nie rob mi takeij wisky :]

no ale w takim wieku ogladac mecze to calkiem normalne
michau000
moze już go słyszałeś, tylko nie kojarzysz :?:

wg mnie nie mamy jednego rewelacyjnego i najlepszego komentatora, więc na ròwni cenię sobie Szpakowskiego [za wspaniałą atmosferę], Borka [za profesjonalizm] i Jasinę [tak o laugh.gif ]. chętnie usłyszałbym Smokowskiego i Twarowskiego w jakimś poważnym meczu np. kadry, na razie słyszałem ich w akcji tylko w meczu charytatywnym, wiec nie moge sie wypowiadać.
siano
nie no, panowie
jasina to pajac, ktoory notorycznie przekreca nazwiska , np.
Radoju /Radoi/
Prilo /Pirlo/

i tym podobne, nie znosze gnoja wink.gif
T-Mac
Jasina to pomylka nie ma tego czegos co potrzebne komentatorowi cienki glosik oj cienki, a tak wogole jest za sztywny
michau000
też to zauawżam, ale nie wiem czemu, mimo wszystko lubie go sluchac smile.gif

zreszta, kazdy byle nie basalajza, co nam juz na szczescie nie grozi :wink:
Tom_my
Ziobra nie słyszałem ale z tego co wiem on jest zero wink.gif obecnie w Polsce nie ma extra komentatoròw ale najlepszy jest chyba Borek smile.gif
T-Mac
Ziobro wlasnie jest spoko ciekawy glos ma koles zazwyczaj komentuje lige hiszpanska
Pik
Cytat
Nie znam komentatorow C+,

Szpak=emeryt  :!:  :!:  :!:

rowzniez nie mam C+, ale bioraz pod uwage tvp i polsta sport to oczywscie Matek Borek rulezz
a tak apropo zaby ( szpakowski za jego wylupiaste oczy ) fakt, ma wpadki mozna nie raz sie dobrze posmiac, ale nie o tym, slyszeliscie komentatorow z tvn? dziecko lepiej kometnuje, widac na pierwszy rzut ucha biggrin.gif ze pierwszy raz ta stacja mecz transitowala ( wiselka - real )
StraY
to akurat nie był pierwszy mecz, kilka lat temu na TVN Wisła leciała już i Kalinowski( jak dobrze kojarze nazwiska) konentował, problemem jest reszta komentatoròw, a właściwie ich brak...
Pik
no tak, moze masz racje grunt ze nie umial komentowac :!:
reggy
Niestety od Borka nie ma obecnie lepszego, niesttey bo on zajebisty zbytnio nie jest, tez ma duzo wpadek i to jego subiektywne zdanie :/ no ale jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma laugh.gif ziomki z canalu daja rade, slucham ich czesto jakoze jestem szczesliwym posiadaczem cyfry+, a Szpaku to klasyka i jego lubie sluchac najbardziej (ze wzgledu na glos). Oceniam jednak fachowos smile.gif
Pablo_el
najlepszy duet Smokowski - Twarowski. Kto slyszal w akcji wie dlaczego biggrin.gif
musztra
wy się dobrze czujecie :?: :?: :?: Borek najlepszym komentatorem
ten ktòry nawija o kunszscie Realu a oni przegrywają w Leverkusen z Bayerem, a może waszym zdaniem najlepszy jest Redaktor naczelny Przeglądu sportowego : Kołtoń :?: :?: :?:
Zastanòwcie się................................................
W Polsce nie ma obecnie żadnego komentatora na poziomie,
telewizja to nie radio nie można wszystkiego opowiadać :!: :!: :!: :evil:
kemot
Musztra, temat to najlepszy polski komentator: czyli samo pytanie wymusze odpowiedz, mimo marnego poziomu jest nim(moje zdanie) Borek, chociaz gwiazdorzy strasznie, i wali bledy irytujace(te ktore wypisales)
gringo
Borek i Szpaku są najlepsi... Borek najlepszy, ale Szpaku tez jest dobry... moze sie myli, ale 100 razy wole jego niz Basałajze i Jasine i innych frajerczykow... Borek i Szpaku, no i jeszcze Szaranowicz, za czasow gdy komentował, był dosyc ciekawy, poprostu chłopaki robią to z pasją, zaciekawjąją !

A kto oglądał finał euro, pamięta jak szpaku komentował... Zna sie, a jak co 10 min włanczał sie basałaj, to sie oglądac nie chciało... Komentator jest wazny, bo chce sie oglądac bardziej mecz...
StraY
nie no gringo, w Polsce nie ma dobrego komentatora, a że Borek i Szpakowski są lepsi to nieznaczy, że dobrzy :wink:
kemot
Dokladnie to staralem sie napisac wink.gif
zbysiu82
Dla mnie jest najlepszy SZPAKOWSKI !!!
Kiedyś słyszałem komentatora w radiu to był koleś nie znam jego nazwiska ale pamiętam że utkwił mi w pamięci.

:arrow: Mecz do końca wysłuchałem !!!
Kusik
Zbysiu82 nie chodzi Ci o Zimocha??;] www.pzpn.pl tam do ściągniecia urywek z radia broendby-widzew i on komentuje... smile.gif
T-Mac
jak nie mialem kiedys Cyfry to kazda transmisje w radio sluchalem smile.gif
Zimoch tam wymiata
ftomekk
Borek jest w porzadku-dobrze sie go slucha.Szpak -jak sie nie ma co sie lubi...Totalna polewka dla mnie jest wtedy,gdy kolo komentatora siada Mr.GMOCH-nie trawie tego goscia :twisted:
Czy tylko ja rozumiem jego co trzecie slowo???
Gosc strasznie irytujacy,a jego opisu sytuacji podbramkowych to poprostu kpina :? :?
zbysiu82
No własnie Kusik o tego kolesia mi chodziło.
:arrow: Teraz go zapamiętam.
BartekRym
Najlepszy to jest niezapomniany Jan Ciszewski. Kto nie pamięta jego "Lato, wśrodku mamy dwòch zawodnikòw, Lato, Gadocha, Domarski... GOL! GOL! GOL! PROSZ
kucharz
dla mnie najlepsi sa Twarowski i Smokowski z C+ tongue.gif Sa swietni!!! Borek tez jest niezly ma charakterystyczny glos :wink:
lualua
A dla mnie to gites ekspertem jest Gmoch. Jake on jaja dawał na Euro!!!
Jak jest dobry mecz i do tego można sie nieźle pośmiać to dla mnie jest fajnie.
Cytat: " Tak, tak, Deco potrafi uderzyć, z 30, 40 i nawet więcej metròw" tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif
"Do mnie pan mòwi?"
"Karagunis - ja z niego zrobiłem piłkarza"
M@TI
Bezsprzecznie Borek!!!
Raffels
Borek najlepszy!!!Szpaku tuz za nim!!!!!!!!
kemot
dajcie spokoj, jak tak sobie nieraz poslucham to tylko kurwica strzela, szpaku ma alzheimera, borek jest najmadrzejszy na swiecie, kolton caly czas przeciaga jak jakis niedocof (eeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyy, i tak cala relacje) teraz skoki, ten idiota co komentuje(tvp1) to juz wogole wygrywa, opowiada jakies smieszne historie jakby to kogos obchodzilo, czesto co impreze te same i mysli ze jest niezly, polscy komentatorzy to poprostu zalamka (nie mam c+)
StraY
jak nie ma się tego co się lubi, to się lubi to co się ma, a jak się lubi to co się ma to ja nie mam pytań tongue.gif chociaż Borek nie jest najgorszy
Regz
szkoda że tu wcześniej nie zajrzałem, bo bym chętnie pojechał po borku smile.gif
ale widze że temat jest juz raczej wyczerpany...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.