Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Turniejek Rodzinny(postawienie Servera)
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Archiwum
daunwid
Siemka,tak sie sklada ze mieszkam na ulicy gdzie wszyscy maja neta i we2002, czasem pykamy sobie na roznych serwerach ale kiedy sa przepełnione to (beppp).Wiec padł pomysł aby postawić własny.I tutaj mam pytanie.Serwer jest wprawdzie postawiony(na moim kompie i IP), lecz nie był jescze testowany:

Czy zeby człowiek A podlaczyl sie do mego servera aby sobie pograc lub poderwać jakiegoś chłopca, ja musze miec wlaczonego kompa z kailera i byc na wlasnym serwerze?czy poprostu wale na serwer, wypadam i on dalej jest czynny?

Pewnie wielu z was zaraz mnie opierdoli ze nie na temat tutaj gadam

Troche na temat bo chcialbym organizowac jakies skromne turnieje w we2002 ale musze znac odp. na wyzej wymienione pytania, pozdrawiam
pawel_szulc
zeby ktos gral musisz miec uruchomiony program = komputer musi byc wlaczony. Na serwerze Ty oczywiscie nie musisz przesiadywac :]
Rafael.
na server trzeba miec nie zlego sprzeta i good lacze smile.gif

stawiasz serva komp chodzi caly czas i juz smile.gif

pozdro
snake
Ściągasz to: http://www.kaillera.com/files/kaillerasrv-0.86-win32.zip
Uruchamiasz, i możecie grać, wchodzicie na IP komputera + port :27888
Na 2 osoby wystarczy nawet łącze 128, na więcej potrzebne jest minimum 256/256 [4] itd.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.