Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kolejny Oszust
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
BERTA
Witam wszystkich właśnie znalazł się kolejny oszust w rankingu grałem mecz z graczem o nicku Kris
skończylismy mecz niechce wpisać wyniku. A gdy ja wpisuje wynik to mówi że nic nie ma prawdziwy oszust mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif

grałem z nim

Berta(Szwajcaria) 1 - 1 Bl3ah (Polska)
Berta ( Szwajcaria) 3 - 1 Bl3ah (polska)

Zwraca się z wilką prośbą do naszego admina o to by chociaż wpisał mi pkt za te mecze ponieważ to jest bardzo durzo punktów zsotałem oszukany i chciaż mi się należą te punkty a to nie jest wcale tak mało tych punktów dla mnie bo walcze o awans do ligi

Proszę o Wyrozumiałoś dla Admina

Kris przyjął wynik wszystko jest ok
bluble
QUOTE(BERTA @ Jul 12 2006, 21:31:54) [snapback]77781[/snapback]

Witam wszystkich właśnie znalazł się kolejny oszust w rankingu grałem mecz z graczem o nicku Kris
skończylismy mecz niechce wpisać wyniku. A gdy ja wpisuje wynik to mówi że nic nie ma prawdziwy oszust mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif

grałem z nim

Berta(Szwajcaria) 4 -0 Kris (Real)
to juz kolejna wyjebka na mnie ostatnie mecze tesz nie miałem potwierdzone oczywiście też zgłosięłem na forum a były to

Berta(Szwajcaria) 1 - 1 Bl3ah (Polska)
Berta ( Szwajcaria) 3 - 1 Bl3ah (polska)
Zwraca się z wilką prośbą do naszego admina o to by chociaż wpisał mi pkt za te mecze ponieważ to jest bardzo durzo punktów zsotałem oszukany i chciaż mi się należą te punkty a to nie jest wcale tak mało tych punktów dla mnie bo walcze o awans do ligi

Proszę o Wyrozumiałoś dla Admina

Przestańcie zgłaszać takie bezpodstawne reklamacje. Umawiajcie się poprzez gg na rozegranie meczu, a jak wtedy będzie problem wrzucajcie od razu sreen z rozmowy i wtedy jest po sprawie. Jak rozgrywamy mecze bez uprzedniego umawiania się to liczmy się z tym, że znajdą się tacy którzy w h..a walą i tyle.
whan
Niestety prawda, umawiajcie sie na gg, bo niestety jakiś debil, idiota, frajer i cieć w jednym (użyłbym tu mocniejszych słów mad.gif ) znowu podszywa się pod innych. Naszczęście na niego wpadłem... Podszył się za snok3ra. Dałem mu bana na ewro ale pewnie ma neo... i podszywa się dalej dry.gif

Proście więc rywala o potwierdzenie na GG, żadnych reklamacji bez takiego dowodu przyjmować nie będziemy!

PS
Berta a ty nie masz prawa do reklamacji bo niestety średnio Ci wierze po twoich wybrykach. Dlatego ciesz się lepiej, że w ogóle grasz w ranku wink.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.