Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Chamstwo Niektórych Graczy Rankingu
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
Rafalinsky
chcialbym oznajmic wszystkim jak nalezy sie zachowac wchodzac do kogos do gry smile.gif nie wiem jaka jest srednia wieku ranku ale zalatuje mi trollizmem z kilometra wink.gif chcac sobie zagrac trzeba najpierw przyjac na twarz obelgi i zmagac sie z dziwacznym zachowaniem. po pierwsze trza sie przywitac, po drugie umowic na gg, po trzecie podziekowac po meczu nawet w przypadku sromotnej porazki, po czwarte POTWIERDZIC wynik. dzis natrafilem na pacana co sie logowal na serwer dublujac nicki roznych ludzi lol. chcecie grac czy odpie...lac? jak to drugie to do lasu won. wiem ze sie przed tym uchronic ciezko ale duzo osob wchodzi do gry i nic...

IPB Image

dobra by byla opcja na serwie ze nie mozna sie zalogowac tym samym nickiem jednoczesnie z innym ip. na ktoryms juz to widzialem.
szyma
Miałem dzis idesntyczną sytuację koleś też sie podemnie podszywał w czasie kiedy byłem na serverze i wygadywał jakieś głupoty mad.gif
pawel_szulc
Rafalinski nic z tym nie zrobisz, ten topic rowniez nie pomoze, samych porzadnych graczy nigdy nie bedzie ;]
snake
enable dałoby rade smile.gif
pawel_szulc
QUOTE(snake @ Jul 13 2006, 13:03:43) [snapback]77885[/snapback]

enable dałoby rade smile.gif

i to jest mysl smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.