Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Wyższy Ping
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Problemy z grą online
mauger_ht
W piatek mialem jeszcze normalne pingi na serwerach , a w sobote i niedziele mam wyzsze pingi i zle sie gra.

Przykłady:
Reps - normalnie 60-70ms , teraz 125ms
Arcadecentrum - normalnie 70ms , teraz 119ms

i tu co najdziwniejsze serwer e-wro - normalnie 33-37ms , teraz 37ms
aep-emu - normalnie 66ms , teraz 68ms

Mam Neostrade , zawsze bylo git , a teraz zeby zagrac w spokoju musze szukac pustego serwera , jeszcze zobacze w poniedzialem , moze to tylko przez weekend tak jest.
kemocik
Wczoraj stwierdziłem to samo - też mam Neo. Teraz nie sprawdzę, czy nadal to samo, bo wrzucam na serwer niespodziankę wink.gif
mauger_ht
Jednym słowem LoL - wchodze na Reps o 00:25 i co widze? Widze ping 62ms biggrin.gif , na innych serwerach tez wszystko wrocilo do normy smile.gif albo to na weekend na serwerach cos bylo albo coś z Neostrada.
mauger_ht

Teraz znowu wchodze na Reps , Arcadezentrum i znowu pingi duze :/
Nie wiem co jest , od czego to zalezy :/
Laska_1986
QUOTE(mauger_ht @ Jul 9 2006, 20:08:13) [snapback]77203[/snapback]

W piatek mialem jeszcze normalne pingi na serwerach , a w sobote i niedziele mam wyzsze pingi i zle sie gra.

Przykłady:
Reps - normalnie 60-70ms , teraz 125ms
Arcadecentrum - normalnie 70ms , teraz 119ms

i tu co najdziwniejsze serwer e-wro - normalnie 33-37ms , teraz 37ms
aep-emu - normalnie 66ms , teraz 68ms

Mam Neostrade , zawsze bylo git , a teraz zeby zagrac w spokoju musze szukac pustego serwera , jeszcze zobacze w poniedzialem , moze to tylko przez weekend tak jest.

Wina usługodawcy, a raczej duża ilość użytkowników korzystających w tym czasie z internetu. To jest normalne wieczorami, a widoczne szczególnie w weekendowe wieczory.
hajtas
Siema. Nie wiem co z moim pingiem... mam połączenie radiowe i zawsze było git a teraz lipa już 2 dzień . Mój ping to średnio było 60 a teraz mam 100-160 sad.gif Na neta nie narzekam ale ping jest kosmiczny... Czyja to wina i czy to przejdzie??? Mój kumpel miał to samo ale jemu zaraz to przechodziło a u mnie to już druga doba sad.gif Czy jest to możliwe że przez antywirusa net tak zwalnia i taki ping sie zrobił??? Posiadam Avast jeśli chodzi o ten anty. POMOCY!!!!!!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.