Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Tony Hawk Pro Skater2
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
Igor
Gram ostatnio w tonego hawk'a 2 i jest tam taka misja w poziomie california i brzmi ona :
"Tailslide venice ledge"
Więc nie mogę jej przejść z jednego powodu nie wiem co trzeba zrobić. Próbowałem słownika ale jakieś głupoty mi wychodzą . Prosze więc o pomoc
Rivaldinho
A więc masz w tej planszy Gap o nazwie Venice Ledge, musisz tylko go zgrindowac( Tailslide to było chyba <-- triangle.gif ), powodzenia.
Igor
Ale nie wiem gdzie jest to venice ledge więc proszę cie opisz mi jakoś gdzie to jest lub wrzuć jakiegoś screena.
Mam jeszcze jeden problem w poziomie Filadelfia jest zadanie
"Bluntslide the awning"
Tak samo prosze o pomoc w przejściu bo tylko te 2. zadania mi zostały.
Rivaldinho
Bluntslide the awning, to musisz poprostu wykonać na takim czymś podobnym do dachu grind ( doł doł triangle.gif ). Dokładnie Ci nie powiem gdzie to jest bo poprostu nie pamietam.
Igor
Takie niebieskie coś
Ale co z tym Tailslide venice ledge wydaje mi sie ze to chodzi o jakies ławki ale nie wiem gdzie one sa wiec prosze o pomoc
z gory dzieki
Rivaldinho
Napisz na prv albo gadu gadu.
4607765
Igor
Pisze do ciebie na GG i na prv ale nie odpowiadasz wiec powiedz mi tutaj gdzie jest venice ledge i jak zrobic bluntslide bo jak robi dół dół triangle.gif to mi nie wychodzi
Maesky
Venice ledge - zdobycie tego gapa(o ile pamiętam, grałem w to x lat temu), polega na trzaśnięciu wskazanego grinda na ławce i przeskoczeniu na następną ławkę wykonując na drugiej ławce ten sam trick.
Popróbuj to na wszystkich ławkach w Venice a na pewno znajdziesz...Jak znajdę tą grę (chętnie bym sobie pograł) to napiszę co i jak (o ile znajdę tę grę)
Igor
Dzięki ale ja własnie nie moge znalezc tych lawek
dzenda_dzenda
QUOTE(Igor @ Jul 18 2006, 15:10:21) [snapback]78824[/snapback]

Pisze do ciebie na GG i na prv ale nie odpowiadasz wiec powiedz mi tutaj gdzie jest venice ledge i jak zrobic bluntslide bo jak robi dół dół triangle.gif to mi nie wychodzi

...jeśli nie masz takiego triku jak bluntslide ustawionego dla swojego zawodnika to ni *uja nie zrobisz go nawet targając analogami we wszystkie strony i wciskając wszystkie przyciski na raz. Musisz mieć ten trik żeby go móc robić...proste dry.gif
Tomak
A więc tak:

Tailslide Venice Ledge - Od momentu, w którym startujesz kieruj się w lewo do końca planszy, zjedź w dół, tam gdzie leżał pierwszy żul. Wyskocz z rampy i przeskocz nad murem. Gdzieś w tych okolicach znajduje się taki wielki murek, na którym widnieje grafitti ' Venice Ledge'. Wystarczy to 'Stajlslajdować' ;]

Bluntslide The Awning - Wiesz gdzie znajduje się taka duża fontanna, którą trzeba było zakręcić ? ;p W jej pobliżu jest niebieski daszek i dwie małe rampy. Wybijając się z nich lądujesz na daszku i wklepujesz
Dół Dół + Grind.

Tyle, pozdrawiam rolleyes.gif
Igor
Dziek popóbuje troche jak mi sie uda to odpowiem
snake
Igor dostaje bana za ciągłe zmienianie Swojej sygnaturki w nieregulaminowy sposób.
Chyba ze 4 razy już Ci zmieniałem.
Hannibal Lecter
Dobra reaktywowałem się.
Tailslide venice ledge zroblem ale za huja nie moge zrobic bluntslide
Wiem gdzie jest ten daszek alesam tric mi nie chce wyjsc
co robic??
Macie jakis sposób na robienie bluntslide?
kostek
O ile dobrze pamiętam to dół+dół+ circle.gif
Tomak
Źle pamiętasz, circle.gif to są graby ;p triangle.gif to grindy ;p

Jeśli zawodnik, którym grasz nie ma tego tricku, to może poprostu wykup go, albo zamień z innym w skateshopie ;p pozdro
Hannibal Lecter
Ale ja mam ten trick ale strasznie zadko sie udaje
Tomak
No to powiem Ci, że to już nie wina gry, zadania czy czegokolwiek innego - poprostu Tobie coś nie wychodzi ;p
Rivaldinho
QUOTE(Rivaldinho @ Jul 16 2006, 16:08:12) [snapback]78429[/snapback]

Bluntslide the awning, to musisz poprostu wykonać na takim czymś podobnym do dachu grind ( doł doł triangle.gif ). Dokładnie Ci nie powiem gdzie to jest bo poprostu nie pamietam.

QUOTE(Hannibal Lecter @ Jul 23 2006, 07:48:12) [snapback]79801[/snapback]

Dobra reaktywowałem się.
Tailslide venice ledge zroblem ale za huja nie moge zrobic bluntslide
Wiem gdzie jest ten daszek alesam tric mi nie chce wyjsc
co robic??
Macie jakis sposób na robienie bluntslide?

Dwa razy o to samo pytałeś, czytaj ze zrozumieniem, wogóle odpuść ten shit i zajmij się trzaskaniem w WinningEleven2002 online.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.