Rivaldinho
Jul 13 2006, 17:17
30 minuta meczu, było Rivaldinho(Fenerbahce) 2:0 BULL$(Ac Milan).
Oczywiście link do tematu wysyłam mu na private message.Pozdrawiam.
QUOTE(Rivaldinho @ Jul 13 2006, 18:21:49) [snapback]77913[/snapback]
30 minuta meczu, było Rivaldinho(Fenerbahce) 2:0 BULL$(Ac Milan).
Oczywiście link do tematu wysyłam mu na private message.Pozdrawiam.
Czy mecz był umówiony na GG przed jego rozpoczęciem?
Rivaldinho
Jul 14 2006, 09:30
Nie był, spotkaliśmy się na ewro(18 osób było), zaproponowałem przeniesienie się na Arcadezentrum.Wiem że mecz powinno się ustawiać na gadu - gadu.Przepraszam za kłopot.
pawel_szulc
Jul 14 2006, 10:31
Mecz nie był umawiany przez GG.
Regulamin:
"08. W celu uniknięcia nadużyć Uczestnicy muszą być bezdyskusyjnie pewni, przygotowując się do rozegrania spotkania, co do prawdziwości tożsamości przeciwnika. Proponuje się weryfikację poprzez dostępne w Rankingu, możliwe do potwierdzenia formy kontaktu, czyli e-mail, gadu-gadu. Wyniki meczów poddawane reklamacjom, a nie zweryfikowane w powyższy sposób nie będą stanowić podstaw do ich uznania jako prawdziwe. "
Sprawa zamknięta.
kemocik
Jul 14 2006, 11:59
W celu uniknięcia nadużyć Uczestnicy muszą być bezdyskusyjnie pewni, przygotowując się do rozegrania spotkania, co do prawdziwości tożsamości przeciwnika. Proponuje się weryfikację poprzez dostępne w Rankingu, możliwe do potwierdzenia formy kontaktu, czyli e-mail, gadu-gadu.
Wg mnie ostatnio Justyn był bezdyskusyjnie pewny ( http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=4434 ) tożsamości przeciwnika, ponieważ, kiedy kazał mu się zalogować, to on to zrobił. Nie wierzę, że nagle w tym samym momencie, w którym ktoś się pod niego podszywał, "prawdziwy" gracz zalogował się do rankingu
.
Poza tym GG jest tylko PROPOZYCJĄ, a nie nakazem ...
Najlepszy byłby system chatu rankingowego (stale logowanego na okres np 1 dnia), na którym zalogowani gracze mogliby się umawiać na mecze albo rozwiązanie podobne do tego z ligi włoskiej.
Ten punkt, w ten sposób rozumiany oznacza, że jeśli przeciwnik nie zagada do mnie na GG, to mogę uciekać, bo żadne, ŻADNE konsekwencje mi nie grożą ...
Teraz wpadłem jeszcze na pomysł kanału IRC... Ale wszyscy musieliby zarejestrować nicki, więc ...
Rivaldinho
Jul 14 2006, 12:09
QUOTE(kemocik @ Jul 14 2006, 13:03:24) [snapback]78037[/snapback]
Ten punkt, w ten sposób rozumiany oznacza, że jeśli przeciwnik nie zagada do mnie na GG, to mogę uciekać, bo żadne, ŻADNE konsekwencje mi nie grożą ...
Dokładnie, bo ktoś siedzi na kailerze a gg ma wyłączone np.Inna sprawa to coś takiego jak " zaufanie'
QUOTE(kemocik @ Jul 14 2006, 13:03:24) [snapback]78037[/snapback]
Najlepszy byłby system chatu rankingowego (stale logowanego na okres np 1 dnia), na którym zalogowani gracze mogliby się umawiać na mecze albo rozwiązanie podobne do tego z ligi włoskiej.
Myślałem o shoutboxie na głównej stronie rankingu, ale pomysł nie wypalił :/
Chyba że ktoś umie to wrzucić na stronę to chętnie skorzystamy z pomocy.
pawel_szulc
Jul 14 2006, 21:32
kemocik, owszem gg to tylko propozycja, jesli jednak sprobujesz sie odwolac co do jakiegos meczu i nieuzgadnianego na gg, to nie masz zadnych szans na wygrana w sprawie. Mozesz rowniez uciekac z meczow nieuzgadnianych na gg, przeciez i tak nic Ci nie grozi. Przegrywasz pod koniec meczu - wylazisz i udajesz niewiniatko jak gdyby nigdy nic, wygrywasz i wtedy sie ujawniasz. Proste nie ?. Co do zalogowania to jest wlasnie najlepszy kasek dla oszustow ! Koles widzi ze ktos sie zalogowal, wchodzi do gry pod innym nickiem, ty patrzysz ze jest w rankingu i grasz bez zadnej zabawy w gg. Systemu nie trzeba wymyslac, system jest, jest i to prosty. Przed meczem umawiajcie sie na gg.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.