takich spraw na gg zalatwiac z gosciem z ktorym grales??
sorry, ale smiesznie to brzmi; jak grasz w rankingu, to jest normalka chyba nie ? by potwierdzic czy dodac po meczu zaraz O_o wiec po co mam kogos za raczke ciagnac ...
to tez w sumie nie problem i grac mozna. Wystarczy np poprosic przed meczem przeciwnika zeby mecz dodal bo tobie ktos konto blokuje itp.
no tego nie wiedzialem, ze potwierdzac czyjs moge zawsze, nawet jak ktos nie potwierdzi mojego O_O dzieki
ewentualnie mozna wynik troche pozniej dodac...
to nie dla mnie, bo sie balagan zrobi ... a potem bedzie wypominanie <.<
pzreciez to tylko gra. ja rozumiem, ze to jest ranking, jest regulamin i wogole ale przeciez zeby to wszystko dobrze funkcjonowalo potrzeba troche dobrej woli i pomyslunku ze strony uczestnikow, a takie zalatwianie wszystkich, nawet najdrobniejszych, problemow poprzez forum wcale nie pomaga...
powiedz to gosciom, co nie potwierdzaja/nie dodaja wyniku po meczu i skoro takie upomnienia maja nic nie pomoc, to nie wiem co moze ...
pozdro rowniez
edit:
jeszcze mi sie nigdy nie zdazylo, zeby koles ktory ze mna wygral o tym zapomnial (czesto to goscie zdaza dodac wynik przede mna nawet) a jak ja wygram ... to juz roznie bywa
wynik potwierdzony przed chwila, temat zamkniety (mam nadzieje takowych wiecej nie pisac)