Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Zawodnik Zemdlał
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
qba8
Wczoraj grałem z kuzynem w PES5 i podczas meczu jeden z zawodników ZEMDLAŁ! Po prostu najpierw upadł na kolana, próbował wstać i wtedy padł na ziemię biggrin.gif Nie było żadnego faulu ani nic... później jak przy kontuzji znieśli go na noszach. Mi przydarzyło sie to pierwszy raz i na pewno nie mógł to być błąd gry. Czy Wam też przydarzyło się takie coś? biggrin.gif
maciek_ssi
Tak. Nie jest to żaden błąd w grze. smile.gif
saper
Mi się nic takiego nie przytrafiło...

Może nie zemdlał, tylko był kontuzjowany wcześniej i nie mógł dalej grać i padł ; )

Pozdrawiam,
saper
qba8
Na pewno nie był wcześniej kontuzjowany ani faulowany. Zmęczony też raczej nie bo było koło 20 minuty
rapen
tez to mialem:) a dokladni Recobą. upadl na kolana i kontuzj...biggrin.gif ale zonka mialem totalnego
Węgluś
też tak chce!!
Oran
Jakimś filmikiem, albo eSeSem ktoś dysponuje? smile.gif
grzesio1712
ja grałem ostatnio meczyk realem madryt nie pamietam z kim. Była taka sutyacja spokojnie rozgrywam sobie piłke i nagle pojawił sie wykrzyknik, wiec ja "Replay", aby zobaczyć co się stało. Best upadł na kolana, kiedy próbował wstać (wyglądało jakby sie o coś zaczepił, ale w poblizu nikogo nie było) upadł i zaczął zwijać sie z bólu.
KOdz@K
Miałęm juz to kilka razu ze zawodnik pada jakby nigdy nic tongue.gif
CJ-2005
ja tez tak miałem grałem sobie z kumplem i tu nagle Maniche pada na kolana a potem na upadł na ziemie
sadziu90
QUOTE(rapen @ Jul 17 2006, 16:10:22) [snapback]78627[/snapback]

tez to mialem:) a dokladni Recobą. upadl na kolana i kontuzj...biggrin.gif ale zonka mialem totalnego

Recobą powiadasz?? Chyba wiem dlaczego zawodnicy mdleją - gram Interem już 2 lata i zauważyłem, że Recoba ma bardzo słabą wytrzymałość i szybko się męczy (Stamina - w edit mode można zerknąć). Recoba podczas meczu badzo szybko się męczy i po pierwzej połowie jest już do zdjęcia. Najlepiej widać to na pasku pod nazwiskiem piłkarza. Osobiście kilka razy miałem ikonę wykrzyknika na ekranie. Nie wiedziałem o co chodzi i wybiłem piłkę - zawodnik został zniesiony na noszach...

Byćmoże Wasi zawodnicy też mają słabą wytrzymałość i z tego powodu mdleją biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.