Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 3. Wynik
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
p4Rn
p4Rn 0:4 Mario 2006-07-13 17:48:58
Polska -13:13 Ajax

Mario ! nie gralismy trzeciego meczu dzis, moglbys to potwierdzic tak, zeby admini odpowiedni wynik skasowali; licze na Twoja uczciwosc, bo nie mam jak tego udowodnic ... a wynik dodalem, tylko teamy wybralem nam na odwrot i tak wyszlo ^^; mam nadzieje, ze potwierdziles przez przypadek ... bo jak nie bylo wyniku drugiego spotkania, to chcialem go dodac i potem pospiech i bigos >_<
whan
może napisze jaśniej co jest źle co usunąć i napisz do niego na gg!
Mario
drogi whan tongue.gif wszystko wyjaśnione. mianowicie chodzi o to, że wpisały się 3 mecze a graliśmy tylko dwa. w pierwszym meczu przegrałem 2-1 a w drugim wygrałem 4-0. tylko nie wiadomo dlaczego wynik 4-0 został wpisany 2 razy. ja grałem polską a p4Rn grał ajaxem. także ten wynik jest nieprawidłowy:

możliwe to jest przez to iż, równocześnie wysłaliśmy wynik i musieliśmy obydwoje potwierdzić go. lecz niewiem czy tak się stało na 100%. proszę o zmazanie tego wyniki. z góry bardzo dziękuje. pozdrawiam cool.gif
whan
QUOTE(Mario @ Jul 13 2006, 20:32:05) [snapback]77942[/snapback]
drogi whan tongue.gif wszystko wyjaśnione. mianowicie chodzi o to, że wpisały się 3 mecze a graliśmy tylko dwa. w pierwszym meczu przegrałem 2-1 a w drugim wygrałem 4-0. tylko nie wiadomo dlaczego wynik 4-0 został wpisany 2 razy. ja grałem polską a p4Rn grał ajaxem. także ten wynik jest nieprawidłowy:

możliwe to jest przez to iż, równocześnie wysłaliśmy wynik i musieliśmy obydwoje potwierdzić go. lecz niewiem czy tak się stało na 100%. proszę o zmazanie tego wyniki. z góry bardzo dziękuje. pozdrawiam cool.gif

no ok teraz jasne. wink.gif usunięty.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.