Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polecam!!
board.issonline.pl > Inne > Muzyka
mc
Z serii "Wujek Maciej Poleca" dziś pozycja nr 1: Likeastone - "Likeastone"
płyta swego czasu była dołączona do Magazynu Hip-hop. Jeżeli komukolwiek Dj Krush oraz Dj Shadow cokolwiek mòwią to się nie zawiedzie. pozdrawiam.
Raffels
A ja trochę oftopicowo ;D ;D Szukam penego kawałku i nie znam ani wykonawcy ani tytułu (słyszałem kilka razy w radiu i nie zapamiętałem ;D). Gatunek - amerykański Hip-Hop i znak rozpoznawczy - w refrenie występuje motyw ze skrzypcami, bit jest dość ostry i dynamiczny. Jak by ktoś znał tytuł to byłbym BARDZO wdzięczny.
pozdro
ppatrykk
A ja trochę oftopicowo ;D  ;D  Szukam penego kawałku i nie znam ani wykonawcy ani tytułu (słyszałem kilka razy w radiu i nie zapamiętałem ;D). Gatunek - amerykański Hip-Hop i znak rozpoznawczy - w refrenie występuje motyw ze skrzypcami, bit jest dość ostry i dynamiczny. Jak by ktoś znał tytuł to byłbym BARDZO wdzięczny.
pozdro

chyba chodzi Ci o Chemical Brothers - Galvanize smile.gif to jedyna piosenka w ktorej slychac skrzypce tongue.gif heh
Regz
chyba chodzi Ci o Chemical Brothers - Galvanize smile.gif to jedyna piosenka w ktorej slychac skrzypce tongue.gif heh

Chemical Brothers chyba wiele wspòlnego z hip hopem nie ma wink.gif
lazy_bum

<OT> Chyba ma i to chyba dużo. </OT>
Regz

<OT> Chyba ma i to chyba dużo. </OT>

Ale to nie są chyba ci sami kolesie od "Hey girl, hey boy" :?: :!:
baski18
Chemical Brothers - teledysk bardzo zolty ze wzgledu na ich ubranie wlasnie w tym kolorze .. jezeli nie pomylilem hip-hopowcow smile.gif
Tomak
W Galvanize mają oni pomalowane gęby na biało i wbijają się na jakąś bibe w klubie .. no i na końcu zgarnia ich policja ;D

Pozdro 4 all , szczegòlnie for Adamcky smile.gif
Raffels
Ppatryk wielka dziękòwa dla ciebie !!!! Bardzo mi pomogłeś ;D ;D ;D ;D Gdyby nie ty to może by mnie tu już nie było....................................... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.