Mam pytanie czy ma i czy mógłby mi ktoś przesłac spolszczenie, bądź zangielszczenie do tej gry, ponieważ mam ją po Włosku, a troche nie kumam tego języka.... !! Z góry dzięki... !! A prosiłbym o wrzucenie go na rapida, bądź wysłanie na maila... !!
[email protected]
Z tego co sie orientuje, jest opcja wyboru jezyka, albo podczas instalacji, albo w samej grze.
Z tego co się orientuje ja takiej opcji nie mam z wiadomych przyczyn.... (eMule).... więc dlatego prosiłbym o to aby ktoś wrzuci na rapida, bądź wysłał mi na maila katalog z językiem angielskim do tej gry.... !! Z góry dzięki.... !!
Jeszcze raz prosiłbym osobe która ma fifa manager 06 o to by wysłał by mi plik nawet z językiem angielskim na maila, bądź umieścił go na jakieś stronce i dał do nie go link.... !!
Z góry dzięki i pozdro.... !!
widzisz ze nikt narazie nie odpisal czyli nie ma tego spolszczenia. Nie pisz post pod postem bo sie modery przyburza
Gdzieś miałem to spolszczenie. Jeżeli je mam to postaram sie je znaleść i wrzucić na rapida. Ale będziesz musiał chyba poczekać do jutra. Pozdro dla wszystkich
To jak masz to spolszczenie, bo strasznie mi na nim zależy, ale jeśli nie masz spolszczenia to przynajmniej wrzuc te z językiem angielskim.... !!
Bombka
Oct 30 2006, 06:03
czy moglbym prosic wszystkich tych,ktorzy kiedykolwiek mieli stycznosc z seria managerow od ea,o wypowiedz?ciekawi mnie najbardziej zdanie ludzi grajacych w fm,wg mnie football manager jest obecnie najlepszym managerem na rynku,ale nigdy nie gralem w fifa manager i mysle czy czasem nie sprobowac?jakie sa wasze uwagi,spostrzezenia?tylko prosilbym o wypowiedz ludzi,ktorzy naprawde grali w fifa manager,a nie teksty typu "fm jest the best" albo "skoro grasz w fm to graj w niego dalej":)
Fifa manager - zagraj jeśli kreci cie ustalanie cen chamburgerow przy stadionie. Liczy się tylko FM.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.