Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Transfery Piłkarskie Na Sezon 2006/2007
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
luis nazario de lima
Nie kazdy sciaga jakiegos patcha z aktualnymi skladami i nie kazdy chce dlugo na niego czekac, a zapewne kazdy z nas lubi poswiecic troche czasu na "register player", totez proponuje zamiescic tutaj wszystkie transfery przeprowadzone na przyszly sezon(2006/2007).

P.s. Mam prosbe nie piszcie zadnych komentarzy do transferow, ewentualnie pod nimi. Najlepiej w takiej formie:

Gudjonhsen- Chelsea IPB Image Barcelona

Aha no i piscie te transfery ktore zostaly przeprowadzone na 100%.
daunwid
Cannavarro- Juventus->Real Madryt
luis nazario de lima
To moze ja cos dodam:

Mé?té Abdoulaye
Z: Olympique Marsylia Do: Bolton Wanderers

Zuberbühler Pascal
Z: FC Basel Do: West Bromwich Albion

Landzaat Danny
Z: AZ Alkmaar Do: Wigan Athletic

Hamann Dietmar
Z: FC Liverpool Do: Manchester City

Goulon Herold
Z: Olympique Lyon Do: Middlesbrough FC

Cissé Djibril
Z: FC Liverpool Do: Olympique Marsylia

Hasselbaink Jimmy Floyd
Z: Middlesbrough FC Do: Charlton Athletic

Kirkland Chris
Z: FC Liverpool Do: Wigan Athletic

Hajto Tomasz
Z: Derby County FC Do: ŁKS Łódź

Spector Jonathan
Z: Manchester United Do: West Ham United

Cole Carlton
Z: Chelsea Londyn Do: West Ham United

Bellamy Craig
Z: Blackburn Rovers Do: FC Liverpool

Wright-Phillips Bradley
Z: Manchester City Do: Southampton FC

Fábio Aurélio
Z: Valencia CF Do: FC Liverpool

Roberts Jason
Z: Wigan Athletic Do: Blackburn Rovers

Cywka Tomasz
Z: Gwarek Zabrze Do: Wigan Athletic

Pires Robert
Z: Arsenal Londyn Do: CF Villareal

Zokora Didier
Z: St. Etienne Do: Tottenham Hotspur
daunwid
QUOTE(lucio @ Jul 19 2006, 12:20:01) [snapback]79019[/snapback]

???????????
Skąd bierzesz takie info??
Na dzień dzisiejszy to zawodnik juve.

To juz jest zqwodnik Realu, przechodzi na zasadzie wolnego transferu,gdyz mial klauzule odejscia jesli Juve spadnie do Serie B
szyma
Michael Ballack
Z Bayernu Monachium do Chelsea

Shevchenko
Z Milanu do Chelsea

misiek1899
Duff - Chelsea -> Tottenham

Makoun - Lille -> Lyon

Kallstrom - Rennes -> Lyon

Frei - Rennes -> B.Dortmund

Podolski - Koln -> Bayern Monachium

Berbatov - Leverkusen -> Tottenham

Krzynówek - Leverkusen -> Wolfsburg

Rosicky - B.Dortmund -> Arsenal Londyn

Madlung - Herta -> Wolfsburg

Dacourt - Roma -> Inter

Grosso - Palermo -> Inter

Suazo - Cagliari -> Milan

Bojinov - Fiorentina -> Juventus

Mutu - Juventus -> Fiorentina

Morientes - Liverpool -> Valencia

Nihat - Sociedad -> Villareal

Gabri - Barcelona -> Ajax

Haedo Valdez - Verder -> B.Dortmund

BiG
Koller - B.Dortmund>AS Monaco
Frank Ribery - O.Marsylia > O.Lyon
Maniche - Chelsea>Dynamo Moskwa
Costinha - D.Moskwa > A.Madryt
Pernia - Getafe>A.Madryt
dr_idea
QUOTE(daunwid @ Jul 19 2006, 14:35:23) [snapback]79023[/snapback]

To juz jest zqwodnik Realu, przechodzi na zasadzie wolnego transferu,gdyz mial klauzule odejscia jesli Juve spadnie do Serie B

Patrząc na Twoje posty stwierdzam jednoznacznie - dziecko, włącz se Cartoon Network! Nie chcę się wypowiadać na temat Twojego IQ, bo słów takich nawet Miodek nie słyszał.
lucio
QUOTE(B.I.G @ Jul 19 2006, 16:44:53) [snapback]79064[/snapback]

Koller - B.Dortmund>AS Monaco
Frank Ribery - O.Marsylia > O.Lyon
Maniche - Chelsea>Dynamo Moskwa
Costinha - D.Moskwa > A.Madryt
Pernia - Getafe>A.Madryt

Ribery ciągle siedzi w O.M
whan
Panowi, panowie nie nerwowo wink.gif
1.Register player? człowieku transfery robi sie najlepiej w pesfan editorze wink.gif

2.radze zaglądnąć tutaj (trzeba się chyba zarejestrować, ale warto):
http://www.wevolution.org/forum/viewtopic.php?t=1719
Jest to topic (aktuallizowany co pare dni) ze wszystkimi transferami w drużynach dostępncyh w PES5.
Wygląda to mniej więcej tak(całego nie wkleje bo by cała stronr zajęło):

Arsenal:
IN
Tomas Rosicky#7 (Dortmund)
Jeremie Aliadiere#30 (Wolverhampton Wanderers) (Loan return)
Justin Hoyte (Sunderland) (Loan return)
OUT
Robert Pires (Villarreal)
Dennis Bergkamp (Retired)
Sol Campbell (Free)

Aston Villa
IN
Mathieu Berson (Auxerre) (Loan return)
OUT
Ulises De la Cruz (Free)
James Milner (Newcastle) (Loan Return)

itd....

Mamy tam transfery tylko na 100% pewne!

3.Polecam .IPB Image
lucio
QUOTE(misiek1899 @ Jul 19 2006, 16:24:28) [snapback]79054[/snapback]

Duff - Chelsea -> Tottenham

Makoun - Lille -> Lyon

Kallstrom - Rennes -> Lyon

Frei - Rennes -> B.Dortmund

Podolski - Koln -> Bayern Monachium

Berbatov - Leverkusen -> Tottenham

Krzynówek - Leverkusen -> Wolfsburg

Rosicky - B.Dortmund -> Arsenal Londyn

Madlung - Herta -> Wolfsburg

Dacourt - Roma -> Inter

Grosso - Palermo -> Inter

Suazo - Cagliari -> Milan

Bojinov - Fiorentina -> Juventus

Mutu - Juventus -> Fiorentina

Morientes - Liverpool -> Valencia

Nihat - Sociedad -> Villareal

Gabri - Barcelona -> Ajax

Haedo Valdez - Verder -> B.Dortmund

D.Duff na dzień dzisiejszy siedzi w Chlsea.

daunwid
QUOTE(dr_idea @ Jul 19 2006, 14:57:58) [snapback]79072[/snapback]

Patrząc na Twoje posty stwierdzam jednoznacznie - dziecko, włącz se Cartoon Network! Nie chcę się wypowiadać na temat Twojego IQ, bo słów takich nawet Miodek nie słyszał.

Nie bede ci ublizał tak jak ty mi bo nie jestem na tak niskim poziomie intelektualnym jak ty, wiec wejdz sobie na oficjalna strone Realu Madryt i zobacz sobie, ze jest tam informacja o transferze Cannavarro do Realu Madryt, przyznaje ze o tej klauzuli odejscia były sprzecze informacje, ale niezmiania to faktu ze transfer jest pewny!!
Overmars
tak masz racje cannavaro przeszedł w pełni do realu madryt smile.gif
ruriesto
Emerson>>Real Madryt (i tak cwoki nic nie osiągną)
Zambrotta>>Barcelona
Thuram>>Barcelona
_DEVIL_
ruriesto tobie tez proponuje Cartoon .. wink.gif
Crawler
Devil ! Tak napisali na Onecie ! biggrin.gif
Sorry za Offtopic ale aktualke można robic chyba najlepiej pod koniec okna transferowego. Jak już prawie wszystko będzie wiadomo .
luis nazario de lima
[quote name='whan' date='Jul 19 2006, 19:09:31' post='79187']

1.Register player? człowieku transfery robi sie najlepiej w pesfan editorze wink.gif

To moze dla ciebie bo nie dla mnie...czlowieku wyobraz sobie ze ja wole tak i co?
had2
QUOTE(dr_idea @ Jul 19 2006, 16:57:58) [snapback]79072[/snapback]

sam ze włącz cartoon network bo kolega miał racje Cannavaro gra Realowi na 100%
screem
czy mi sie wydaje cz tu sa dzieci ?
maciek_ssi
Spokojnie, bez bluzgów, bo na serio rozpoczniemy sezon transferowy. ;-)
JuveR
QUOTE(had2 @ Jul 20 2006, 13:23:59) [snapback]79356[/snapback]

sam ze włącz cartoon network bo kolega miał racje Cannavaro gra Realowi na 100%

Dodam jeszcze że odszedł też Emerson. Tylko że odeszli za 20mln a nie tak jak to ktoś napisał za darmo.

Zacytuję słowa z którymi w pełni się zgadzam:

Najgorsze jest to , że teraz i oni staną się ekskluzywnymi małpami w cyrku objazdowym o nazwie Real Madryt. Gorzej już skończyć nie można.

Tylko czekam kto następny odejdzie. sad.gif Szlag mnie trafi mad.gif
saper
QUOTE(rafal-duzy @ Jul 21 2006, 09:58:54) [snapback]79468[/snapback]

Vieira i Camoranesi do MU :-P

20/07/2006 Gary Breen (Ire) CD Un-attached Wolverhampton Wanderers (Eng) Free 06/2008
20/07/2006 Lilian Thuram (Fra) CD Juventus (Ita) Barcelona (Spa) Ł3.42m 06/2008
20/07/2006 Anthony Grant (Eng) MF Chelsea (Eng) Wycombe Wanderers (Eng) Loan 06/2007
20/07/2006 Gianluca Zambrotta (Ita) MF Juventus (Ita) Barcelona (Spa) Ł9.57m 06/2010
20/07/2006 Bernardo Corradi (Ita) ST Valencia (Spa) Manchester City (Eng) Undisc. 06/2009
20/07/2006 Barry Hayles (Eng) ST Millwall (Eng) Plymouth Argyle (Eng) Ł100k 06/2008

Z wczoraj transfery

Pozdrawiam,
saper
Overmars
Tez tak mówie laugh.gif
do screem
lucio
D.Duff
Chelsea>Newcastle
had2
QUOTE(rafal-duzy @ Jul 21 2006, 07:58:54) [snapback]79468[/snapback]

Dodam jeszcze że odszedł też Emerson. Tylko że odeszli za 20mln a nie tak jak to ktoś napisał za darmo.

Zacytuję słowa z którymi w pełni się zgadzam:

Najgorsze jest to , że teraz i oni staną się ekskluzywnymi małpami w cyrku objazdowym o nazwie Real Madryt. Gorzej już skończyć nie można.

Widzę że lubisz Juve to składam ci kondolencje bo szkoda mi tych piłkarzy co do realu przeszli!
dawdi17
Roberto Soldado Real Madrid/Real Madrid Castilla => Osasuna Pampeluna (roczne wypożyczenie)
Marco Bresciano Parma => Palermo
BoBaN
Sprawa Soldado nie jest jeszcze oficjalna, Roberto dopiero jutro opuszcza zgrupowanie i jedzie ustalić sprawy dotyczące gry w Pampelunie.
dawdi17
To chyba jasne, że w obecnej sytuacji Soldado nie pogra w Realu... Pampeluna w eliminacjach Champions League, Real zgodził się na wypożyczenie więc nie widze problemu, ale wiadomo... od czego jest opcja edit biggrin.gif
BoBaN
Nic jeszcze nie jest pewne, po 1 Fabio Capello powiedział ze da szanse i ze bedzie liczył na graczy Castilli. Po 2 nie jest pewne czy przejdzie do Realu Holender Van Nisterloy wiec narazie wszystko jest niepewne. Trzeba poczekać na oficjalny komunikat.
dawdi17
Nie zrozum mnie źle, bardzo chciałbym widzieć Soldado w Realu, widziałem co ten chłopak potrafi wielokrotnie, ale zauważ, że w składzie już są Raul, Ronaldo i Portillo, są napewno lepsi od Soldado (przynajmniej teoretycznie), przedwczoraj Capello na napastnia ustawił również Baptistę i Cassano. Soldado nie wykorzystał 3 baaardzo dogonych sytuacji, z pewnością ma świadomość, że jeśli chce zagrać w Primera Division będzie musiał opuścić klub po to by móc się rozwijać. Niestety do Castilli nie chce wrócić, a w Pampelunie mniejsza konkurencja: Milosević już pomalutku myśli o zakończeniu kariery, a Webo opuści początek sezonu z powodu zachorowania na malarię w rodzinnym kraju biggrin.gif. Soldado mając również na uwadze europejskie puchary (jeśli nie CL to chociaż Puchar Uefa) z pewnością rozsądnie by postąpił odchodząc na jeden sezon do Osasuny. Większość klubów Primera Division chciałoby go mieć na stałe w tym Valencia (rodzinne miasto Soldado) i Deportivo la Coruna. Oby tylko nie stało się to co z Eto'o unsure.gif
BoBaN
Dlatego właśnie Soldado powinien zostać, a Cassano powinien spierd**** bo juz nie potrafi grać. Sam Capello powiedział ze to juz nie jest ten Cassano z czasów Romy. to co on jeszcze robi w Realu?
Wg mnie transfery jakie powinny jeszcze tego lata odbyc sie w Realu to napewno kupno takich zawodników jak:
GAGO
CESC
QUARESMA (jesli nie sciągnąd C. Ronaldo)
ROBBEN
ROMAN

Jednak pewnie nie dojdzie do zadnego z tych transferów i kupią jakies gwiazdy które nic nie pokazą.
dawdi17
Ok nie róbmy offtopa biggrin.gif Zapraszam na gg 6966654 to sobie możemy podyskutować biggrin.gif
pacek09
Portillo - Real Madrid => Monaco (wypożyczenie) na 90 % wink.gif
NipponJapanBoy
Cartoon Network ?...heh...a Real i tak jest i bedzie 'cyrkiem objazdowym' a kazdy kto tam pojdzie skonczy jak cala reszta tych lebieg...
lucio
QUOTE(Danioo7 @ Jul 23 2006, 11:38:22) [snapback]79831[/snapback]

Cartoon Network ?...heh...a Real i tak jest i bedzie 'cyrkiem objazdowym' a kazdy kto tam pojdzie skonczy jak cala reszta tych lebieg...

Wszystkim przypominam że to nie jest temat "Transfery Realu Madryt"- wiec sie wstrzymajcie.
Szeryf
Wszystkie potrzebne informacje tutaj
http://www.footballtransfers.info/
lub tutaj
http://www.footballtransfers.net/
luis nazario de lima
Transfery wybranych piłkarskich potentatów

FC Barcelona
Przybyli: Zambrotta, Thuram, Gudjohnsen
Odeszli: Maxi Lopez (Mallorca), Larsson (Helsinborg), Gabri (Ajax)
Przybędą?: Vieira, Miguel, Chivu, Neill, Lampard
Odejdą?: Saviola (Arsenal)

Real Madryt
Przybyli: Cannavaro, Emerson
Odeszli: Soldado (Ossasuna), Zidane (koniec kariery)
Przybędą?: Toni, Ribery, Vieira, Diarra, Chivu, Robben, Heinze, van Nistelrooy, C. Ronaldo, Pirlo, Kaka, Fabregas, Joaquin, Xabi Alonso, Abidal
Odejdą?: Roberto Carlos (Chelsea), Guti (Arsenal), Portillo (Hearts), Ronaldo (Inter), Gravesen (Celtic), Woodgate (M'boro)

Chelsea Londyn
Przybyli: Szewczenko, Ballack, Hilario, S. Kalou, Obi Mikel, Sahar
Odeszli: Duff (Newcastle), Gudjohnsen (Barcelona), Jarosik (Celtic), Johnson (Portsmouth), Del Horno (Valencia)
Przybędą?: A. Cole, Kaka, Torres, Tevez, Sabrosa, Nesta, Lahm, Fernandes, Stepanov, R. Carlos, Morrison, Richards
Odejdą?: Hugh (M'boro), Geremi (Galatasaray), Lampard (Barcelona), Robben (Real), Wright-Philips (Newcastele)

Arsenal
Przybyli: Rosicky
Odeszli: Campbell (wolny), Pires (Villareal)
Przybędą?: Carrick, Buffon, Davies, Yaya Toure, Semioli, Saviola, Giti, Appiah, Chihi, Kuyt, Vieira
Odejdą?: A. Cole (Chelsea), Lauren (Sevilla), Bendtner (Rangers), Fabregas (Real), Walcott (WBA)

Manchester United
Przybyli: Eikrem
Odeszli: Fortune (wolny), Howard (Everton)
Przybędą?: Kuszczak, Diarra, Sabrosa, Petit, Kaliniczenko, Senna, Guti, Carrick, Defoe, Duscher, Gattuso, Hergreaves, Klose, Riquelme, Torres
Odejdą?: C. Ronaldo (Real), van Nistelrooy (Real, Inter, Mialn, Bayern), Heinze (Real), Rossi (WBA), Solskjaer (Brondby)
Mortin
na co sie tyle produkowac, skoro mozna wejsc na strone www.transfery.info i wszystko jasne
konsej15
QUOTE(Mortin @ Jul 24 2006, 17:23:44) [snapback]80143[/snapback]

na co sie tyle produkowac, skoro mozna wejsc na strone www.transfery.info i wszystko jasne

lub na strone www.transfermarkt.de biggrin.gif
Norbi-73
nie wiem jaki jest sens wypisywania wszystkich transferow? huh.gif skoro wystarczy wejsc w www.transfery.info
i macie najswiezsze informacje! cool.gif
Mortin
@up
nie wiem jaki jest sens pisania tego postu, skoro post wczesniej napisalem to samo huh.gif
had2
QUOTE(Norbi-73 @ Aug 5 2006, 17:11:01) [snapback]82804[/snapback]

nie wiem jaki jest sens wypisywania wszystkich transferow? huh.gif skoro wystarczy wejsc w www.transfery.info
i macie najswiezsze informacje! cool.gif

no właśnie to prawda ale wiecie każdy temat dobry żeby ponabijać!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.