Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Brak Potwierdzenia Wyniku ...
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
p4Rn
screen po meczowy (to razem czy osobno sie pisze O_o) znajduje sie : tutaj widac nawet godzine, kiedy sie mecz skonczyl a wiec pare juz minelo a potwierdzenia brak :| szkoda, ze nie bral pod uwage, ze blokuje mnie w ten sposob :| dlatego proponuje, aby w regulaminie dopisac, by dodanie wyniku i potwierdzenie nastepowalo pare minut po meczu a nie kiedy sie chce >_< mecz byl ciezki i wyrownany, choc wynik na to nie wskazuje i tym bardziej chcialbym juz go miec w statsach
snok3r
w sumie nic mi do tego ale czy nie mozesz takich spraw na gg zalatwiac z gosciem z ktorym grales??
wpisales wynik --> czekasz na potwierdzenie. potwierdzenie powinno nastapic po gora kilku min ale jak nie to nie jest to przeciez wielki problem. najpierw piszesz do goscia na gg. nie odpisuje/nie ma go to tez w sumie nie problem i grac mozna. Wystarczy np poprosic przed meczem przeciwnika zeby mecz dodal bo tobie ktos konto blokuje itp.ewentualnie mozna wynik troche pozniej dodac... pzreciez to tylko gra. ja rozumiem, ze to jest ranking, jest regulamin i wogole ale przeciez zeby to wszystko dobrze funkcjonowalo potrzeba troche dobrej woli i pomyslunku ze strony uczestnikow, a takie zalatwianie wszystkich, nawet najdrobniejszych, problemow poprzez forum wcale nie pomaga...
pozdro
p4Rn

takich spraw na gg zalatwiac z gosciem z ktorym grales??
sorry, ale smiesznie to brzmi; jak grasz w rankingu, to jest normalka chyba nie ? by potwierdzic czy dodac po meczu zaraz O_o wiec po co mam kogos za raczke ciagnac ...

to tez w sumie nie problem i grac mozna. Wystarczy np poprosic przed meczem przeciwnika zeby mecz dodal bo tobie ktos konto blokuje itp.
no tego nie wiedzialem, ze potwierdzac czyjs moge zawsze, nawet jak ktos nie potwierdzi mojego O_O dzieki

ewentualnie mozna wynik troche pozniej dodac...
to nie dla mnie, bo sie balagan zrobi ... a potem bedzie wypominanie <.<

pzreciez to tylko gra. ja rozumiem, ze to jest ranking, jest regulamin i wogole ale przeciez zeby to wszystko dobrze funkcjonowalo potrzeba troche dobrej woli i pomyslunku ze strony uczestnikow, a takie zalatwianie wszystkich, nawet najdrobniejszych, problemow poprzez forum wcale nie pomaga...
powiedz to gosciom, co nie potwierdzaja/nie dodaja wyniku po meczu i skoro takie upomnienia maja nic nie pomoc, to nie wiem co moze ...
pozdro rowniez
edit:
jeszcze mi sie nigdy nie zdazylo, zeby koles ktory ze mna wygral o tym zapomnial (czesto to goscie zdaza dodac wynik przede mna nawet) a jak ja wygram ... to juz roznie bywa
wynik potwierdzony przed chwila, temat zamkniety (mam nadzieje takowych wiecej nie pisac)
snok3r
QUOTE(p4Rn @ Jul 14 2006, 20:42:53) [snapback]78122[/snapback]

sorry, ale smiesznie to brzmi; jak grasz w rankingu, to jest normalka chyba nie ? by potwierdzic czy dodac po meczu zaraz O_o wiec po co mam kogos za raczke ciagnac ...

rzeczywiscie...lepiej adminowi dupe pozawracac niz samemu swoje sprawy zalatwic...

powiedz to gosciom, co nie potwierdzaja/nie dodaja wyniku po meczu i skoro takie upomnienia maja nic nie pomoc, to nie wiem co moze ...

chodzi mi o to ze nie poprawia dzialania rankingu a nie ze Ci nikt tu nie pomoze

jeszcze mi sie nigdy nie zdazylo, zeby koles ktory ze mna wygral o tym zapomnial (czesto to goscie zdaza dodac wynik przede mna nawet) a jak ja wygram ... to juz roznie bywa

mi tez nie ale pelno na swiecie cwaniakow...
p4Rn

rzeczywiscie...lepiej adminowi dupe pozawracac niz samemu swoje sprawy zalatwic...
czy ja sie wogole zwrocilem do admina, zeby cos z tym fantem zrobil ? o_O i moje sprawy to nie byly juz, bo swoje zrobilem ...

chodzi mi o to ze nie poprawia dzialania rankingu a nie ze Ci nikt tu nie pomoze
ranking dziala ok, jak sie przestrzega regulaminu ;]
pawel_szulc
snok3r jak zwykle wtracil sie do tematu przeciez temat bez jego postu to temat stracony. p4rn masz jakikolwiek dowod ze grales z prawdziwym jaropem (konkretnie chodzi mi o rozmowe via gg przed meczem) ?
whan
1. Spokój!
2. p4Rn - kolejna taka sprawa w twoim wydaniu, zaczyna mnie to irytować: słuchaj!
-jesteś na servie i chcesz z kimś zagrać to poproś go o potwierdzenie na gg tuż przed meczem.
-po meczu jeśli rywal nie wpisuje, zrób to ty!
-
jeśli taki deliwkent nie chce potwierdzić wyniku a masz z nim rozmowę na gg piszesz do któregoś z
adminów a on wynik potwierdza (a rywal dostaje otrzeżenie tudzież jeśli się to powtarza w jego wykonaniu
bana).Zaznaczam, że to nie potwierdzanie to nie może być 3 min wink.gif
3. snok3r ma racje. Najpierw spr rozwiązać sprawę sam a jeśli to nie pomaga zgłoś się do nas.
4. Dość!
snok3r
QUOTE(pawel_szulc @ Jul 14 2006, 23:27:40) [snapback]78156[/snapback]

snok3r jak zwykle wtracil sie do tematu przeciez temat bez jego postu to temat stracony

jakos to tak lecialo chyba "widzisz zdzblo w mym oku, a nie widzisz belki w swoim".ej czlowieku wez sie zastanow co mowisz...z tego co widze to ty ostatnio wpieprzasz sie w kazdy temat o rankingu i reklamacjach(wez sobie aktywnosc na forum porownaj), pieprzysz o logach z gg i, bawiac sie w admina, rzucasz hasla w stylu "temat zamkniety"...specjalista nie jestem ale mi to na jakis maly kompleks wyglada...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.