a więc tak, grałem z niejakim PAMUS-em... w pierwszym meczu było 3-0 dla mnie. ja grałem polską on meksykiem. w drugim meczu było 19-0 dla mnie i zaczoł robić se jaja wchodził i wychodził z formacji po czym uciekł całkiem. w ramach potwierdzenia zamieszczam print screena z 2 meczu (w pierwszego nie zrobiłem bo myślałem,ze kolega pamus jest wiarygodny)

pozdrawiam.
Mecz nie był umawiany przez GG.
Regulamin:
"08. W celu uniknięcia nadużyć Uczestnicy muszą być bezdyskusyjnie pewni, przygotowując się do rozegrania spotkania, co do prawdziwości tożsamości przeciwnika. Proponuje się weryfikację poprzez dostępne w Rankingu, możliwe do potwierdzenia formy kontaktu, czyli e-mail, gadu-gadu. Wyniki meczów poddawane reklamacjom, a nie zweryfikowane w powyższy sposób nie będą stanowić podstaw do ich uznania jako prawdziwe. "
Sprawa zamknięta.
kolega pamus logował się na stronce więc po tym myślałem,że jest wiarygodny!! przez gg też to by nic nie dało bo pewnie by się nie odezwał i trzeba by było tego posta założyć na forum!! print screen z wynikiem wam nie wystarcza??? pisze tam jak byk wynik i z kim grałem!
napisałem do kolesia na gg, zobaczymy co odpisze.