Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zrobię Of Z Aktualnymi Transferami
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Other Edit
pepe
Bede aktualizowal OFa do powerpatcha co jakies 2 tyg do konca okna transferowego:D i wstawial tutaj dajcie mi tylko strony z ktorych moge wziasc najnowsze transfery cool.gif
pkar
QUOTE(pepe @ Jul 19 2006, 09:35:22) [snapback]78927[/snapback]

Bede aktualizowal OFa do powerpatcha co jakies 2 tyg do konca okna transferowego:D i wstawial tutaj dajcie mi tylko strony z ktorych moge wziasc najnowsze transfery cool.gif

www.transfery.info
pepe
Hehe...rzeczywiscie, kiedys tam wchodzilem, Dzieki wielkie - sam nie szukalem bo mi net strasznie wolno chodzi i mi szkoda czasu na to cool.gif

Dobra, zrobilem OF narazie z najwazniejszymi transferami ligi ang, hiszp i wloskiej:

http://files.to/get/138866/7023/KONAMI-WIN32PES5OPT

To było tylko tak na próbę cool.gif teraz zrobiłem już porządnego - ponad 30 transferów lig: Hiszpańskiej, Francuskiej, Angielskiej, Holenderskiej, Włoskiej i innych klubów biggrin.gif

Enjoy:
Option File by PePe v.2

Komentujcie coś;)
NipponJapanBoy
Kolego a planujesz po zakonczeniu okna transferowego wypuszczenie jakiegos aktualnego OF ?...licze na Ciebie...jak i cala reszta forum... wink.gif
pepe
Spoko, będę robił na bierząco żeby mi się nie nazbierała cała kupa wink.gif
zyga
Tylko czy bedzie mi to dzialac pod czysta gre ?
pepe
Z tym może być problem...wiele jest zmienione w OFie z PowerPatcha ale zawsze mozesz sprobowac - zrób kopie starego OF i wklej ten, a jak bedzie zle to znowu mozesz przywrocic starego cool.gif Albo sobie zainstaluj PP tongue.gif

Kolejny Update: Zmieniłem nazwy klubów (bo były złe w tym OFie) na poprawne, dodałem transfery Zambrotty i Thurama do Barcy oraz Vieira'y do Interu biggrin.gif

O to on:
Option File by PePe v.3

Komentujcie coś rolleyes.gif

Przpraszam wszystkich ale wyjezdzam na 2 tygodnie wiec nie bede w tym czasie aktualizowal OFa ale jak tylko wrcoe to biore sie do roboty. Dlatego prosze modow aby nie zamykali tematu i prosze o cierpliwosc biggrin.gif Wstepnie mowie ze nowy OF bedzie jakies 2-3 dni po moim powrocie czyli ok 15 sierpnia cool.gif

Pozdrawiam wszystkich!!!
alpha_wolf
Łap, to jest adres wątku na forum wevolution.org - masz tam wszystkie transfery jeden po drugim rozpisane. Wydaje mi się, że nawet co jakiś czas aktualizują pierwszego posta, żeby nie trzeba było szukać, ale wątek leci szybciej biggrin.gif
http://wevolution.org/forum/viewtopic.php?t=1719&start=0
hetfield88
HEJ MI BY SIE PRZYDAL TAKI OF ALE DO WE9 LIVEWARE EVOLUTION!
NIE MOGE SOBIE PODMIENIC ZA TEGO Z PES5 BO MI TWARZE SIE PSUJĄ I STROJE smile.gif SAM NIE MAM CZASU NIESTETY TYCH WSZYSTKICH TRANSFEROW ROBIC smile.gif ODP KTOS
Crawler
Mam pytanie - robisz to na pachu PowerPatch? I w jakimś edytorze czy w grze? Jak w edytorze to jakim.
Ok widzę że robisz to na PP a ja mam Orange Ekstraklasa tongue.gif Chyba ją wywale biggrin.gif
kostek
Ok widzę że robisz to na PP a ja mam Orange Ekstraklasa tongue.gif Chyba ją wywale biggrin.gif

Toć to mozna miec na dysku i Orange Ekstraklase i PP....
Simon
a to jest na wersji 2.6 czy jakiejs starszej?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.