Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Patch Do We2002 Full Wersji
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Edycja
anbo
Siema

Mam takie pytanie czy jest taki patch który by zmieniał w we składy i nazwy tj.:

1.w master lidze na prawdziwe(nazwy drużyn)
2.nowsze składy np ronaldinho w barcie

Troche mnie to wkurza że w patchah jest tak że jak poprawia składy drużyn klubowych to wywala większość drużyna narodowych wylatuje.I to niestety działa na odwrót.Tak więc bardzo proszęo pomoc o jakiegoś linka będe bardzo ale to naprawde bardzo wdzięczny.

PS. MAM PEŁNĄ WERSJĘ WE2002
lucio
No taki patch jest - problem w tym że na full wersji nie bedzie on działał, więc jedynym wyjsciem jest sciągnięcie patcha wraz z romem Snake'a, wypalenie go na płycie i możesz sobie huknąć na psx.
anbo
Dobrze mówić ale wypaliłem już 6płyt cd i nic w różnych konfiguracjach. Może pomógłby ktoś nagrać roma z patchem na cd żeby działało na PSX
lucio
Moje gg - 2100414 - tak bedzie najlepiej sie dogadaćsmile.gif
anbo
Dobra z tym sobie już poradziłem teraz nie wiem jak zmienić język na angielski z tych je****ch krzaczków
snake
Nie zmienisz bo ta gra jest po japońsku.
Są patche dla pełnej wersji, bo chyba taką posiadasz.
klik
anbo
QUOTE(snake @ Jul 16 2006, 18:30:47) [snapback]78458[/snapback]

Nie zmienisz bo ta gra jest po japońsku.
Są patche dla pełnej wersji, bo chyba taką posiadasz.
klik

Dobra ok patcha już mam i jest kolejny problem bo niewiem który plik spaczować żeby działał patch
snake
Na forum albo w jakimś pliku typu readme na pewno jest napisane co i jak zrobić.
anbo
Nie moge tego znaleźź weś mi napisz prośba rolleyes.gif
snake
Ale ja nie wiem co i jak, a szukać za Ciebie nie będę.
maciek_ssi
Niestety, ale patche z tamtej strony są przeważnie w języku hiszpańskim. Natomiast drugim problemem jest fakt, iż na świecie krąży kilka wersji obrazu WE2002 (rozmiar).
anbo
Mniejsza z tym że to jest po hiszpańsku bardziej sie cczłowiek pokapuje niż po japońsku. Ja mam pełną wersję z tego tematu co snake dał link do torrenta http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=3409&hl=WE2002
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.